Follow:
lifestyle

Yankee Candle Shoplog uit Engeland

yankee3

Bestellen uit Engeland bij Yankee.co.uk gaat zo makkelijk en snel dat het erg verleidelijk is om daar steeds te bestellen. Zeker ook omdat de prijzen daar toch iets lager liggen dan in Nederland. Ook zijn de verzendkosten minder dan de standaard pakketpost in Nederland. Alleen maar voordelen dus! Ik bestelde weer 3 geuren!

Home Sweet Home

home-sweet-home-medium-jar6679039

“A heartwarming blend of cinnamon, baking spices, and a hint of freshly poured tea.”

Vooral de heerlijke geur van kaneel ruik ik duidelijk. Ik werd verliefd op de omschrijving en als ik de geur ruik weet ik zeker dat ik niet teleurgesteld zal worden tegen de tijd dat ik hem ga branden. Ook het etiket vind ik erg leuk, past perfect bij de naam van de kaars!

Christmas Garland

christmas-garland-large-jar6336715

“The season comes to life in this lush aroma of fresh-cut pine boughs and zesty cranberries.”

Deze geur zal de geur van onze kerstboom straks perfect ondersteunen. Ik vind dennengeur altijd heerlijk. Geeft mij een echt winters gevoel, gezelligheid, romantiek en uiteraard ook Kerst. Ik kan niet wachten hem te gaan branden!

Candy Cane Lane

candy-cane-lane-large-jar3388475

“A favourite Christmas place where delicious dreams are made with tingly peppermint, sweet cookies and creamy vanilla icing.”

Deze vond ik wat tricky. Ik ben verliefd op het uiterlijk van de jar, maar ik hoop dat de pepermunt geur niet al te overheersend is. Dat mijn kamer helemaal naar mint ruikt. Hopen dat de koekjesgeur ook een beetje te ruiken zal zijn. Anders zet ik hem gewoon als decoratie in de kamer 😉

Op dit moment zijn er heel veel Large Jars spotgoedkoop bij Candlesdirect, en het is ontzettend verleidelijk om nog iets te bestellen. Maar ik heb mij nog ingehouden, tot nu toe 😉

Heb jij al iets gekocht tijdens Black Friday?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi en wat een goede shoptip om kosten te besparen 😉

  november 25, 2016 at 16:10
 • Reply Nienke

  Mooie shoplog! Leuke kaarsen, klinken ook super lekker.

  november 25, 2016 at 17:08
 • Reply Lieke

  Ik heb helaas nog niks van Yankee Candle, maar ben wel van plan om nog eens iets te gaan bestellen! Ik scoorde een mooie Remington krultang tijdens de Black friday acties.

  november 25, 2016 at 18:34
 • Reply Deb

  Door jou krijg ik ook weer de kriebels om een bestelling te plaatsen 😉 Vooral home sweet home klinkt erg goed en van All is Bright had ik een grotere jar willen hebben. Misschien bestel ik alsnog vanavond want ze hebben ivm Black Friday echt goede acties nu. Moet dan eigenlijk nu mijn slag slaan.. Ik probeer de hele tijd die Black Friday acties te vermijden maar ik ga alsnog voor de bijl denk ik hihi.

  november 25, 2016 at 20:00
 • Reply Lonneke

  De woorden gemakkelijk en snel blijven nu in mijn hoofd rond spoken. Ik wil zeker (na december) eens wat heerlijke candles bij ze aanschaffen. Ik heb één keer wat waxmelts van ze gehad en niets is beter dan de geuren en kwaliteit van Yankee Candle als je het mij vraagt. Ik ben niet zo gevoelig voor Black Friday gelukkig ben ik iemand die goed de hand op de knip kan houden 😉

  november 25, 2016 at 21:03
 • Reply Jouvence

  Lijken me heerlijke geuren voor de winter! Heb nog niks gekocht op black friday. xx

  november 25, 2016 at 21:40
 • Reply Nikki

  Wat een mooie bestelling! Je bent helemaal klaar voor de winter zo! Al ben je natuurlijk nooit compleet wat geurkaarsen betreft 😉

  november 25, 2016 at 23:33
 • Reply Melike

  Wow wat een grappige geuren. Lijkt mij best lastig om zo’n geur in huis te hebben. Ik denk dat ik dan steeds trek krijg in iets lekkers haha

  november 26, 2016 at 14:19
 • Reply Emma

  Christmas Garland zou volgens mij echt mijn geur zijn! Helaas is dit pas iets voor als ik alleen woon. Mijn ouders zijn anti- geurkaarsen.

  november 26, 2016 at 21:42
 • Reply Vanessa

  Wat een heerlijke kerstgeuren! Heel stom van mij, maar ik heb er totaal niet aan gedacht om Yankee Candle geurkaarsen te bestellen op Black Friday. Even kijken of ik er nog kan scoren!

  november 27, 2016 at 16:07
 • Reply Mariska

  Christmas Garland is echt een lekkere geur 🙂 heb hem zelf wel eens in een waxmelt gehad ook.

  november 28, 2016 at 17:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge