Follow:
beauty

Yves Rocher So Elixir L’Eau de Parfum

Een zwoel, warm en vrouwelijk parfum, dat is een duidelijke omschrijving van de geur So Elixir van Yves Rocher. Tijdens mijn laatste bestelling kreeg ik deze geur, als ik mij goed herinner, cadeau. Een 50ml fles, dat is nogal wat! Ik laat je weten wat ik ervan vind.

In de winter hou ik altijd wel van geuren die wat meer aanwezig zijn. Zomers frisse geuren, in de winter warme geuren. Ik denk dat iedereen dat zal beamen. In de winter zweet je minder, en heb je het minder snel warm, hierdoor zullen de geuren die je draagt ook minder snel vrijkomen door je lichaamswarmte. Een wat meer aanwezige geur heeft dat ook minder nodig, die ruik je al sneller van zichzelf. De So Elixir is hierin ook een pareltje, je ruikt hem zelf ook lekker. Niet overheersend, maar wel aanwezig genoeg dat je er zelf ook van kan genieten!

“Het oorspronkelijke patchoeli-akkoord van So Elixir is vertaald naar een lichtere variant: de spannende combinatie van essences van roze peper en bergamot geeft de geur een frisse en intens stralende dynamiek.”

Het is een wat bloemige geur, maar ook wat kruidig. Een geur waar ik steeds weer even aan ruik om goed te ruiken wat het is wát ik nou precies ruik. Mysterieus! Ik hou ervan!

De verpakking vind ik feestelijk! Een zwart doosje met gouden opdruk. Ziet er zeker niet goedkoop uit en zeker mooi om cadeau te geven. De fles is mooi elegant, niet super bijzonder, maar mooi in druppel vorm, vrouwelijk.

Van deze geur heb je niet heel veel nodig, hij is heerlijk aanwezig en blijft ontzettend lang hangen. Ik ben erg blij dat ik deze geur bij mijn bestelling heb ontvangen!

De geur is online bij Yves Rocher te krijgen voor 29,90 ( in de aanbieding op dit moment ): zie website

Heb jij weleens een geur van Yves Rocher gebruikt?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Susan

  Mooi flesje! Ik ben benieuwd naar de geur.

  december 28, 2016 at 08:16
 • Reply jeapiebel

  Yves Rocher doet het altijd goed met veel en vaak in de aanbieding. Deze parfum straalt zeker luxe uit.

  december 28, 2016 at 08:43
 • Reply Babs

  Ik ken de geuren van Yves Rocher niet.. liep laatst in Utrecht langs de winkel en niet eens binnen gelopen… gek is dat eigenlijk. Vroeger bestelde ik nog wel eens iets daar. (ik was toen een jaartje of 18?.. heel lang geleden dus)

  december 28, 2016 at 09:08
 • Reply Nienke

  Wauw, als je deze cadeau kreeg hebben ze je flink verwend. Is Yves rocher altijd zo weggeverig? Haha Ik heb wel eens goede verhalen gehoord maar nog nooit wat bij hun besteld. Doen ze er altijd testertjes en cadeautjes bij?

  december 28, 2016 at 11:56
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Dat is nog eens een leuk cadeau erbij! Het flesje vind ik erg mooi, maar patchouli is niet mijn geur.

  december 28, 2016 at 12:07
 • Reply Mariska

  Ik heb ook wel eens zo’n geur gehad van Yves Rocher, ook van deze lijn geloof ik. Heerlijk was die! Ik hou ook wel van warme geuren in de winter. Welke ook lekker was van Yves Rocher was iets met vanille in een donkere fles 🙂

  december 28, 2016 at 14:57
 • Reply Lonneke

  Ik koop zelf nooit geuren online ik wil altijd wel ruiken voordat ik een geur koop. In de winter hou ik ook wel van geuren die wat meer aanwezig zijn.

  december 28, 2016 at 19:54
 • Reply Eva

  Het klinkt wel lekker! Volgens mij heb ik nog nooit een geur van Yves Rocher gehad.

  december 28, 2016 at 22:09
 • Reply chucky1012

  Prachtige flacon!
  Denk dat ik die ga kopen nu er zo een fjne aanbieding is.
  Want dat bespaart veel….

  Xoxo

  december 29, 2016 at 11:28
 • Reply sherry

  Leuk cadeau ik vind dit geurtje echt geweldig. Eigenlijk zijn al hun geuren heerlijk. Hun make-up is nog mooier. Ik koop heel vaak bij hun.

  december 29, 2016 at 23:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge