Follow:
Uncategorized

Yves Rocher Raspberry Peppermint collectie

Mijn eerste oordeel over Yves Rocher! Zoals ik in dit Unboxing filmpje al vertelde heb ik een haat/liefde verhouding met Yves Rocher. Na mijn bestelling te hebben ontvangen heb ik de eerste producten getest en zal jullie mijn ervaring hier vertellen.

IMG_0238

Allereerst de uitstraling. Ja, daar word ik op zich blij van. Grote verpakkingen, handige flacons/tube en het rood/roze kleurt mooi bij het groen van de dop. Ook staat er duidelijk op wat erin de verpakking zit en de plaatjes van de framboosjes maken mij ook happy. Top Yves Rocher!

Allereerst de bath & shower gel. Een flinke flacon met 400 ml. Ik heb zelf geen bad, dus ik gebruik hem voor onder de douche. Ik denk dat je er heel lang mee kan doen! In het filmpje zei ik dat ik de perpermunt geur niet echt rook. Onder de douche ruik je deze frisse geur zeker! Subtiel, niet overheersend.

Dit zegt Yves Rocher over de Raspberry Peppermint energizing Bath & Shower Gel:

“Wilt u genieten van een bad- en douchegel met vitaliserende eigenschappen? Dan is de Bad- en Douchegel Framboos & Munt (400 ml) van Les Plaisirs Nature precies wat u nodig heeft.

Om onder de douche of in bad optimaal te genieten van een vitaliserend moment heeft ons unieke team van experts, dat al sinds 1959 bestaat, een combinatie geselecteerd van aloë-veragel uit biologische teelt, essentiële pepermuntolie* en frambozenextract. De huid wordt op milde wijze gereinigd en subtiel geparfumeerd.

+punt: deze formule bestaat voor meer dan 98% uit plantaardige bestanddelen.

*in het parfum

Onder dermatologisch toezicht getest. Bevat geen ethoxylaten of parabenen.
Gemakkelijk biologisch afbreekbare formule. De flacon is recyclebaar en bevat gerecycled plastic.
Goed afspoelen. Vermijd contact met de ogen. Niet inslikken en buiten bereik van kinderen houden.”

IMG_0246
Door de munt begrijp ik het energizing in de naam van de showergel. Je krijgt door de frisse geur inderdaad een soort energiek gevoel. Persoonlijk hou ik meer van schuimige showergels/foams. Deze showergel schuimt vrij weinig. Maar ik moet toegeven, voor een snelle douche in de ochtend op een mooie zomerse dag zou ik deze zeker wel gebruiken.
De flacon van 400 ml heeft ook nog eens een hele mooie prijs! Maar 3,50! ( de 200 ml variant is maar 1,95 )
IMG_0240
De Energizing Exfoliating Shower Gel komt in een mooie strakke tube met wederom een leuke gezellige print. Op de tube staat bij de dop: “eco-tube*eco-friendly tube”. Op de website van Yves Rocher lees ik dat de tube makkelijker afbreekbaar is omdat er 25% minder plastic is gebruikt. Ok, fijn!
In de tube zit 200 ml. Een mooie standaard maat voor een scrub. Dit zegt Yves Rocher over de scrub:
“Wilt u genieten van een verkwikkende en peelende douchegel met 100% natuurlijke vruchtenpitten?
Dan is de Peelende Douchegel Framboos & Munt van Les Plaisirs Nature precies wat u zoekt.Om de huid dagelijks te reinigen en mild te peelen heeft ons unieke team van experts, dat al sinds 1959 bestaat, een combinatie geselecteerd van vruchtenpitten, essentiële pepermuntolie* en frambozenextract.+punt: 100% natuurlijke, peelende vruchtenpitten.

Deze formule bestaat voor meer dan 96% uit plantaardige bestanddelen. Bevat geen parabenen.
Gemakkelijk biologisch afbreekbare formule. De nieuwe ecotube bevat 25% minder plastic dan voorheen.
Goed afspoelen. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op de geïrriteerde huid. Niet inslikken en buiten bereik van kinderen houden.
*in het parfum”

IMG_0244
Zoals je op de foto kan zien is het een vrij dunne substantie. Voor mij wel tricky omdat ik dan altijd al veel product verlies voordat ik het überhaupt op mijn lijf heb aangebracht. Ik heb het dus met kleine beetjes aangebracht om te peelen. Zelf hou ik meer van een scrub, grove korrels die ik echt voel op mijn huid. Deze peeling is heel zacht, je voelt het “scrubbende” effect vrijwel niet. Dit is dan natuurlijk wel ideaal voor mensen die daarvan houden. Ik vind de vruchtenpitten wel leuk erin, of ze voor mij het gevoel hebben iets toe te voegen, mwah, niet echt. Maar ze zitten er niet voor de show in, ze zullen dus wel degelijk een functie hebben die ik niet heb ontdekt. 😉
Wel prettig dat je hem dagelijks kan gebruiken.
De tube heeft voor een lichaamspeeling een zeer mooie prijs: 3,95! Koopje!
IMG_0239
En als laatste de bodylotion. Deze is ook Energizing lees ik op de flacon. Over dit product ben ik het meest enthousiast! Het enige jammere vind ik de formaat. Waarom maar 200 ml? Ik gebruik minder showergel voor mijn lichaam per keer dan bodylotion als ik mijn hele lichaam wil insmeren. Maar ok, ik ben wellicht een grootgebruiker. 😉
Dit zegt Yves Rocher over de body lotion:
“Wilt u genieten van een hydraterende bodymilk met vitaliserende eigenschappen?
Dan is de Bodymilk Framboos & Munt van Les Plaisirs Nature precies wat u zoekt. Om ultiem te genieten van een bodymilk met vitaliserende eigenschappen heeft ons unieke team van experts, dat al sinds 1959 bestaat, een combinatie geselecteerd van biologische en fair trade karitéboter, essentiële pepermuntolie* en frambozenextract. Uw huid wordt gehydrateerd en ruikt heerlijk.Onder dermatologisch toezicht getest. Bevat geen minerale olie of parabenen.
Deze formule bestaat voor meer dan 97% uit plantaardige bestanddelen
De flacon is recyclebaar en bevat gerecycled plastic
Niet inslikken en buiten bereik van kinderen houden
*in het parfum”

IMG_0241
De Body Lotion is heerlijk luchtig en smeert zalig! De subtiele combinatie van raspberry en peppermint is precies juist  van geur. Na het insmeren voelt mijn huid fris en gehydrateerd aan. En je hebt een heerlijk licht geurtje bij je van de raspberry en peppermint. Over dit product ben ik super enthousiast! Echt, Yves Rocher, ik neig weer naar de liefde-verhouding! Jullie hebben mij met dit product al flink overtuigd.
De body lotion kost  4,95.
Mijn conclusie van deze eerste 3 producten die ik heb gebruikt; Door de prijs zou ik de shower gel in de andere geurvariaties wel willen gaan proberen. Zeker omdat ik deze ook ideaal vind voor mijn kids. Die houden ook wel van dit soort fruitige geuren onder de douche.
De peeling zou ik zelf niet zo snel weer opnieuw aanschaffen. Maar dat is puur vanwege de milde scrub. Ik heb nog de cocos body scrub klaarliggen van Yves Rocher, die is volgens mij wat grover en beter voor mij gok ik.
De body lotion ga ik zeker in de andere geurvariaties bestellen! Deze vind ik zeer fijn smeren en lekker aanvoelen. Ook merk ik dat mijn huid daarna heerlijk zacht aanvoelt. Een aanrader!
Yves Rocher is in mijn ogen weer helemaal terug! En ik zal ook zeker weer vaker gaan bestellen als ze mij weer van die spannende enveloppen toesturen met bonnetjes, stickertjes, kraslootjes etc. 😉 Ik hou ervan!
Wil je online de producten bekijken? Klik dan hier
Gebruiken jullie weleens wat van Yves Rocher?
Liefs Hilde
** ik heb deze producten zelf gekocht en krijg niet betaald voor deze review **
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Brigitte

  Ik heb jaren spullen gekocht van Yves Rocher – en nu al een paar jaar weer niet. Ook een soort haat/ liefde verhouding denk ik .

  juni 12, 2016 at 09:34
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Haha, ligt dus niet aan mij…;-)

   juni 12, 2016 at 16:25
 • Reply Hennie

  Ik heb weinig met Yves Rocher. Komt ook omdat ik middenin het centrum van Groningen werk en werkelijk alle winkels onder handbereik heb. Dan gaat dat op een gegeven moment normaal worden.

  De showergel daarentegen lijkt me wel weer heel erg lekker. Hm. Toch maar eens kijken dan!

  juni 12, 2016 at 09:42
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik vind vooral het krijgen van pakjes erg leuk…haha

   juni 12, 2016 at 16:26
 • Reply jeapiebel

  Ik vind dat dit merk een fijn product is met een goede prijsverhouding. Dat je de bodylotion in de andere geurvariaties wil gaan uitproberen kan ik erg goed voorstellen. Fijn dat de producten ook geschikt zijn voor kinderen idd.

  juni 12, 2016 at 10:19
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja mijn dochters weten er wel raad mee!

   juni 12, 2016 at 16:27

  Leave a Reply

  CommentLuv badge