Follow:
beauty

Yes to Blueberries natuurlijke gezichtsverzorging

yes

Van de webshop Big Green Smile mocht ik een aantal producten doorgeven die ik wel eens zou willen reviewen. Door de ontzettend leuke verpakking trok het merk Yes to Blueberries mij. Ik koos voor een aantal producten uit deze lijn.

Yes To

Het merk Yes To heeft verschillende lijnen, zoals Yes To Blueberries, Yes To Cucumber, Yes To Coconut etc. Elke lijn pakt een bepaald aantal huidproblemen aan. Yes to Blueberries is een lijn die speciaal is gericht op de rijpere huid.

Yes To is opgericht in 2006. Wat ik zo mooi vind aan dit merk is dat het een percentage van de opbrengst gebruikt om kinderen op een leuke manier te leren met de natuur om te gaan en gezond te leren leven op gebied van bijvoorbeeld voeding.

De producten van Yes To bevatten geen parabenen en SLS. Ook zijn de producten niet getest op dieren en zijn ze ten minste 95% natuurlijk.

Yes to Blueberries – Facial Towelettes

yes1

Reinigingsdoekjes gebruik ik niet vaak. Ik reinig mijn gezicht het liefst heel effectief en doekjes zijn voor mij toch minder doeltreffend. Maar voor in de ochtend vind ik doekjes daarentegen wel weer fijn. Ook in de ochtend moet je je gezicht reinigen. In de nacht doet je huid heel veel werk en legt het het vuil bovenop je gezicht. In de ochtend reinigen is daarom heel belangrijk.

In deze lijn van Yes To zit boxbessenextract en Vitamine C die werken als antioxidanten en fijne lijntjes zal doen verminderen. Ook zal de huid verstevigen. De doekjes zijn trouwens biologisch afbreekbaar, dus niet slecht voor het milieu. Ook ruiken ze lekker!

yes2

Leuk detail! Ik hou ervan!

Ingrediënten

Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Pectin, Sucrose, Tocopheryl Acetate, Gluconolactone, Sucrose Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Mannan, Xanthan Gum, Galactoarabinan, Sodium Hydroxide, Caprylyl/Capryl Glucoside, Calcium Gluconate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance.

In een verpakking zitten 25 doekjes en kost 4,99

Yes to Blueberries – Eye Firming Treatment

yes4

Oogcrème is belangrijk! Heel belangrijk. Ik zie, nu ik 37 ben, dat rond mijn ogen de jaartjes zichtbaar gaan worden. Ik hoop dat ik het een tijd kan laten stilstaan zoals het nu is ( het liefst minder laten worden uiteraard ), en het vooral niet erger laat worden. In deze oogcrème zit parakersbloem die de huid rondom de ogen hydrateert en steviger maakt. De huid wordt gladder en elastischer en rimpeltjes lijken minder diep.

yes3

Ook hier weer een leuke manier van omschrijven. Beetje speels 😉

Ingrediënten

VACCINIUM CYANOCOCCUS (BLUEBERRY) JUICE, WATER, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERYL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, CETYL ALCOHOL, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, SUCROSE STEARATE, SPILANTHES ACMELLA (PARACRESS) FLOWER EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, BETULA ALBA (WHITE BIRCH) BARK EXTRACT, TOCOPHEROL (VITAMIN E), CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS, BEESWAX, XANTHAN GUM, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, PHENETHYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL CAPRYLATE, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM.

yes5

De oogcrème komt in een pompje wat ik al een flink voordeel vind. Hygiënisch en makkelijk te doseren. De crème is romig en makkelijk te verdelen rondom de ogen. Mijn ooghuid voelt comfortabel aan en ziet er stralend uit.

De oogcrème komt in een verpakking van 15ml en kost 19,99.

Yes to Blueberries – Intensive Skin Repair Serum

yes9

Het serum breng je in de ochtend en/of avond onder je verzorging aan. Het serum zorgt dmv appelextracten voor een fris en natuurlijke gezonde gezichtshuid. Kersen- en bosbessenextracten zorgen voor het tegengaan van de vorming van vrije radicalen. Hierdoor worden rimpeltjes tegengegaan.

yes7

Superhero skin! Dat wil ik zeker wel, al moet ik mij in een superwoman pakje hijsen, no problem! Het enige nadeel van dit product vind ik de geur. Ik kan er maar niet aan wennen. Het ruikt ‘natuurlijk’, maar op een manier die mij echt tegenstaat. En dan ga ik voors en tegens afwegen. Ik hou nou eenmaal van producten waarvan de geur mij aanstaan, ik geniet daarvan tijdens mijn huidverzorgingsritueel. Ik heb dit serum even gebruikt, en de werking is prima, daarover heb ik absoluut geen negatieve dingen te vermelden. Maar vanwege de geur ga ik dit product toch weggeven aan mijn moeder. Wellicht dat zij de geur wel kan verdragen.

Ingrediënten

VACCINIUM CYANOCOCCUS (BLUEBERRY) JUICE, WATER, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, GLYCERIN, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, ALCOHOL, XANTHAN GUM, ONOPORDUM ACANTHIUM (COTTON THISTLE) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, RIBES NIGRUM (BLACK CURRANT) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT*, LECITHIN*, PHENETHYL ALCOHOL, GLYCERYL CAPRYLATE, FRAGRANCE.

yes8

Het serum brengt makkelijk aan en trekt goed in. Mijn huid slurpt het product op en de periode dat ik het gebruikte voelde mij huid heerlijk aan.

Het serum is verkrijgbaar in een flacon van 30ml voor 19,99

Yes to Blueberries – Daily Repairing Moisturizer

yes11

Ook dit product zorgt weer voor stevigheid van de huid. Het is een niet vettig product en kan prima onder make-up gebruikt worden. In deze dagverzorging zit olijfolie verwerkt die die huid elasticiteit geeft.

yes12

Achterop de verpakking nog aanwijzingen van gebruik. Al is dat niet zo heel ingewikkeld.

Ok, ook bij dit product is het de geur die mij tegenhoudt. Ik had de geur van besjes verwacht bij deze lijn, maar helaas heeft niet elk product aan mijn verwachtingen voldaan op geurgebied. Ik heb het een aantal dagen gebruikt om het product wel te kunnen beoordelen op gevoel en hoe mijn huid erop reageert. Daar ben ik absoluut tevreden over. De geur is natuurlijk persoonlijk, maar voor mij helaas een minpuntje.

Ingrediënten

VACCINIUM CYANOCOCCUS (BLUEBERRY) JUICE, WATER, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, CETEARYL ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), ETHYL PALMATE*, ONOPORDUM ACANTHIUM (COTTON THISTLE) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT*, TOCOPHEROL (VITAMIN E), ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, BEHENYL ALCOHOL, SUCROSE STEARATE, PHENETHYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, FRAGRANCE.

yes13

Een prettige luchtige crème die de huid beschermt en voedt.

De dagcrème komt in een 50ml verpakking en kost 19,99.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Big Green Smile.

Kennen jullie het merk Yes To?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Susan

  Ik ken het wel, maar heb er nog nooit wat van gebruikt. Misschien moet daar eens verandering in komen! Het klinkt in ieder geval goed.
  Susan onlangs geplaatst…Goedkope Jawbone UP MoveMy Profile

  december 10, 2016 at 08:06
 • Reply chucky1012

  Klinkt goed!
  Ik ben niet bekend met dit merk.
  Maar nu ik je artikel gelezen heb ben ik zo benieuwd….

  Xoxo

  december 10, 2016 at 08:52
 • Reply Romy

  Jammer dat de geur zo tegenviel! Bosbessen spreekt mij namelijk meestal wel aan. Ik heb zelf iets uit de komkommerlijn van dit merk en vind dat op zich wel een fijn product.
  Romy onlangs geplaatst…Kleurrijk Valencia – de meest fotogenieke plekkenMy Profile

  december 10, 2016 at 09:38
 • Reply Jeapiebel

  Het ziet er goed uit. Ik ben al fan van de shampoo lijn.

  december 10, 2016 at 10:09
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ook al heb ik geen rijpere huid, ik zou wel graag 1 van de andere lijnen willen proberen!

  december 10, 2016 at 13:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge