Follow:
beauty

Catrice Cosmetics Matt Lip Artist 6hr

Deze potloden van Catrice lagen al een tijdje klaar om eens te gaan testen. Nu eindelijk eens de bak met make-up tevoorschijn getovert om eens aan wat make-up reviews te beginnen. De Catrice Matt Lip Artist 6hr bijt het spits af.

Catrice Matt Lip Artist 6hr

“Finishing Touch. De perfectie van matte lippen. Met slechts een applicator, de Matt 6hr Lip Artist geef je je lippen een intensieve rijke kleur, zonder vlekken. De speciale formule tegen uitdroging geeft je lippen een aangenaam licht en zijdezacht gevoel. Daarnaast maakt de handige uitschuifbare stylus pen het mogelijk om nauwkeurig te werk te gaan. Langdurig, perfecte matte lippen!”

Mijn ervaring met een aantal matte lip producten is dat ik het gevoel nooit zo lekker vind. Het droogt in, en ik heb constant het gevoel dat ik lippenbalsem op mijn lippen moet doen. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd hoe deze aanvoelen omdat er een speciale formule tegen uitdroging inzit. Ik ben benieuwd!

Ik heb 3 kleurtjes in mijn bezit: 020-Best ROSEbuddies Forever, 030-Barberry Hopping, 040-HibisKiss-Proof

De potloden hoef je niet te slijpen, je kan ze onderaan het potloodje omhoogdraaien. Super handig!

van boven naar benenden 010, 020, 030

De kleuren zijn allemaal roze tinten, ik hou ervan! Het verschil tussen 020 en 030 lijkt mij niet heel groot, we gaan het zien!

Swatches

De 020 lijkt iets meer richting de nude kleur te gaan dan de 030. De 040 is echt prachtig felroze. Ze glijden makkelijk over mijn hand en geven prima kleur af, wat een pigmentatie! Super!

020 – Best ROSEbuddies Forever

Een mooie alledaagse roze kleur die ik erg mooi vind. De lipstick voelt inderdaad niet droog aan en brengt heel makkelijk aan. Wel moet ik even oefenen met de randjes, dat is met zo’n ietwat stompe punt wat meer oefenen.

030 – Barberry Hopping

Deze wordt al iets feller roze, maar niet extreem. Let niet op dat losse velletje op mijn lip, die zag ik pas later, haha. Ook deze brengt makkelijk aan en geeft super veel kleur! Wederom voelt het heerlijk zacht aan op de lippen.

040 – HibisKiss-Proof

Deze kleur is knal!! Super gaaf kleurtje voor de zomer denk ik. Echt een prachtige fuchsia kleur, I love it! Wel geeft deze kleur wat af op mokken etc. Dus als je iemand een lekkere zoen wilt geven is die persoon voorzien van een ‘mark’ van jouw lippen, just so you know. 😉

Wat vind ik ervan?

Ik ben zeer tevreden over de Catrice Matt Lip Artist 6hr lipsticks. Oké, ze blijven bij mij geen 6 uur zitten. Met eten en drinken vervagen ze toch. Maar redelijk lang blijven ze zeker goed en mooi. De kleuren zijn prachtig gepigmenteerd en heel divers. Er zijn ook bruine en rode tinten in het assortiment.

Voor de prijs van 4,99 vind ik dit echt een prachtig product die ik met veel plezier zal dragen.

Kennen jullie dit product van Catrice al?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Irina

  Ik vind deze lipsticks zo ontzettend mooi! Heb er zelf ook 2 ^^

  januari 26, 2017 at 06:50
 • Reply Romy

  Dit klinkt echt als een heel fijn product en wat een mooie kleuren zijn er ook beschikbaar! Qua vorm (potlood/krijtje met stompe punt) lijken ze op de lip colour enhancer die ik laatst bij Hema kocht. Daar ben ik ook erg blij mee.
  Romy onlangs geplaatst…5 Europese steden die ik nóg een keer wil bezoekenMy Profile

  januari 26, 2017 at 06:53
 • Reply chucky1012

  Die laatste kleur is prachtig 😉
  Ik ga wel even kijken in de winkel die dit verkoopt.

  januari 26, 2017 at 07:49
 • Reply Susan

  Prachtige zomerse kleurtjes!
  Susan onlangs geplaatst…Kiko Extra Sculpt Volume mascaraMy Profile

  januari 26, 2017 at 07:50
 • Reply Mariëlle

  Ik heb ze ook geprobeerd en het zijn echt leuke potloden, mooie kleuren ook!

  januari 26, 2017 at 08:40
 • Reply Jolanda

  Supermooi! De eerste twee vind ik best beel op elkaar lijken

  januari 26, 2017 at 09:16
 • Reply Lonneke

  deze drie kleuren liggen erg dicht bij elkaar. Maar ze zijn wel erg mooi ik kende ze nog niet.

  januari 26, 2017 at 10:08
 • Reply Jeapiebel

  Wat een kleur zeg, van matte lipstick ben ik altijd fan. Als hij nog 6 uur blijft zitten dan zal het ideaal zijn. 🙂

  januari 26, 2017 at 10:42
 • Reply Julie

  Ik vind ze er zeker niet slecht uitzien, maar ik word de laatste tijd niet meer echt warm van Catrice! 🙂 Bovendien hou ik niet zo van zulke potloden heb ik al gemerkt.

  januari 26, 2017 at 12:09
 • Reply Jessica J.

  Voor die prijs kan je niet sukkelen, al mag ik nu even geen lipsticks meer kopen – hoewel, ik heb zo veel dónkere kleuren… 😀
  Jessica J. onlangs geplaatst…Shoplog • Mijn USA-kaarsenbuit (Yankee Candle, Bath & Body Works)My Profile

  januari 26, 2017 at 12:31
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Wauw dit zijn echt prachtige kleuren! Ik vind dat droge gevoel ook heel naar altijd, gelukkig is dat bij deze set dan niet het geval 🙂

  januari 26, 2017 at 15:01
 • Reply Blog & Beauty

  De kleuren zijn wel mooi, en ik hou ook wel van matte.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…50 Shades darkerMy Profile

  januari 26, 2017 at 18:35
 • Reply YuSt

  Ooooh gaaf! Lekker fel is my middle name!
  YuSt onlangs geplaatst…Tatiana’s Sea Mud Mask | Utsukusy SchoonheidMy Profile

  januari 26, 2017 at 19:01
 • Reply Romy

  Mooi! Stiekem wacht ik nog steeds op zo’n product in bordeaux rode kleur !
  Romy onlangs geplaatst…Ziaja Cosmetics Cucumber Cleansing Milk reviewMy Profile

  januari 26, 2017 at 19:04
 • Reply priscilla

  Wat zien ze er goed uit zeg! Mooie kleuren en pigmentatie. Ik heb al zo lang niet meer bij Catrice gekeken. Snel maar even doen 🙂

  januari 26, 2017 at 19:51
 • Reply Mariska

  Ze zien er inderdaad wel heel mooi uit, mooie kleurtjes ook. Ik vond de 6 uur die beloofd wordt ook wel aan de ruime kant 😉
  Mariska onlangs geplaatst…Hoe ziet mijn droom badkamer eruit?My Profile

  januari 26, 2017 at 19:59
 • Reply Jouvence

  Wauw mooie kleuren, zien er goed uit! xx

  januari 26, 2017 at 21:00
 • Reply Deb

  Mooie kleurtjes! Ik kende deze matte lip potloden van Catrice nog niet.

  januari 27, 2017 at 09:29
 • Reply leoniae

  Super mooi! Vooral nummer 040 :).
  Xoxo, leoniae
  leoniae onlangs geplaatst…Action Shoplog creatieve spullenMy Profile

  januari 27, 2017 at 19:32
 • Reply Lisanne

  Wauw!! Hibiskiss-proof vind ik echt heel erg tof! Ik vind het product sowieso erg tof. Hier ga ik zeker eens naar kijken!
  Lisanne onlangs geplaatst…Laatst gelezen boeken | De Kooi, Looking For Alaska, The Cursed Child en meer!My Profile

  januari 27, 2017 at 22:01
 • Reply Melike

  Wat een leuke lipsticks. Ik hou wel van deze kleuren. Jammer dat ze niet 6 uur houden, maar volgens mij doet bijna geen een dat.

  januari 28, 2017 at 12:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge