Follow:
Uncategorized

Ziaja Jasmine Night Cream en Jasmine Serum anti-wrinkle

Soms kom je ergens een merk tegen waar je meteen nieuwsgierig naar wordt. Dat had ik dus ook met het merk Ziaja. Daarom was ik heel erg blij dat ik 3 producten mocht reviewen voor hen. De peeling heb ik al met heel veel plezier in gebruik ( review ) en nu kan ik jullie vertellen wat ik van deze 2 pareltjes vind.

Nu zie je misschien 50+ op de verpakking staan, en denk je “huh, Hilde is toch nog geen 50+?” Dat klopt!  Op de verpakking staat dat deze lijn voor deze groep is, maar ik laat mij daar niet door leiden. Het is maar een getal en als ik graag iets anti-rimpel wil, en denk dat ik daar nu al beter mee kan beginnen, dan doe ik dat. 😉

Wat doet Jasmijn?

Voor een reiniging en behandeling van een droge, volwassen rimpel gevoelige 50+ huid. Verbeterd het collageen in de huid. Voorkomt rimpels. Zorgt voor een langdurige hydratatie en voorkomt uitdroging. Met UV filter SPF 6. Bevat jasmijn olie, calcium complex, hyaluronic acid, long lifting proteïne, micro collageen en phytohormones.

Dit zegt Ziaja over de nachtverzorging:

Rijke creme voor de dagelijkse nachtverzorging.Voor alle huiden boven de 50+
Herstelt de natuurlijke huidstructuurMicro-collageen / genisteïne / hydroxyprolineVersterkt de dichtheid van het bindweefsel.Verstevigt de huid en voorkomt verlies van elasticiteit.Hydrateert de opperhuid en vermindert de ruwheid.
Jasmijn boter / EFA’s van olijf, kokos en koolzaadolieVult het tekort aan lipiden.Voedt en verzacht de opperhuid.
vermindert huidverkleuringenJapanse mandarijn extractVerheldert pigmentvlekken en egaliseert de huid toon.
Bewezen effectiviteit *- Rimpels verminderd met 24%- Gladheid verbeterde met 43%- Ruwheid verminderd met 42%* resultaten bewezen in in-vivo testen na 28 dagen behandeling Van toepassing op gezicht en hals. 
HoofdingrediëntenCalciumcomplexGenisteïneHyaluronzuurHydroxyprolineJapanse mandarijn extractJasmijnolieMicro-collageen

Allereerst: Deze crème ruikt echt geweldig! Ik heb in lange tijd geen lekkerdere geurende crème gebruikt. Dat was meteen al mijn eerste positieve ervaring met deze crème. De crème is heerlijk romig en smeert lekker in. Ook slurpt mijn huid deze crème meteen op, blijkbaar heb ik het nodig! Onlangs vertelde ik al dat ik met mijn destijds huidige routine qua huidverzorging problemen kreeg met een trekkende huid. Dit begon al in de ochtend, ongeveer een half uurtje nadat ik mijn make-up had aangebracht. Als ik iets heel vervelend vind is het wel zo’n trekkerig gezicht. Wat de oorzaak was wist ik niet precies, maar dat er iets moest veranderen wel! Dus ik was blij dat ik mijn Ziaja producten ontving om ze te gaan testen.

De Jasmine night cream komt in een paars plastic potje met 50 ml inhoud. Geen poespas, gewoon een leuke kleur, lekker vrolijk en compact potje. Het serum komt in een hygiënisch tubetje ( van mij had de crème ook wel in een tube of pompje gemogen ivm hygiëne ). Het serum bevat 30 ml.

Nadat ik de heerlijke crème heb aangebracht ( na het serum ) voelt mijn huid zacht aan. Heel comfortabel en absoluut niet trekkerig. Nou had ik die problemen natuurlijk in de ochtend vooral en niet in de avond. De eerste ochtend nadat ik de crème heb gebruikt, gebruik ik mijn huidige dagverzorging. En eerlijk waar, sindsdien heb ik geen enkele dag meer een trekkerig gevoel gehad. De Ziaja Jasmine crème en het serum bieden dus absoluut een geweldige voeding en comfort!

Of de crème alles zal doen wat het belooft weet ik niet. Ik vind stevigheid en het verminderen van rimpels erg lastig in te schatten. Wel merk ik dat door de voedende werking mijn huid meer straalt. Zeker in combinatie met de Ziaja peeling. Voor de prijs van deze crème zou ik hem absoluut aanraden!

De Ziaja Jasmine Night Cream kost 6,49 en is te koop bij Ziaja online

Een serum voor maar 4,99? Echt? Ik geloofde het eerst niet toen ik op de site aan het zoeken was naar mijn derde product die ik mocht testen. Daar was ik zeker heel erg benieuwd naar! Ik ben een serum junkie! Ik hou van het idee dat ik een heel geconcentreerd product gebruik als extra onder mijn verzorging. Daarom hoefde ik niet verder te kijken, het serum moest ik proberen!

Dit zegt Ziaja over het serum:

Serum met geconcentreerde anti-rimpel-activiteit voor dag en nacht.
Voor alle huiden boven de 50+.
Verbetert de huid dichtheid
micro-collageen / genisteïne
Versterkt collageen en elastine vezels.
Verstevigt de huid en voorkomt verlies van elasticiteit.
Vermindert rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid.
Hydrateerd de opperhuid en vermindert de ruwheid.
Jasmijn boter / EFA’s van olijf, kokos, palm en koolzaadolie
Vult het tekort aan lipiden.
Voedt en verzacht de opperhuid.
Verbetert de teint
Vermindert verkleuring van de huid.
Zorgt voor een gezonde en natuurlijke uitstraling.
 
Bewezen effectiviteit *
– Rimpels met 27%
– Gladheid verbeterde met 37%
– Ruwheid verminderd met 39%
* resultaten bewezen in in-vivo testen na 28 dagen behandeling
 
2-3 keer per week toe te passen op gezicht en hals.
Aanbevolen voor gezicht en decolleté.
 
Hoofdingrediënten
calciumcomplex
genisteïne
hyaluronzuur
jasmijn boter
lange-lifting eiwitten
micro-collageen
Het serum in combinatie met de nachtverzorging versterkt elkaars werking. Ik gebruik het serum elke avond onder de nachtverzorging, ik kan echt niet zonder! Het is een wat lobbig serum, geen heel vloeibaar product wat ik normaal van een serum gewend ben. En ondanks dat je 2 wat dikkere substanties over elkaar heen smeert, gaat het prima. Mijn huid is gedurende de dag ook echt niet vet of iets dergelijks. Ook het serum ruikt weer zalig. Dezelfde geur als de nachtverzorging. Of mijn huid er net zo stralend zou uitzien en zo gehydrateerd zou zijn als ik alleen de nachtverzorging zou gebruiken weet ik niet. Ik ben namelijk echt een voorstander van het gebruik van een serum in combinatie met een dag en-of nachtverzorging. En zeker voor deze prijs zou ik het zeker aanraden!
Ook het serum is online te krijgen bij Ziaja.
Mijn conclusie? Ik ben heel positief over deze producten. Zeker voor de prijs kwaliteitsverhouding ben ik absoluut te spreken. Ziaja heeft echt zoveel betaalbare huidverzorging en lichaamsverzorging dat ik er zeker eens een keer zelf ga bestellen. Ik heb namelijk nieuwe handcrèmes gespot die mij ook heerlijk lijken 😉
Ik ben benieuwd welke lijn of product van Ziaja jou aanspreekt!
Liefs Hilde
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Lonneke

  Wat een fijne producten lijken me dit van Ziaja. Ik heb zelf eens een body butter en scrub van dit merk gebruikt en mijn gevoelige huid reageerde daar erg goed op/

  juni 23, 2016 at 09:35
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik wist ook nooit dat ze zo ontzettend veel producten hadden. Echt super veel en heel goedkoop!

   juni 23, 2016 at 11:35
 • Reply Aboutsbstyle

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord maar zal mij hierin gaan verdie ook en als ik dit zo lees. Liefs soraya

  juni 23, 2016 at 09:38
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ze hebben echt mega veel inderdaad. Leuk om de site eens te bezoeken!

   juni 23, 2016 at 11:35
 • Reply Mariëlle

  Ik heb toevallig ook een Ziaja review online staan, ik vind het een super leuk merk!

  juni 23, 2016 at 14:35
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ook….en lekker betaalbaar…:-)

   juni 23, 2016 at 17:54
 • Reply Quinty

  Ik ken het merk niet. Ik vind het wel goed klinken en er erg leuk uitzien. Ook is de prijs erg aantrekkelijk. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik nog met geen crème aan het smeren ben. Ze zeggen altijd dat het goed is om vroeg te beginnen maar ik heb het geprobeerd maar vergeet het toch altijd op te smeren, vooral dag crème 🙂

  juni 23, 2016 at 22:52
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   als je begint met foundation of bb cream etc, dan kan je het beste beginnen met huidverzorging. Al is het maar een vochtverzorgende crème.

   juni 24, 2016 at 08:48
 • Reply Brigitte

  Klinkt goed – en dat voor die prijs !
  Iets om te onthouden dus !

  juni 26, 2016 at 10:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge