Follow:
boeken, kids

Wombat & Vos vieren vakantie – Terry Denton

wombatenvos

Inmiddels heeft Thomas al een aantal boeken van het vrolijke duo Wombat & Vos gelezen. De toegankelijke boeken zijn grappig, leuk en smaken naar meer. Het nieuwe deel ‘Wombat & Vos op vakantie’ viel een tijdje geleden in de brievenbus en is inmiddels verslonden. Het fijne aan deze boeken zijn de korte stukjes tekst en de vele leuke illustraties. Een heerlijk boek om te lezen in de vakantie!

Synopsis ‘Wombat & Vos vieren vakantie’

wombatenvos

Vakantie aan zee! Wombat vindt het heerlijk: Lekker ijsjes eten en zandkastelen bouwen. Meneer Vos weet zeker dat dit de Slechtste Vakantie Ooit wordt. Want de Vijf Apen zijn ook mee. En die verpesten altijd alles…

wombatenvos

Samenvatting

Terry Denton kennen we allemaal wel als de illustrator van ‘De waanzinnige boomhut’ boeken. Voor de boeken van Wombat & Vos illustreerde hij niet alleen, hij schreef de grappige verhalen ook zelf.

Dit grappige boek bestaat uit drie verhalen. En in alle drie de verhalen maken de vrienden weer de grappigste avonturen mee. Zo mogen de vrienden hun vakantie vieren aan zee in het huisje van Borstelrat. Een heerlijke vakantie aan het strand in plaats van de hitte in de stad. Dat is natuurlijk geweldig! Alleen verloopt de reis niet geheel vlekkeloos. Ook is er een verhaal waar de vrienden tijdens hun strandvakantie meedoen aan De Zomerse Zandkasteel Wedstrijd. Ook dit verloopt natuurlijk niet zoals het zou moeten! Wanneer het einde van de vakantie nadert besluiten de vrienden nog even naar het Krabbeneiland te gaan. Maar we kennen de vrienden inmiddels dus ook daar beleven ze weer de meest interessante avonturen. Kunnen de vrienden hun vakantie goed afsluiten?

wombatenvos wombatenvos

Conclusie

Wederom weer een zeer geslaagd boek van Terry Denton! Deze boekjes lezen zo ontzettend fijn voor kinderen dat ze kinderen helpen om lezen écht leuk te vinden. En met de tekeningen van Terry geniet elk kind nog eens extra van deze geweldige boekenserie!

Informatie

Wombat & Vos vieren vakantie – Terry Denton

Uitgeverij Condor

Hardcover, 144 pagina’s

ISBN: 9789493189058

Prijs: €13,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel en bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge