Follow:
Uncategorized

Yves Rocher botanical colour nail polish

Ja ja, weer ga ik kijken of Yves Rocher mij blij maakt of laat teleurstellen. Hebben jullie mijn geschiedenis met Yves Rocher nog niet meegekregen? Kijk dan even dit filmpje: video

Deze keer review/swatch ik 2 leuke nagellakjes. Ik vond de kleurtjes meteen super leuk, dus ik was razend benieuwd naar het resultaat en vooral de kwaliteit! Ik bestelde de kleurtjes Menthe givrée ( 75 ) en Péche exotique ( 502 ).

IMG_0255

Wow, wat is deze kleur gaaf! Ik denk dat dit nu al tot 1 van mijn favoriete kleuren behoort! De nagellak lakt ook super goed en met 2 laagjes zit het ook als een huis. De geur van de nagellak stoort mij iets, maar is een beetje te verbloemen door wat handcrème eroverheen te smeren. Ik ben super blij met het resultaat, de glans, de kleur….in 1 woord fantastisch!

IMG_0257

De oranje/perzik kleur dekt iets minder, hier heb je 3 laagjes nodig om hem echt mooi dekkend te krijgen. Maar met 3 laagjes zit ook deze lak super! Een mooie kleur perzik, subtiel oranje. Deze kleur vind ik vooral voor een zomerse stranddag super! Ik vind mijn huid persoonlijk nu nog iets te wit voor de combinatie met dit lakje. Maar deze ga ik zeker van de zomer veel gebruiken!

Ja hoor, wederom heeft Yves Rocher mij weer blij verrast! Deze lakjes zijn voor een prijsje van 3,95 echt een aanrader! Er zijn heel veel kleurtjes te krijgen en je kan ze hier bestellen: nagellak

Ook vind ik het fijn dat de flesjes lekker smal zijn, zo kan je er veel kwijt in je la. 😉

Ken jij de lakjes van Yves Rocher al?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Astrid

  Mooie kleurtjes! Krijg ook een beetje een retrogevoel bij deze lakjes samen 🙂

  juni 13, 2016 at 15:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja idd! Nu je het zegt!

   juni 13, 2016 at 16:28
 • Reply jeapiebel

  Ondanks dat de dekking van de oranje kleur iets minder is vind ik ze een erg mooie kleur. Allebei trouwens. Ik hou er wel van.

  juni 14, 2016 at 08:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge