Follow:
beauty

Zou ik voor een cosmetische of plastische ingreep gaan?

Als je mij deze vraag vroeger had gesteld had ik waarschijnlijk ‘nee’ gezegd. Als kind heb ik vaak nagedacht over een neusverkleining, heel vaak, maar toch ben ik wat schijterig ingesteld waarschijnlijk, want ik had het nooit gedurfd. Inmiddels, nu ik tegen de 40 loop, heb ik het onderwerp plastische chirurgie wel vaker door mijn hoofd laten gaan. Een paar jaar geleden was ik behoorlijk afgevallen en had ik toch last van mijn losse huid bij mijn buik. Nou ja, last is een groot woord, ik vond het niet mooi. Ook hield ik geen borsten meer over, dus dan ga je stiekem ook weleens nadenken over een borstvergroting. Maar het blijft bij mij altijd bij ‘nadenken over’. ( inmiddels zitten de kilo’s, en daarmee het vet in bepaalde zones, er weer aan 😉 )

Laser ontharen

Iets wat ik wél zou durven, en het liefst ook wel zou willen laten doen is het ontharen met een laser. Mijn bikinilijn, bovenlip en bovenbenen zou ik heel graag willen laten doen. Bovenbenen? Ja, ik heb op de achterkant van mijn bovenbenen last van donkere haartjes. ( Bedankt pap! ). Mijn onderbenen scheren vind ik geen probleem, maar alles wat ik hierboven benoem zou ik echt moeten harsen, en dan is permanent ontharen met een laser veel makkelijker toch?

Persoonlijk zou ik dan beginnen met 1 plek, bijvoorbeeld bovenlip, om te kijken hoe het bevalt. Het lijkt mij echt ideaal om nooit meer te hoeven harsen! Op de site van idealbody.nl heb ik al even rondgekeken naar de prijzen en waar ik het kan laten doen. Eerst mij maar eens goed laten informeren. ( ik blijf voorzichtig 😉 )

Tattoo verwijderen

Iets waar Andries het onlangs over had is dat hij erover aan het nadenken is om zijn tattoo te laten verwijderen. Het is dan ook een groot “ding” die hij ooit in zijn pubertijd heeft laten zetten. Ook zit het op een vrij aanwezige plek ( bovenarm ). Maar volgens mij is hij er nog niet helemaal uit, want onlangs begon hij weer over een cover up over de tattoo. Ik heb zelf ook 3 tattoos waar ik in de loop der jaren ook niet helemaal meer gecharmeerd van ben. Gelukkig zitten deze op een plek die niet heel erg zichtbaar is. Maar ik kan mij Andries’ gedachtengang ook wel voorstellen. Bij het dragen van een t-shirt steekt er een half zwart geval onder zijn mouw vandaan.

Je blijft dus altijd wel iets zien na het laseren, maar het valt mij na het zien van verschillende foto’s eigenlijk best mee. Persoonlijk denk ik dat Andries het uiteindelijk wel gaat laten laseren. Het is dat we op dit moment sparen voor een nieuwe badkamer, daarna is het denk ik wel iets wat op zijn to do list komt.

Hetzelfde geldt voor het ontharen via laser, dat ga ik zeker overwegen!

Andere cosmetische ingrepen? 

Mijn (bonus)moeder heeft onlangs haar oogleden laten liften omdat die erg waren gaan hangen. Zoiets zou ik op latere leeftijd geen probleem vinden om te laten doen. Als je er last van hebt, zoals zij, zou ik dat zeker ook doen! Botox heb ik natuurlijk ook weleens aan zitten denken. Meer in de trant van òf ik het zou durven. ( ik ben echt een bangepoeperd! ). Ik denk dat ik dat wel zou durven. Ik heb namelijk best van die lijnen bij mijn mond, van die plooien. Misschien dat ik dat ooit nog eens ga overwegen, ik zeg in ieder geval: “nooit nooit”!

Zou jij een cosmetische of plastische ingreep laten doen? Of heb je dat al eens gedaan?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Ik weet niet of dit zou laten doen.
  Het is nogal wat.
  Ik wens jullie veel succes….

  Xoxo

  december 12, 2017 at 10:32
 • Reply Jouvence

  Dat permanent ontharen lijkt me nog wel wat! Oksels, bovenlip, bikinilijn.. Zodra er naalden en snijden aan te pas komt dan haak ik af.

  december 12, 2017 at 12:26
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Uhm nee ooit wel aan gedacht om een liposuctie te doen van mijn bovenbenen, maar blij dat ik Bandelettes heb ontdekt dus kan ik gewoon met blote benen onder mijn jurkjes zonder van die die stomme broekjes te dragen ;).
  Verder ben ik tevreden met mezelf en vind ik dat ik er nog goed uitzie op mijn vijftigste. Ik heb mezelf gewoon geaccepteerd met alles erop en eraan :).
  Ik heb zelf wel een coverup van een tattoo gedaan, tien jaar geleden, maar die tattoo zit op een plek die men eigenlijk alleen in het zwembad zou zien. Ben nog steeds heel blij met die nieuwe tattoo, alleen pff het deed toch wel best pijn. De eerste keer was maar zo’n kleintje en was ik in een kwartier klaar, de coverup duurde toch anderhalf uur en heb toch wel een traantje gelaten.
  En ik heb de afgelopen jaren ook van die haren op mijn bovenbenen ontdekt, pff. Die knip ik er gewoon af met een klein schaartje ;).
  Succes met keuzes maken. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…My Tante Betsy Dress Mollie Big Apple RedMy Profile

  december 13, 2017 at 12:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge