Follow:
beauty

Abercrombie & Fitch Woman First Instinct Eau de Parfum

Een tijdje geleden plaatste ik het persbericht over de nieuwe Abercrombie & Fitch geur First Instinct al op mijn blog. Dolblij was ik toen ik het Eau de Parfum ook nog eens ontving om te reviewen!

Abercrombie & Fitch

Nog even de opbouw van de geur:

Top: zongekuste magnoliabloemen in combinatie met de schil van een verkwikkende grapefruit ontwaken de zintuigen, terwijl passiefruit een zoete, dauwachtige helderheid toevoegt. Een geraffineerde en speelse opening.

Hart: wilde oranjebloesem borduurt verder op het schitterende bloemenspoor, terwijl vlinderorchidee vermengt met exotische waterlelie het hart van het parfum afronden. Vrouwlijkheid wordt sensueel en betoverend.

Basis: amber wordt verwarmd door de contrasterende combinatie van romige tonkabonen en aantrekkelijke musk. Het zorgt voor een spoor van ongedwongen verleiding.

De opbouw van de geur straalt één en al vrouwelijkheid uit: fruitig, bloemig en ook warm door de musk. De laatste tijd ben ik helemaal into de musk geuren, dus dat is al 1-0 voor First Instinct!

De fles vind ik klassiek en mooi clean. Het metalen label op de fles vind ik catchy, mooi! De Eau De Parfum is heel licht roze van kleur, dat maakt de uitstraling van deze flacon met inhoud vrouwelijk. Ik ontving de 30ml eau de parfum, een prima formaat om ook mee te nemen in je handtas!

Als ik de geur opspray, en de alcohol is vervlogen, ruik ik bij mijzelf gelukkig geen grapefruit. Hier ben ik namelijk niet zo weg van. Wel ruik ik een zalige warme geur van passiefruit en bloemen. Super vrouwelijk! Ook laat de geur mij herinneringen geven aan warme zomeravonden, rozig van een dag zon, zee en strand. Een vakantiegevoel, zo kan ik het het beste omschrijven!

Na een tijdje verandert de geur iets. De musk-ondertoon komt wat meer naar boven. Dit geeft de geur wat meer warmte en sensualiteit. De Abercrombie & Fitch First Instinct is een geur waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat het door heel veel vrouwen zalig gevonden zal worden. Als ik nog in de parfumerie had gewerkt had ik deze geur zeker vaak laten ruiken aan mijn klanten. De geur is absoluut een nieuwe favoriet van mij!

Abercrombie & Fitch First Instinct is verkrijgbaar bij Douglas.

Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 30 ml – 45 euro

Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 50 ml – 65 euro

Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 100 ml – 85 euro

Abercrombie & Fitch Bodylotion 200 ml – 26 euro

Wat is jouw favoriete geur?

Liefs Hilde

** Ik heb deze geur ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Babs

  Klinkt geweldig! Ik heb meerdere geuren maar Elie Saab vind ik nog steeds heerlijk, gaat niet vervelen.

  maart 29, 2017 at 10:04
 • Reply mieke | mieksmind

  het lijkt me wel een lekkere geur!
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Lifestyle Favorieten MaartMy Profile

  maart 29, 2017 at 19:13
 • Reply Daphne Lippmann

  Het is inderdaad een hele lekkere geur, ik heb heb afgelopen week ook ontvangen ter review. Het is mijn nieuwe favoriete geur. Mijn review komt ook binnenkort 🙂
  Daphne Lippmann onlangs geplaatst…Andrélon Biotin StrengthMy Profile

  maart 29, 2017 at 22:31
 • Reply chucky1012

  Mooie flacon en ik ben er nu zo benieuwd naar 😉

  maart 30, 2017 at 04:50
 • Reply Evelien

  De geur klinkt heerlijk; inclusief de herinneringen die je eraan hebt! 😉

  april 4, 2017 at 21:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge