Follow:
beauty

Yves Rocher Limited Edition Kerstcollectie

yves

Onlangs viel er weer met een plof een Yves Rocher enveloppe op de mat ( nou ja eigenlijk in de buitenbrievenbus, dus of hij ‘plof’ deed weet ik niet zeker 😉 ). Ik vind Yves Rocher post altijd leuk! Briefjes, stickertjes, kraslootjes, elke keer is het een soort bezigheidstherapie om ermee aan de slag te gaan.

yves1

Limited kerstcollecties vind ik altijd leuk. Ik hou van de kerstperiode en alles wat daarbij hoort. Wat ik vooral leuk vond, afgezien van de aantrekkelijke prijzen, is dat het wat andere geurcombinaties waren dan bijvoorbeeld The Body Shop. Zo heb ik een scala aan diversiteit in winterse geuren in de badkamer nu. 😉

yves2

Sensueel – Bad-en Douchegel Bourbonvanille 400 ml – 3,90

“Wilt u genieten van een licht geparfumeerde bad- en douchegel met sensuele geurnoten?
Dan is de Bad- en Douchegel Bourbonvanille (400 ml) van Les Plaisirs Nature precies wat u zoekt.

Om onder de douche of in bad optimaal te genieten van een sensueel moment heeft ons unieke team van experts, dat al sinds 1959 bestaat, een combinatie geselecteerd van aloë-veragel uit biologische teelt en extract van bourbonvanille. De huid wordt op milde wijze gereinigd en subtiel geparfumeerd.”

Ik vind deze geur erg lekker. Warm, kruidig en luxe. Niet een alledaagse geur vind ik persoonlijk, maar echt voor een koude winteravond als je onder een warme douche je spieren wil opwarmen.

Bad- en Douchegel Peer & Cacao 400 ml – 3,90

“De weldaad van een bad- en douchegel met de verrukkelijke, zachte geur van peer en cacao

Geniet onder de douche van de verrukkelijke, zachte geur van peer en cacao.

Deze douchegel, verrijkt met korenbloemwater uit biologische teelt, reinigt uw huid op milde wijze en laat een heerlijke geur achter.

Onder dermatologisch toezicht getest.”

Als ik zo aan de fles ruik, ruik ik het meest cacao. Dat vind ik wel jammer, had gehoopt dat de peer zou overheersen. Maar ik laat mij verrassen onder de douche, wie weet komt dan de geur van zoetige peer naar boven.

yves3

Peelende Douchegel Clementine & Spices – 3,95

“Onder de douche genieten dankzij de fruitige, kruidige geur van clementine en spices

Uw dagelijkse douche wordt een genietmoment dankzij deze peelende douchegel met de fruitige, kruidige geur van clementine en spices. De formule van deze douchegel is verrijkt met korenbloemwater uit biologische teelt en met gemalen kokosnoot en abrikozenpitten voor een 100% natuurlijk peelende werking. De huid wordt mild gescrubd en wordt omringd met een heerlijke geur.
Geschikt voor dagelijks gebruik.”

Ik ben gek op scrubs! Het liefst scrub ik mijzelf elke dag onder de douche. Deze tube zal ik dan ook met veel liefde gebruiken. De geur is goddelijk van deze lijn! Het kruidige aspect vind ik echt zalig!

Peelende Douchegel Peer & Cacao – 3,95

“Onder de douche genieten dankzij de verrukkelijke, zachte geur van peer en cacao

Uw dagelijkse douche wordt een genietmoment dankzij deze peelende douchegel met de verrukkelijke, zachte geur van peer en cacao.

De formule van deze douchegel is verrijkt met korenbloemwater uit biologische teelt en met gemalen kokosnoot en abrikozenpitten voor een 100% natuurlijk peelende werking. De huid wordt mild gescrubd en wordt omringd met een heerlijke geur.

Geschikt voor dagelijks gebruik.”

Ook bij deze vind ik de geur wat tegenstaan op dit moment. Kan er niks aan doen. Maar ok, ik ga hem gewoon gebruiken en dan zien we wel!

yves4

Bodymilk Clementine & Spices – 4,95

“Een weldadige bodymilk met de fruitige, kruidige geur van clementine en spices

Een weldadige bodymilk met de fruitige, kruidige geur van clementine en spices. De vloeibare, lichte textuur is verrijkt met zoete amandelolie en biologische, fair trade karitéboter en trekt snel in de huid. Uw huid voelt snel weer fluweelzacht aan en ruikt heerlijk.
Onder dermatologisch toezicht getest.”

Bad- en Douchegel Clementine & Spices 200 ml – 1,95

“De weldaad van een bad- en douchegel met de fruitige, kruidige geur van clementine en spices

Onder de douche genieten van de fruitige, kruidige geur van clementine en spices. Deze douchegel, verrijkt met korenbloemwater uit biologische teelt, reinigt uw huid op milde wijze en laat een heerlijke geur achter.
Onder dermatologisch toezicht getest.”

Geurkaars Clementine & Épices – 5,90

“Voor een warme, gezellige sfeer in uw hele huis!

De kerstdecoraties brengen nog meer sfeer en gezelligheid in uw huis dankzij de heerlijk fruitige, kruidige en kalmerende geur van de Geurkaars Clementine & Spice”

Gelukkig heb ik van de geur die ik het lekkerste vind een complete set! Deze producten zal ik met veel liefde gaan gebruiken.

yves5

Ik vind de verpakkingen ook echt feestelijk. Het goud, de afbeeldingen het totale plaatje vind ik goed gekozen door Yves Rocher. Ook de prijs is fantastisch, niets op aan te merken.

Ben je dus nog op zoek naar een leuk cadeautje, of wil je jezelf nog verwennen voor de feestdagen? Kijk even op de site van Yves Rocher bij alle kerstitems.

Gebruik jij weleens iets van Yves Rocher?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply marije

  De clementine en spices klinkt als een geur voor mij. En met de donkere koude dagen wil ik de Vanilla Bourbon toch ook uitproberen. Klinkt als een hele warme geur.
  marije onlangs geplaatst…Weekly picture wednesday: week 45My Profile

  november 16, 2016 at 06:43
 • Reply Yvonne

  Ik vind de bad- en doucheproducten van Yves Rocher altijd lekker. Zo had ik ooit een heel romige douchegel met pistache-geur. Die was echt goddelijk! De doucheolie met vanillegeur was (of ís?) ook heerlijk. Ook wat verzorging betreft. Deze producten klinken ook goed!
  Yvonne onlangs geplaatst…Van katten blijf je af. Punt!My Profile

  november 16, 2016 at 06:58
 • Reply Susan

  Deze collectie klinkt erg goed! Alleen jammer dat ik het nergens in de buurt kan gaan ruiken. Online bestellen is soms toch lastig.
  Susan onlangs geplaatst…Kiko 3D Hydra LipglossMy Profile

  november 16, 2016 at 07:18
 • Reply Vanessa

  Ik vind de kerstcollectie van Yves Rocher altijd ontzettend leuk, net als die van The Body Shop trouwens. Ik ben het meest benieuwd naar de geuren bourbonvanille en cranberry en amandel.
  Vanessa onlangs geplaatst…Vifa design speakersMy Profile

  november 16, 2016 at 08:18
 • Reply Jouvence

  Lijken me heerlijke producten, ben erg benieuwd naar de geuren. xx
  Jouvence onlangs geplaatst…Lush lipscrub – Sugar plum fairyMy Profile

  november 16, 2016 at 10:45
 • Reply Carmen

  Hij ziet er zo lekker uit!! En de prijzen vielen me ook nog mee, even online snuffelen!!
  Carmen onlangs geplaatst…Geen stroom, geen telefoon? + winactie!My Profile

  november 16, 2016 at 10:47
 • Reply sophia

  Die verpakking is echt het allerbeste 😀 zo mooi! xx

  november 16, 2016 at 11:01
 • Reply Ilse Flower

  Ik hou echt van kerstcollecties en deze geuren lijken me echt fantastisch! Love it!

  november 16, 2016 at 11:41
 • Reply Maxime

  Leuke collectie!
  Maxime onlangs geplaatst…Review Lush Showergel Rose JamMy Profile

  november 16, 2016 at 13:27
 • Reply Astrid

  De geur met de mandarijntjes, hmm! Die ga ik misschien wel voor mijn nieuwe bad aanschaffen, kan ik straks rond de kerst lekker in de mandarijnengeur baden. Kijk er nu al naar uit! En de prijsjes zijn ook goed te doen.
  Astrid onlangs geplaatst…In de pers: The Bodyshop kerst make-upMy Profile

  november 16, 2016 at 14:55
 • Reply Sija

  Ik vind die envelopjes van Yves Rocher ook altijd zo leuk! Moet me elke keer weer inhouden om niet alles uit dat foldertje te bestellen, haha. Deze collectie ziet er geweldig uit, ben zo benieuwd naar de geuren. Vooral de Clementine & Spices lijn lijkt me heerlijk 🙂
  Sija onlangs geplaatst…Read all about it 1 jaar – SPAM JE BLOG!My Profile

  november 16, 2016 at 16:09
 • Reply Janine

  Ik houd echt van kerstcollecties, heel vaak koop ik extra in zodat ik in de zomer ook nog een beetje kerstgevoel heb haha. Ze lijken me heel erg fijn en lekker ruiken! En de prijs valt me ontzettend mee, ik ga even rond struinen haha
  Janine onlangs geplaatst…36 Blogpost IdeeënMy Profile

  november 16, 2016 at 19:15
 • Reply Lifeaholic.nl

  Haha ik vind de post van Yves Rocher ook altijd zo leuk! Vroeger als kind al vond ik die kraskaartjes en lootjes al leuk!
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Meet & Greet Kellycaresse.nl !My Profile

  november 16, 2016 at 19:46
 • Reply Tania

  Ben wel benieuwd naar die bourbounvanille geur.
  Tania onlangs geplaatst…Shoplog | Feelunique & Sephora.frMy Profile

  november 16, 2016 at 19:54
 • Reply Melike

  Wat lijkt me dit lekker ruiken. Heerlijk voor de winter!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Kiko Face Make Up FixerMy Profile

  november 16, 2016 at 22:19
 • Reply Brigitte

  Mmmmmm die clementine & spice lijkt mij heerlijk!!!

  november 18, 2016 at 19:07
 • Reply Marleen@burgertrutjes

  Heerlijk! Ik hou van yves rocher 🙂

  november 18, 2016 at 20:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge