Follow:
beauty

My Perfect Eyes * Dé oplossing voor een gladde ooghuid!

My perfect eyes

Een nacht slecht geslapen? Beginnende kraaienpootjes die je liever niet wilt? Heerlijke wallen onder je ogen? Al deze problemen zijn vanaf nu verleden tijd! Wil je er in de ochtend stralend uitzien en een frisse oogopslag hebben? My Perfect Eyes zorgt daarvoor. Een wondermiddel in een flesje!

My perfect eyes

Iedereen heeft weleens last van vermoeidheidstekenen rondom de ogen. Of dit nu wallen, kringen of lijntjes zijn, alle tekenen van vermoeidheid willen we verdoezelen. Tenminste, ik wel! Gelukkig heb ik niet zo heel vaak last van deze mindere kanten van het ouder worden, maar als ik een slechte nacht heb gehad zie je dit meteen aan mijn ogen.

Vanaf nu kan je die oneffenheden prachtig camoufleren met een wonderproduct: My Perfect Eyes! de cosmetische ‘quick fix’ oplossing die kraaienpootjes, wallen en donkere kringen binnen 60 seconden gladstrijkt, ca. 8 uur lang.

My perfect eyes

Belangrijk is om de stappen van het gebruik goed te volgen. Eigenwijs als ik ben heb ik het de eerste keer verkeerd gebruikt, ik nam veel te veel product in gebruik, waardoor ik een hele witte waas rondom mijn ogen kreeg. Dom! Volg de onderstaande stappen dus goed.

Hoe gebruik je My Perfect Eyes?

1: Test het product eerst op je onderarm om te kijken of je geen reactie krijgt. Zo sluit je eventuele overgevoeligheid uit.

2: ‘My Perfect Eyes’ wordt altijd aangebracht op een van tevoren goed gereinigde huid. Zorg ervoor dat er zich op de huid dus geen crèmes, make-up of resten van reinigingsproducten bevinden.

3: Schud het product voordat je het gaat gebruiken. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor beide ogen. Ongeveer de grootte van een erwt.

4: Breng de gel aan onder de ogen, werkend vanuit de binnenste ooghoek en veeg deze met een vingertop in een stevige, vloeiende beweging naar de buitenzijde van het oog toe uit. Maak hierbij geen kloppende, maar alleen een strijkend beweging en zorg ervoor dat het gehele gebied onder het oog is bedekt met de ooggel. Indien het product onverhoopt in de ogen terecht komt, spoel dit dan direct zorgvuldig uit met lauw water

5: Houd het gezicht gedurende 2-3 minuten zo stil mogelijk, totdat de ‘My Perfect Eyes’ ooggel volledig is opgedroogd. Zodra de formule begint te werken, voel je een krachtige tintelende sensatie en een versteviging en aanspanning van de verslapte huiddelen rondom de ogen. Dit gevoel houdt ongeveer 20 minuten aan en verdwijnt dan weer, zodra de gel flexibel wordt en mee gaat bewegen met de natuurlijke bewegingen van het gezicht.

6: Breng vervolgens je dagcrème aan. Vermijdt hierbij de ooghuid, anders is het effect van My Perfect Eyes weg.

7: Desgewenst kan vervolgens een olievrije-, minerale- of mousse foundation over het gehele gezicht worden aangebracht. Breng deze make-up voorzichtig aan, zodat je het onzichtbare laagje van ‘My Perfect Eyes’ niet uitrekt, eraan trekt of deze breekt. Wrijf of raak het gebied dat je hebt behandeld met ‘My Perfect Eyes’ gedurende de dag ook niet aan, om er een zo lang mogelijk optimaal effect van te behouden.

8: Het effect van ‘My Perfect Eyes’ houdt ca. 8 uur aan, indien de voorgaande stappen zorgvuldig worden opgevolgd. Voor het verwijderen van ‘My Perfect Eyes’ gebruik je twee in warm water gedrenkte wattenschijfjes en leg je deze kort op de oogleden om het product op te lossen en voorzichtig te verwijderen. Doe dit zonder hard te wrijven of te krabben. Herhaal deze stap indien nodig.

De Test!!

Uiteraard volgt er eerst een hele charmante voor-foto van mijn oog. Ik heb de foto’s niet bewerkt en op beide foto’s hetzelfde oog gebruikt.

My Perfect Eyes

Zoals jullie kunnen zien heb ik een beetje wallen en onder mijn oog wat fijne lijntjes. Ook bij mijn buitenste ooghoek zijn wat lijntjes te zien.

My Perfect Eyes

Ondanks het feit dat ik geen hele erge last heb van lijntjes, zie ik wel degelijk verschil. Vooral de lijntjes onder mijn oog zijn minder zichtbaar. Ook zie ik wel degelijk minder lijntjes bij mijn buitenste ooghoek. Ik ben fan!

Dit is geen product wat ik dagelijks zou gebruiken. Maar als ik ’s ochtends in de spiegel kijk en ik zie dat mijn nachtrust niet is overgekomen op mijn gezicht (;-)) dan zal ik zeker naar dit wondermiddeltje grijpen! Je oogt toch frisser (en jonger) als je een frisse oogopslag hebt.

My Perfect Eyes is verkrijgbaar bij Bol.com voor 28,95. (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Het is goed zichtbaar dat dit wel werkt!

    Fijne dag Xoxo

    april 13, 2018 at 06:26
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge