Follow:
Uncategorized

Ziaja Sensitive Skin Enzyme Peeling

image-2016-06-15

Onlangs ontving ik van het Poolse merk Ziaja 3 producten om te testen en een review over te schrijven. Ik kende dit merk alleen van het internet. Ik zag het weleens voorbij komen op andere blogs en hoe meer ik er over las, hoe nieuwsgieriger ik werd! Dus toen Ziaja een oproep op internet deed om je als blogster aan te melden om in aanmerking te komen voor het testen van 3 producten heb ik meteen een mail gestuurd! Ik was echt blij verrast dat ik mocht gaan testen.

Het product wat meteen mijn interesse wekte was de Enzyme peeling. Een strakke witte flacon met duidelijke tekst. Geen poespas, gewoon rechttoe rechtaan. Normaal heb ik wel een zwak voor leuke verpakkingen, maar als die producten vervolgens tegenvallen heb ik ook weinig aan een mooie verpakking. Daarom wilde ik weleens kijken of zo’n strakke verpakking wél een product bevat die doet wat het moet doen.

Laat ik eerst eens iets over het bedrijf vertellen. Ziaja bestaat al sinds 1989 en komt oorspronkelijk uit Polen. Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten en zijn ook dierproefvrij. In Polen werd Ziaja zo’n succes dat ze wereldwijd zijn gaan verkopen. In 2013 opende Ziaja hun eerste winkel in Den Haag, daar zijn er nu inmiddels 2 te vinden! Vooral de prijs maakt Ziaja erg aantrekkelijk ook. Ze hebben mooie budget prijzen en mooie hoogwaardige producten. Heel aantrekkelijk en vandaar dus ook het succes.

image-2016-06-15 (1)

Als we naar de ingrediënten van de peeling kijken zien we dat er geen geur en kleurstoffen inzitten. Dat is al mooi! Er zitten hydraterende en verzachtende stoffen in verwerkt, maar ook stoffen die de huid verhelderen en de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Al met al een heel interessant product!

Dit zegt Ziaja over de peeling:

Verwijderd de dode huidcellen.
Bereidt de huid voor op verdere cosmetische behandelingen.
Verzacht en herstelt de huid.
Laat een dove huid weer stralen. 
 
Breng gelijkmatig aan over het gezicht 1 of 2 keer per week. (gebruik de enzym peeling als masker) 
Vermijd gebied rond de ogen.
Afspoelen met warm water na 10 tot 15 minuten.
Mijn nieuwsgierigheid is gewekt! Ik besloot de peeling gisteravond te proberen.
image-2016-06-15 (2)
Zoals je kan zien is de peeling een luchtige crème. Ik vond het qua substantie erg op een serum lijken. Het smeert makkelijk uit en trekt redelijk snel in. Verwacht geen korreltjes zoals bij een scrub, de peeling is “korrelvrij”. Na een paar minuten begon mijn gezicht op bepaalde plekjes een beetje te kietelen. Of dat de werkzame stoffen in de peeling zijn weet ik niet, maar na een paar minuten trok het gekriebel weer weg. Na ongeveer 15 minuten heb ik de peeling er met een vochtig washandje afgehaald. Mijn huid voelde aan als een babyhuidje!! 
Echt, deze peeling heeft mij een verfrissende blik gegeven, een zacht babyhuidje en na een aantal keer gebruik zal het pigmentvlekjes een beetje verminderen. Deze peeling kan zelfs gebruikt worden door mensen met een gevoelige huid!  Als advies wordt gegeven 1 a 2 keer per week deze peeling te gebruiken, dat ga ik dan ook zeer zeker doen! Mijn huid kan soms best dof ogen, en deze peeling zal door de werkzame stoffen als zoethout extract en allantoïne de huid aanzienlijk verbeteren en egaliseren. 
De meeste peelings zijn vrij kostbaar en dat zal mensen ervan weerhouden het te gebruiken. Gelukkig is daar ZIaja! De peeling is online ( of in Den Haag in de winkel ) te koop voor maar 4,69 ( kijk hier ).
Deze peeling ga ik toevoegen aan mijn vaste routine. Ik gebruikte namelijk eerst alleen maar de lotion van Clinique die een exfoliërende werking heeft. Deze gebruik ik door de hoge concentratie alcohol op het moment veel minder omdat mijn huid er niet zo fijn op reageert. Dus deze peeling komt als geroepen! Ik merk namelijk echt dat als ik geen scrub of peeling gebruik mijn huid erg dof wordt.
Conclusie! Producten met een simpele uitstraling/verpakking kunnen dus zeker een super goed product bevatten. Ik zal mij in de toekomst daarom minder laten leiden door een mooie verpakking. 😉
Gebruiken jullie weleens een peeling?
Liefs Hilde
** Het product in dit artikel heb ik ontvangen om te reviewen**
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Danielle

  Ik gebruik nooit een peeling eigenlijk. Deze klinkt fijn en goed !

  juni 17, 2016 at 15:25
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Om een lekker nieuw huidje te krijgen is deze peeling echt top!

   juni 17, 2016 at 15:41
 • Reply Astrid

  Heel fijn merk dit! Ik heb er ook een peeling van en die ga ik zeker nog een keer kopen als hij op is!

  juni 17, 2016 at 15:40
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   OOk vanwege de prijs zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben ook heel benieuwd naar hun cookie kinderlijn…..die lijkt mij zalig!

   juni 17, 2016 at 15:44
 • Reply Veer

  Klinkt fijn. Ben benieuwd dan de ingredienten

  juni 17, 2016 at 21:15
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh dit lijkt me toch wel een heel fijn product! Ik heb hem meteen naar mijn dochter doorgestuurd (je blogpost link), wie weet wel iets om samen te bestellen met dochterlief.

  juni 18, 2016 at 09:37
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Heel goed Susan! Je bent op de goede weg…hihi. Dadelijk zie je er nog 10 jaar jonger uit!! hahha. xxx

   juni 18, 2016 at 10:03
 • Reply Hennie

  Ziaja is een fijn en superbetaalbaar merk. Ik heb er ook een aantal producten van en vind de verpakkingen altijd erg fris. Lekkere peeling lijkt me dit. Ik wil dit vandaag ook nog even doen.

  juni 19, 2016 at 12:13
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ga hem ook weer doen vandaag! Lekker even een stralende huid kweken. 😉

   juni 19, 2016 at 12:21

  Leave a Reply

  CommentLuv badge