Follow:
beauty

WINTER SHOWER POWER MET HANNAH® SHOWER TREATMENT

WINTER SHOWER POWER MET HANNAH® SHOWER TREATMENT

WINTER SHOWER POWER MET HANNAH® SHOWER TREATMENT

De rijke, multifunctioneel inzetbare doucheolie voor hem en haar.
Niets is zo weldadig tijdens de gure dagen van het najaar en de winter als lekker warm douchen. Tijdens de koude maanden wordt er dan ook vaak warmer en vooral langer gedoucht en daardoor meer vocht aan de huid onttrokken. Dankzij de multifunctioneel inzetbare, uniseks Shower Treatment van hannah® blijft de beschermlaag van de huid intact, droogt deze niet uit en krijgt de lichaamshuid alles om gezond, weerbaar en soepel te kunnen overwinteren.

WINTER SHOWER POWER MET HANNAH® SHOWER TREATMENT

WINTER SHOWER POWER MET HANNAH® SHOWER TREATMENT

Om de lichaamshuid lekker schoon en fris te houden is regelmatig douchen natuurlijk noodzakelijk. Veelvuldig douchen met schuimende producten kan de huid echter flink uitdrogen en daardoor kwetsbaar maken. Veel producten voor onder de douche bevatten een hoog gehalte aan schuimende ingrediënten zoals sodium laureth (of lauryl) sulfate of ammonium laureth sulfate. Deze sterk uitdrogende chemicaliën worden volop toegevoegd aan onder meer reinigers, shampoos, douchegels en tandpasta’s, omdat veel mensen een schuimend product associëren met “schoon” worden. Maar deze ingrediënten doen de huid, het haar en de rest van het lichaam helaas in veel gevallen meer kwaad dan goed.

Een schuimende bron van allergische reacties en overgevoeligheid

De meeste sulfaten zorgen dus voor een schuimend effect en ze hebben tevens een emulgerend effect. Dit laatste betekent dat ze ervoor zorgen dat water- en olie-achtige bestanddelen goed kunnen worden gemengd. Met name Sodium Lauryl Sulfate (SLS) is een omstreden sulfaat, om dit ingrediënt bij veel mensen allergische (huid)reacties kan veroorzaken en op langere termijn zelfs tot chronische overgevoeligheid kan leiden. Om een perfect schone en frisse huid te krijgen zijn deze ingrediënten echter allesbehalve nodig.

Hydrofiele sojaboonolie voor een niet-uitdrogende douchesessie

WINTER SHOWER POWER MET HANNAH® SHOWER TREATMENT

De Shower Treatment van hannah® is een zogeheten hydrofiele olieformule, oftewel deze is mengbaar met water. Het is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie met een heerlijke frisse geur, die de huid optimaal verzorgt. Dankzij haar unieke schuimvrije samenstelling respecteert deze de natuurlijke beschermlaag van de huid en droogt deze niet uit. Deze milde doucheolie bevat o.a. sojaboonolie, dat de eigenschap heeft om het vocht te reguleren en de huid aangenaam glad en zacht te maken. Deze natuurlijke olie is rijk aan verzadigde vetzuren en is daarmee geschikt voor elke huid, zelfs voor de zeer droge en gevoelige huidtypes.

WINTER SHOWER POWER MET HANNAH® SHOWER TREATMENT

Dé ideale uniseks scheerolie

De hydrofiele samenstelling op basis van sojaboonolie van de hannah® Shower Treatment is te gebruiken voor meer dan alleen om mee te douchen. De milde olie vormt tevens dé perfecte scheerolie voor zowel mannen als vrouwen. De unieke formule zorgt niet alleen voor een perfect gladde huid, maar laat deze na het scheren ook verzorgd, fluweelzacht en comfortabel aanvoelen zonder irritaties. De hannah® Shower Treatment kan zowel voor het scheren van het gezicht als het lichaam worden gebruikt.

Mild, voedend en kalmerend douchen = minder smeren en hydrateren

Een droge huid door gure weersomstandigheden is dorstig, vaak ook meer gevoelig en daardoor extra kwetsbaar voor externe invloeden. Tijdens de wintermaanden valt daar bijna niet tegenaan te smeren met hydraterende bodyproducten. De uitzonderlijk milde samenstelling van de hannah® Shower Treatment bevat tevens kalmerende goudsbloemolie, voedende lecithine, essentiële vetzuren uit kokos, verzachtende sheabutter en de antioxidant vitamines C en E. Daar waar nodig herstelt het gebruik van Shower Treatment de lipidenlaag van de huid. Het resultaat is een subtiele en fris geurende, grondig schone, fluweelzachte en tevens goed gehydrateerde lichaamshuid. Dit scheelt tijdens de koude maanden van het jaar een hoop extra smeren en hydrateren met bodylotions of oliën!

Ingrediënten

WINTER SHOWER POWER MET HANNAH® SHOWER TREATMENT

hannah® Shower Treatment € 39,90/500 ml.
Verkrijgbaar via de hannah huidcoaches en via www.hannah.nl

Liefs Hilde

**Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge