Follow:
beauty

Nieuw! L.O.V The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

l.o.v

Ik vind het altijd leuk om kennis te maken met een nieuw make-up merk. Ik was helaas verhinderd om naar het essence/Catrice/L.O.V event te gaan, maar ik kreeg van het persbureau tóch een geweldig make-up pakket opgestuurd. (bedankt ladies!). Eigenlijk viel mijn oog meteen op dit prachtige eyeshadow palette. Wát een prachtig palette! Omdat het merk L.O.V voor mij nieuw is was ik extra nieuwsgierig naar de kwaliteit van de oogschaduw. Aan de uitstraling ligt het in ieder geval niet. 😉

l.o.v

Het palette is van heel stevig karton en sluit met een magneetsluiting. De marmerlook in een prachtige kleurencombinatie en het metalen plaatje op de bovenkant geeft dit palette een hele luxe uitstraling. Onderop het palette staan alle kleuren die in het palette zitten duidelijk op een rij. Kortom, de verpakking is waanzinnig!

l.o.v

Als je het palette openslaat glimmen de kleuren je tegemoet. Het palette is beschermd met een folietje met een leuke tekst: ‘I can and I will. Watch me.’ Verder valt meteen het mooie formaat spiegel op. Ideaal om zo’n formaat spiegel bij de hand te hebben. Het palette bevat 12 mooie kleuren oogschaduw. Metallic kleurtjes en matte kleurtjes gecombineerd. De kleuren vind ik echt prachtig op elkaar afgestemd. Ik ben sowieso dol op paars en bruin tinten, dus ik ben one happy girl! Ook fijn dat elk kleurtje duidelijk een naam heeft.

Swatches

l.o.v

 • Rebel * Revolution * Attitude * Strength

 • Resist * Liberation * Fierce * Freedom

 • Determination * Rise * Independence * Willpower

Wow! De Metallic kleuren spatten echt van mijn arm! Ontzettend goed gepigmenteerd en met een geweldige glans. De matte kleuren zijn wat lichter en vrij neutraal. Ideaal om te combineren met de metallic kleuren. Ik gebruik bij lichte kleuren vaak een eyeshadow base om de kleur wat intenser te krijgen. Dus mocht je de pigmentatie van de matte kleuren iets te min vinden, gebruik er dan een primer onder.

l.o.v

Dit palette is echt een pareltje. Eentje wat nu al bij mijn favoriete paletten hoort. Hij gaat ook mee op vakantie omdat ik hem heel divers vind en ik er vast een heleboel looks mee kan maken. En ja, ook puur omdat ik het palette zo prachtig vind. 😉

Het merk L.O.V is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde Etos filialen. Het The Matte X Metallic Eyeshadow Palette kost 16,99.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Prachtige teinten
  Fijn merk

  Xoxo

  augustus 24, 2018 at 05:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge