Follow:
beauty

Nieuw bij Douglas: Abercrombie & Fitch First Instinct for women

In navolging van de introductie van het mannenparfum in 2016, kondigt Abercrombie & Fitch met trots de lancering van ‘First Instinct’ for Women aan, exclusief ontwikkeld in samenwerking met Inter Parfums. Het parfum is geïnspireerd door dat allereerste moment van aantrekkingskracht, wanneer werelden van twee mensen met elkaar in aanraking komen en de vonk overspringt. Het is de geurige interpretatie van die eerste, spannende blik en het gevoel van die klik. Dat moment kan niet in woorden omschreven worden en je kunt het ook niet in scene zetten.

De vrouw

Net als de Abercrombie & Fitch vrouw is ze werkelijk uniek, anders dan anderen in zowel haar originaliteit als haar ongedwonen schoonheid. Ze weet hoe ze haar intuïtie moet volgen, in stijl, met charme en vol vrouwelijkheid.

Het ontwerp

Het ontwerp, gecreëerd door Fabrice Legros ( Studio Pi) is gebaseerd op een rechthoekige vorm, maar met rondingen die vrouwelijkheid uitstralen. Het golvende oppervlak van de glazen flacon is een sensuele uitnodiging tot aanraking, terwijl de lichtroze metalen dop en het label de onmiskenbare Abercrombie&Fitch afkomst weergeven.

Het parfum

“First Instinct for Women is tegelijkertijd speels, vrouwelijk en aantrekkelijk”, volgens meester parfumeur Laurent le Guernec. “Met een sensuele opening, een sprankelende ontwikkeling en een sluier van onweerstaanbare, maar ongedwongen verleiding, is dit parfum ontwikkeld om aandacht te verzekeren.”

Geurfamilie: floriëntaals

‘First Instinct’ for Women: betoverend en sensueel, gecreëerd voor de vrouw die haar intuïtie volgt.

Top: zongekuste magnoliabloemen in combinatie met de schil van een verkwikkende grapefruit ontwaken de zintuigen, terwijl passiefruit een zoete, dauwachtige helderheid toevoegt. Een geraffineerde en speelse opening.

Hart: wilde oranjebloesem borduurt verder op het schitterende bloemenspoor, terwijl vlinderorchidee vermengt met exotische waterlelie het hart van het parfum afronden. Vrouwlijkheid wordt sensueel en betoverend.

Basis: amber wordt verwarmd door de contrasterende combinatie van romige tonkabonen en aantrekkelijke musk. Het zorgt voor een spoor van ongedwongen verleiding.

Vanaf begin maart is deze nieuwe geur verkrijgbaar bij Douglas.

Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 30 ml – 45 euro

Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 50 ml – 65 euro

Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 100 ml – 85 euro

Abercrombie & Fitch Bodylotion 200 ml – 26 euro

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Babs

  Wat kunnen zij dat altijd prachtig verwoorden. Ik krijg altijd het gevoel dat met zo een geur je onweerstaanbaar wordt. Of zoiets. Vol smart wacht ik op een parfum die anderen ook opmerken. “Hmmm.. wat ruik je heerlijk” .Als dat gebeurd, switch ik nooit meer van parfum! (het kan ook zijn dat zijn neus niet zo goed werkt, hihi)

  februari 20, 2017 at 22:07
 • Reply Melike

  Wat een mooi flesje! Dit merk mag wel wat meer naar Nederland komen. Ik weet nog dat ik het in Amerika veel voorbij zag komen;)

  februari 20, 2017 at 22:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge