Follow:
beauty

Balea Lift Effekt Konzentrat Capsules

Wat ik zo leuk vind aan het merk Balea is dat ze voor een spotgoedkope prijs tóch hele gave producten produceren. Ik nam tijdens mijn shoplog een aantal pakjes capsules mee waaronder deze voor het gezicht. Huidverstevigende capsules, het zal mij benieuwen!

balea

In een pakketje van 95 ct zitten 7 capsules, precies mooi voor een week. Ik zou zo’n pakketje/kuurtje wellicht eens per half jaar gebruiken. Voor mijn huid is het serum namelijk te vol van substantie om dit dagelijks te gebruiken, daar kwam ik al snel achter.

Balea

De soort ‘visjes’ zijn van een soort plastic en het topje is er makkelijk af te draaien. In tegenstelling tot de capsules voor het oog vind ik de geur van dit serum prima. Eigenlijk heel neutraal en niet vervelend. In een capsule zit ruim voldoende serum om je hele gezicht en hals in te smeren. Ik heb de capsules een week gebruikt in de avond, onder mijn nachtverzorging, en vooral het comfortabele gevoel wat het geeft vind ik heerlijk.

Balea

balea

Het liftende effect, tja, daar merk ik vrij weinig van. Misschien moet je het dan meerdere keren gebruiken, dat zou kunnen. Ik weet niet of het door deze capsules kwam, maar ik had in diezelfde week opeens 2 joekels van puisten op mijn kaaklijn! Dat vond ik minder fijn. Het zou kunnen dat het serum tóch te vet voor mijn huid is.

Ik heb nog 1 blister, die bewaar ik voor het najaar/winter als mijn huid een stuk droger is. Wellicht dat ik dan geen puistjes krijg.

Kom jij weleens in de DM drogist?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Romy

  Dat klinkt niet echt als een aanrader, maar het idee was leuk! Jammer dat je huid er waarschijnlijk niet zo goed op reageerde.
  Romy onlangs geplaatst…Dit leerde ik in mijn 24e levensjaarMy Profile

  mei 24, 2017 at 06:50
 • Reply Cindel

  Alle producten die beweren dat ze voor een liftend effect zorgen zijn nep! Als de rek uit je huid is zal dat nooit meer terug komen helaas… Jammer dat het niet het gewenste effect heeft! Wel mooi dat het prettig aanvoelt en dat je zo veel uit zo een kleine capsule haalt.

  mei 24, 2017 at 09:43
 • Reply Sofie Katelijne

  jammer dat je hier niet zo tevreden over bent! had om eerlijk te zijn nog nooit van balea gehoord, oeps 🙂

  mei 24, 2017 at 11:35
 • Reply Sonja

  Ik heb deze van Balea ook in huis, nu ben ik kei droog,… dus bij mij hielp het wel.
  Ik denk dat je nog niet rijp genoeg bent
  Sonja onlangs geplaatst…I’m Miss World | Swatched-it | Miss SparkleMy Profile

  mei 24, 2017 at 18:37
  • Reply hillybillybeauty

   Hahaha, niet rijp…hihi. klinkt leuk 😉

   mei 24, 2017 at 19:01
 • Reply Annette

  Ik ga volgende keer ook eens even bij de capsules kijken heb ze wel bekeken maar nog nooit meegenomen toch eens doen de volgende keer.

  mei 24, 2017 at 18:52
 • Reply Dhini

  Oh jammer dat die niet op je huid goed werkt.

  mei 24, 2017 at 22:18
 • Reply chucky1012

  Dat is jammer dat dit zo tegenvalt.

  Xoxo

  mei 25, 2017 at 09:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge