Follow:
Uncategorized

Yves Rocher Les Plaisirs Nature Bodyscrub met suiker en kokosnoot

image-2016-06-14

Naar dit Yves Rocher product was ik het meest benieuwd! Waarom? Vanwege de kokos natuurlijk! Volgens mij heb ik nog nooit zoveel verschillende bodyscrubs in zo’n korte tijd geprobeerd. Maar dan kan ik meteen ook goed alle verschillen naast elkaar leggen en weet ik ondertussen ook naar wat voor variant mijn voorkeur uitgaat.

In de zomer scrub ik mijn lichaam veel vaker dan in het najaar en de winter. Natuurlijk hoop ik daardoor wat bruiner te worden tijdens het zonnebaden. Al is dit een beetje ijdele hoop aangezien ik vaak zo wit als sneeuw blijf. Maar mijn huid is in ieder geval lekker zacht van het scrubben. ­čśë

Dit zegt Yves Rocher over het product:

Peelen, voeden en parfumeren … Voor een heerlijke, sensuele sensatie

Wilt u uw huid peelen, voeden en parfumeren en tegelijkertijd genieten van een sensueel moment?
Dan is de Bodyscrub met Suiker en Kokosnoot van Les Plaisirs Nature precies wat u zoekt.

Om u een gelukzalig en weldadig gevoel te bezorgen heeft ons unieke team van experts, dat al sinds 1959 bestaat, een combinatie geselecteerd van karit├ęboter, biologisch geteelde rietsuiker en kokosextract. Aan de intens zintuiglijke formule is suiker toegevoegd om dode huidcellen en onzuiverheden op milde wijze te verwijderen. Op de huid verandert de formule in een satijnachtige olie die een beschermend en voedend laagje op de huid legt. De huid is glad, stralend en wordt omringd met een zonnig zoete geur.

+punt: dankzij deze unieke formule wordt de huid gepeeld en tegelijkertijd gevoed.

Plantaardige bestanddelen: karit├ęboter, plantaardige glycerine, rietsuiker uit biologische teelt, kokosextract. Deze formule bestaat voor meer dan 97% uit plantaardige bestanddelen. Bevat geen minerale olie, kleurstoffen of parabenen.
Het potje bevat gerecycled plastic.
Goed afspoelen. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op de geïrriteerde huid.
Niet inslikken en buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik goed sluiten en de douche goed schoonmaken om uitglijden te voorkomen.

image-2016-06-14 (1)

Dat klinkt goed! Vooral ook het feit dat het olie-achtige laagje achterlaat! Als ik erg moe ben in de avond, en na het douchen echt geen zin heb om mijn hele lichaam in te smeren met bodybutter of iets dergelijks, moet ik gewoon deze scrub dus gebruiken!

De substantie is vrij dik, dus je moet even goed met je vinger in de pot wroeten om wat scrub te pakken te krijgen. Ik hou wel van een vaste substantie, loopt het ook niet zo makkelijk van je hand af. De scrub heeft een heerlijk scrub korreltje. Je voelt hem goed en daar hou ik van!

image-2016-06-14 (2)

Tijdens het gebruik voel je ook dat de scrub goed voedt. De olie doet zijn werk al…;-) Na het afspoelen voelt je huid inderdaad zijdezacht aan. En de geur! Hemels! Onder de douche ruikt het al zalig, en na het douchen rook ik de geur nog heel subtiel. Echt geweldig!

Ja, deze scrub ga ik tot het laatste scrubkorreltje opmaken….for sure! Ook vind ik het formaat pot ook super. Niet te groot, dus ideaal om makkelijk mee te nemen.

In de pot zit 150 ml en hij kost 11,95. Online te koop bij Yves Rocher

Gebruik jij weleens een bodyscrub?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Lonneke

  Ik ben gek op bodycrub’s deze lijkt mij ook wel erg fijn om te gebruiken. Ik ga binnenkort ook maar eens wat bestellen bij Yves Rocher.

  juni 17, 2016 at 08:49
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ze hebben inderdaad de laatste tijd mooie producten erbij gekregen. En zeker ook heel fijn in gebruik!

   juni 17, 2016 at 09:56
 • Reply jeapiebel

  Wat klinkt dat goed en om mee te nemen is ook handig zeker nu het bijna vakantietijd is. Ik vind Ykves Rocher ook een prachtig merk met een goede prijs.

  juni 17, 2016 at 12:05
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja, jij gaat bijna lekker op vakantie! Top!

   juni 17, 2016 at 15:41
 • Reply Mari├źlle

  Ik gebruik niet vaak scrubs, maar het is eigenlijk toch wel lekker hihi!

  juni 17, 2016 at 12:38
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Het moet even in je systeem komen eigenlijk he? Ik zet het standaard in de douche, dan pak ik het ook sneller!

   juni 17, 2016 at 15:41
 • Reply Brigitte

  Ik gebruik altijd scrub – het hele jaar door en ook ik ben gek op
  Kokos … Dus deze onthoud ik voor als de andere srubs op zijn !

  juni 17, 2016 at 23:07
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Haha, je hebt inderdaad net een nieuwe scrub….hihi. Grappig dat wij veel dezelfde “liefdes” hebben!

   juni 18, 2016 at 10:03

  Leave a Reply

  CommentLuv badge