Follow:
Uncategorized

Wishlist Juli 2016

Heeft het eigenlijk wel zin om een wishlist voor Juli te maken bedacht ik mij. Waarom? Ik heb deze maand een No Buy Policy maand. Ik mag van mezelf niks kopen, niks, noppes, nada! Geen kleding, make-up, huidverzorging, decoratie dingen voor in huis….you get it!

Maar ik vind een wishlist maken wel heel leuk. Dus ik doe het gewoon, en dan blijven de artikelen gewoon staan op de lijst. Dat maakt natuurlijk niet uit. Ik heb ook eens kritisch gekeken naar mijn wishlists van de maand mei en juni. Ik heb intussen wat af kunnen strepen en er is ook wel wat wat ik bij nader inzien niet nodig heb. ( dat heb je soms hè? Na een bepaalde periode is het ‘willen hebben’ van zo’n artikel er wel af. Scheelt weer! )

Dit stond er nog op mijn wishlist:

 • Urban Decay oogschaduwpalette Vice – Deze gaat eraf. Het ging mij eigenlijk om de groene kleur die erin zit, maar die kan ik wellicht ook los kopen.
 • Donna Karan Cashmere Mist deo ( gekocht )
 • Clarisonic Facebrush ( gekocht )
 • Filorga scrub & Mask
 • Urban Decay Naked palettes 1,2 en 3
 • MAC Velvet Teddy lipstick ( gekocht )
 • Lush Lemony Flutter ( gekocht )
 • I love myself box ( gekocht )
 • Bobbi Brown Art Stick Rich Nude
 • Urban Decay oogschaduw primer
 • luxe geurkaarsen ( gekocht, maar mag af en toe nog wel 1 bij )

Er blijven dus niet veel dingen staan. Daar ben ik echt heel blij mee! Maar er komt natuurlijk wel iets bij deze maand. Namelijk de volgende artikelen:

Smashbox primer. Ik ben heel benieuwd of mijn foundation de hele dag blijft zitten als ik zo’n primer gebruik. Ik heb een review gelezen, en die persoon is er zeer te spreken over. Ik ben benieuwd.

Verkrijgbaar bij Douglas voor 37 euro

Plumful (lustre)

MAC plumful lipstick. Deze kleur lijkt mij fantastisch!

Verkrijgbaar bij Douglas voor 19,50

MAC Prep & Prime loose powder.

Deze wil ik ook graag proberen om mijn foundation te fixeren, en dus beter te laten zitten.

Verkrijgbaar bij Douglas voor 21,50

Urban Decay Vice Lipstick heartless comfort matte baby pink. De nieuwe lipstick van Urban Decay! Ik wil heel graag kijken of deze mijn MAC lipsticks kunnen vervangen. Urban Decay is namelijk dierproefvrij, en MAC niet….

Ici Paris XL 19,50

Kruidvat de Master Perfumer absolute Iris. Dit zou een dupe zijn van Lancôme La Vie Est Belle. Dit luchtje is naast mijn J’adore en Chance mijn favoriet. Maar omdat ik wat minder wil uitgeven zou een dupe natuurlijk super zijn! Deze wil ik daarom heel graag uitproberen.

Te koop bij Kruidvat voor 7,99 ( 50 ml ).

Deze producten voeg ik toe aan mijn neverending wishlist! Volgende maand zullen deze artikelen er nog op staan, als ik mijn no buy volhou natuurlijk! ( of ik moet iets cadeau krijgen 😉 )

Wat hebben jullie op je wishlist staan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Linda

  Ik heb een lippenstift van Urban Decay en ik vind deze echt geweldig! Kwalitatief veel beter dan Mac. Ik heb ‘rocksteady’ van de Gwen Stefani limited edition serie. Ik hoor heel veel goeds over dit merk! Ook heb ik de UD nakend 1. Ik heb heel lang getwijfeld of ik deze zou kopen maar ik vind dat deze dubbel en dwars mijn geld waard is! Ook heb ik de Mac prep and prime loos powder. Ik ben hier niet helemaal weg van. Maar op ieder huid heeft deze natuurlijk een andere werking. Misschien eerst proberen in de winkel en er een dagje mee rondlopen?
  Ik heb trouwens deze maand voor mijzelf een no buy ingelast. Dit is voor mij de eerste keer en had nodig 😉 Ik ben benieuwd. -x-

  juli 1, 2016 at 12:15
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik heb nog wel 15 euro aan bonnen van Ici liggen…maar nee, dan moet ik alsnog euro’s bijleggen om een Urban Decay lipstick te kopen. Dus ik moet wachten tot augustus! Ach, kan ik mij helemaal verdiepen in welke kleur ik ga kiezen..hihi

   juli 1, 2016 at 12:48
 • Reply Lonneke

  Ik ben ook wel benieuwd naar de Smashbox primer. Ik heb net de primer van Pupa op die fijn was maar waar ik niet heel erg onder de indruk van was.

  juli 1, 2016 at 15:51
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik had een proefje van de smashbox, ik ben erg tevreden!

   juli 1, 2016 at 18:05
 • Reply Susan

  Oh ja, dat geurtje van Kruidvat is net die van Lancome! Zeker een aanrader. Mooie wishlist heb je gemaakt 🙂

  juli 1, 2016 at 17:12
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ben erg benieuwd naar het luchtje inderdaad!

   juli 1, 2016 at 18:04
 • Reply Hennie

  De Smashbox primer is inderdaad een aanrader! Benieuwd wat je ervan vindt.

  Ik heb de laatste maanden vrij weinig cosmetica gekocht aangezien ik nog een berg heb om te reviewen. Scheelt weer.

  Maar wat wel gaat komen morgen is de uitbouw van mijn beautykamer. Mijn Alex kast puilt uit en er moet dus een nieuwe kast bij. Of twee eigenlijk. Morgen naar de Ikea. Daar gebruik ik mijn bloginkomsten voor. Het nuttige met het aangename verenigd. 🙂

  Fijn weekend!

  juli 1, 2016 at 18:18
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Slim! Gaan we een foto zien van de kasten met inhoud? Hihi

   juli 1, 2016 at 21:28
 • Reply Beauty Treasures

  Veel succes met de no buy. Het Filorga Scrub & Mask is een aanrader! Als je de kans krijgt om te kopen, doen, je gaat er geen spijt van krijgen.

  juli 1, 2016 at 20:17
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik heb een keer een proefje gehad. Schrok me rot van dat schuimen…hihi

   juli 1, 2016 at 21:27
 • Reply Claudia

  Die filorga scrub & mask lijkt me erg fijn product en een gezichtsreiniger heb ik al jaren van Philips, ben benieuwd wat je van de Clarisonic vindt. Suc6 met de no-buy!!

  juli 3, 2016 at 12:02
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik vind de Clarisonic echt super lekker!

   juli 3, 2016 at 13:06
 • Reply Maaike

  Urban Decay lipsticks zijn fijn. Ik heb er 3 uit de oudere collectie en ook de Vice lipsticks lijken me erg fijn. Ik mocht heel lief van de dame bij de ICI er laatst een paar swatchen voordat ze uit waren. Op mijn wishlist staan Tilt, Gash, BackTalk en Checkmate.

  juli 3, 2016 at 18:15
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik heb een maand om te kijken welke ik het liefst wil. Dan in augustus mag ik mijn eerste kopen. 😉

   juli 4, 2016 at 09:35
 • Reply Astrid

  Mooi lijstje! Die parfum heb ik ook op mijn lijstje staan. Ben benieuwd of hij net zo lekker is… Succes met je no-buy, je kunt het!

  juli 4, 2016 at 08:59
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik hoor van veel mensen dat hij er echt op lijkt! Dus volgende maand is dat het eerste wat ik aanschaf denk ik…hihi

   juli 4, 2016 at 09:34

  Leave a Reply

  CommentLuv badge