Follow:
nagellak

Zoya PixieDust Bay nagellak

Nagellakjes vind ik altijd super leuk. Ze zijn nooit zo heel erg duur en ik word er vrolijk van! Al die leuke kleurtjes staan zo leuk in mijn lade. Toen ik op enkele beautyblogs toevallig in 1 week tijd het merk Zoya tegenkwam wekte dat bij mij nieuwsgierigheid op. Ik kende dit merk niet en wat ik zag beviel mij wel!

IMG_0483

Ik heb dit flesje via Ebay gekocht. Inclusief verzendkosten was ik nog geen 12 euro kwijt. Mooi prijsje vond ik. ( uiteraard nog gekocht in juni toen ik nog wat mocht kopen..haha ).

Ik koos voor het mooie blauwe glitter PixieDust flesje kleur Bay. ( tenminste, ik denk dat ik dat zo moet lezen 😉 ). In het flesje zit een mooie 15 ml. Ook vind ik het flesje er leuk uitzien. Smaller van onderen en mooi breder uitlopend naar boven. Ja, ik hou ervan!

Deze kleur komt uit de Seashells collectie van deze zomer. Er zijn nog meer kleurtjes in deze pixiedust variant te krijgen, allen ook erg mooi! Ook is Zoya dierproefvrij, en dat vind ik tegenwoordig ook wel een mooie bijkomstigheid.

IMG_0481

Na 2 laagjes dekt deze nagellak optimaal. Echt heel erg mooi met die glittertjes! Zitten ook gouden glittertjes tussen wat een prachtig effect geeft. Het kwastje lakt ook lekker. Geen dikke klodders. Ik hou echt van dit soort lakjes. Net even wat anders dan een standaard creamy nagellakje.

IMG_0482

En dan…..de houdbaarheid! Wow!! Ik heb een topcoat laagje over de 2 laagjes nagellak gedaan en na ruim 4 dagen beginnen pas de eerste kleine chipjes zich te openbaren. Ik ben hier echt zeer tevreden over! In het verleden heb ik vaker dit soort glitterlakjes gehad en die chipte al veel sneller. Ik ben fan!

Ik gok dat de andere glitterlakjes van de zomercollectie wellicht ook nog wel aan mijn stash worden toegevoegd. 😉

Ken jij het merk Zoya?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Lonneke

  Dit lakje heb ik ook! Ik vind het een beauty ik ben echt gek op de lakjes van Zoya PixieDust.

  juli 15, 2016 at 08:10
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik nu ook! 😉

   juli 15, 2016 at 08:46
 • Reply Babs

  Ken ik niet… nu wel 🙂
  Mooi lakje, zeg! En dat het lang blijft zitten is helemaal goed. De klungel met nagels lakken zou willen dat het minstens een week erop blijft… maar 4 dagen is al heel mooi!

  juli 15, 2016 at 09:44
 • Reply Linda

  ik ken het merk wel maar heb nog nooit een lakje ervan gekocht / geprobeerd. Het staat zeker op mijn wensenlijstje. Ze hebben zo veel mooie kleuren! Wat zijn ook dat het lang blijft zitten zonder te chippen 🙂

  juli 15, 2016 at 10:03
 • Reply Astrid

  Wat een mooi kleurtje! Ik heb ook één flesje van dit merk, hele fijne lak!

  juli 15, 2016 at 10:43
 • Reply Yvonne

  Mooie kleur, fijn dat het lang blijft zitten één van de belangrijkste dingen voor nagellak. Ik heb dit merk nog nooit gezien of gebruikt.

  juli 15, 2016 at 11:04
 • Reply Natasja

  Ziet er erg goed uit, prachtige kleur ook!

  juli 15, 2016 at 12:53
 • Reply Jouvence

  Wat een mooi lakje! Fijn ook dat de houdbaarheid erg goed is xx

  juli 15, 2016 at 13:19
 • Reply Sarah

  Wauw, prachtig lakje. Ik heb al wel eerder van het merk Zoya gehoord maar heb het zelf nog nooit gekocht. Misschien toch maar eens doen dan 😉

  juli 15, 2016 at 14:44
 • Reply YuSt

  Aaaaah ja die zijn PRETTY!
  Ik heb 2 Zoya lakjes.

  juli 15, 2016 at 19:27
 • Reply Deb

  Wat een prachtig kleurtje! Als enorme nailpolish addict heb ik nog nooit iets van Zoya uitgeprobeerd, shame on me! Ik moet er echt eens verandering in brengen want ik hoor eigenlijk alleen maar positieve verhalen over dit merk.

  juli 15, 2016 at 21:26
 • Reply Quinty

  Wat een prachtige nagellak. Ik vond hem er in het potje al erg mooi uitzien maar op je nagels is hij nog mooier! 🙂

  juli 15, 2016 at 22:10
 • Reply Mariska

  Oh wauw prachtige kleur! Die zou ik ook wel willen 😀

  juli 16, 2016 at 10:02
 • Reply Eva

  Ik vind het een heel gaaf kleurtje!!

  juli 16, 2016 at 13:10
 • Reply jeapiebel

  Als ik een bepaald merk zo vaak tegen kom dan ben ik er ook vaak nieuwsgierig naar geworden en uiteindelijk ga ik het toch proberen. 😉 Het klinkt erg goed en dat hij 4 dagen houdbaarheid heeft. Ik word ook zo vrolijk van de kleur.

  juli 16, 2016 at 15:00
 • Reply Claudia

  Mooi lakje hoor. Staat je goed. Ik lak alleen mijn tenen omdat ik acryl nagels met een nude kleur heb. Fijn dat het merk dierproefvrij is.

  juli 17, 2016 at 11:54
 • Reply Gea

  Een hele mooie kleur! Heerlijk zomers <3

  juli 17, 2016 at 18:34
 • Reply Fay

  Leuk te lezen dat julie t zo mooi vinden! Je kan hem ook hier bestellen in nederland https://wellness.beyuna.nl voor de gene die hem via eBay bestellen.

  juli 18, 2016 at 11:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge