Follow:
beauty

Nieuw! Bioré micellair reinigingswater met houtskool

Het reinigen van de huid is heel belangrijk. Ik doe dat elke ochtend en avond, en het liefst zo snel en gemakkelijk mogelijk. Ook mijn pubers weten dat reinigen, net als tandenpoetsen, bij de routine moet horen. Zij zijn daar ook heel trouw in gelukkig. Een micellair water is ideaal als je van een snelle reiniging houdt. Bioré heeft een nieuwe micellair reinigingswater met houtskool. Olie-vrij en neemt vet op uit de poriën tijdens het reinigen, ideaal voor de normale tot vette huid.

biore

Dit Micellair Reinigingswater bieden een ALLES-IN-1 oplossing. Het verwijdert make-up, reinigt tot diep in de poriën en verfrist de huid. En dat zonder af te spoelen! In de formule is een innovatieve Japanse technologie verwerkt die ervoor zorgt dat make-up wordt verwijderd, terwijl vuil en vet uit de poriën wordt opgenomen. Na ieder gebruik voelt de huid schoon en verfrist aan, zonder dat je daarvoor hard hoeft te wrijven om zware make-up te verwijderen. Zo verwijder je zelfs je favoriete waterproof mascara in een oogwenk!

Er zit iets in het water.

De Micellair Reinigingswaters van Bioré maken gebruik van de Japanse technologie en dit maakt ze juist zo uniek. In tegenstelling tot andere Micellair waters, zijn de formules speciaal ontworpen om maximaal te kunnen reinigen. De unieke mix van reinigingsdeeltjes neemt vet en vuil op, reinigt de poriën en verwijdert waterproof make-up op milde wijze.

biore

Beide dochters zitten in de puberteit en hebben sowieso wat last van een onzuivere en vettere huid. Mijn eigen huis is gecombineerd en kan dit micellair water ook prima gebruiken. Na het gebruik voelt je huid inderdaad heerlijk fris aan. In de ochtend gebruik ik alleen een micellair water en in de avond reinig ik mijn ogen met een micellair water, spring onder de douche waar ik mijn huid nog reinig met een foam wash en nadien haal ik nog een watje met micellair water over mijn gezicht. Als mijn huid dán niet goed gereinigd is weet ik het ook niet meer! 😉

Het Bioré micellair water ruikt heerlijk zoetig en komt in een stevige flacon. Een hypoallergeen product welke de poriën niet verstopt. Door elke ochtend en avond je gezicht te reinigen met het Bioré reinigingswater zal je zeker voorkomen dat je last krijgt van puistjes en andere oneffenheden.

Het Bioré micellair reinigingswater is verkrijgbaar voor 8,99 bij de drogist.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Heel veel inhoud voor een fijne prijs.
  Nu ik dit artikel gelezen heb ga ik dit zeker kopern.
  Het klinkt zo ghoed.

  Xoxo

  oktober 17, 2018 at 06:26
 • Reply Clau-dya

  Ga ik gelijk voor mijn dochters huid kopen!

  oktober 28, 2018 at 10:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge