Follow:
beauty

Treaclemoon Hand Creams

Er zijn jaren geweest dat ik nooit handcrème gebruikte, ik had het ook niet nodig dacht ik. Nu ik wat ouder word, merk ik dat mijn handen meer aandacht vragen ( of het komt door het schoonmaken in huis wat ik wat vaker doe 😉 ). Ik ontving deze 3 über-schattige flesjes van Treaclemoon met heerlijke handcrèmes. Zijn ze niet om op te eten?!

In het zakje bij de handcrèmes zaten ook nog hartjesspekjes, ontzettend handig om te gebruiken bij het maken van de foto’s! Opeten leek mij niet verstandig, dan had ik waarschijnlijk een paar tanden verloren.

Ik heb al vaker producten van Treaclemoon gekocht en dit kwam vooral door de ontzettend leuke verpakkingen en vooral de teksten op de verpakking. De teksten lijken net stukjes uit sprookjes, ontzettend gaaf!

Marshmallow Heaven Hand cream

Deze heerlijk zoet ruikende handcrème is luchtig en trekt heel snel in. De geur is zalig, maar niet mierzoet dat het je tegen gaat staan. Bij het ruiken van de geur waan je je in een snoepjeswinkel, roze marshmallows met een laagje karamel. Mjummie! De geur trekt ook redelijk snel weg. Als de handcrème is ingetrokken voelen mijn handen zacht aan. Wát een heerlijke crème!

En dan de mooie betoverende tekst, dan ben je toch verkocht?!

In de handcrème zit abrikozenolie, vitamine E, glycerine, druivenpitolie en sheabutter.

The Raspberry Kiss Hand Cream

Het volgende pareltje, de Raspberry Kiss Hand Cream. Normaliter ben ik niet zo happig op frambozen-geuren, maar de geur van deze handcrème vind ik zalig ruiken! Ik denk dat dit komt door de toevoeging van drakenfruit. Ook deze handcrème trekt weer heerlijk in en geeft je handen een heerlijk comfortabel gevoel.

In deze crème zit amandelolie, pitaja-extract ( drakenfruit ), glycerine, sheabutter en druivenpitolie.

De persoon ( personen ) die de tekstjes verzint die op de verpakkingen staan mag een erelintje krijgen. Ik kom helemaal in zo’n Jane Austen stemming erdoor. Romantisch, prachtige kleine tekstjes.

My Coconut Island Hand & Nail Balm

Caraïben, parelwitte stranden, kokosnootbomen, azuurblauwe zee…you get the picture. 😉 Macadamia-olie, zoete kers, druivenpitolie, sheabutter en panthenol, allemaal in deze balsem die de handen intensief verzorgt.

De geur van subtiele kokos is echt zalig! Ik denk meteen aan een heerlijke bounty reep als ik het ruik.

Ik zou niet kunnen kiezen welke van de 3 ik het lekkerste vind. Ik vind ze alle 3 ontzettend prettig en zitten al in mijn tas en worden intensief gebruikt. Juist in de zomer merk ik dat mijn handen ook behoefte hebben aan extra verzorging en daar weet Treaclemoon goed op in te springen.

Deze musthave handcrèmes zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos en kosten 2,99 voor 75ml.

Gebruik jij handcrèmes?

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen ter review **

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Romy

  Deze klinken echt heerlijk en alleen al de verpakking (+kleur) vind ik zó mooi!
  Romy onlangs geplaatst…Rokjesdag | 12 vrolijke rokjes voor de lente (o.a. fair fashion)My Profile

  maart 30, 2017 at 07:07
 • Reply Mariska

  Wat een schattige flesjes! De geuren van Treaclemoon zijn ook altijd zo lekker 😀

  maart 30, 2017 at 09:32
 • Reply jolanda

  Ik heb de Marshmallow creme al de hele winter in gebruik, de DM verkoopt ze al een tijdje. Heerlijk! Ik hou van Treacle Moon en hun Marsmallowbad/douche vind ik lekkerder dan die van Balea.

  maart 30, 2017 at 10:34
 • Reply Jessica J.

  Ze zijn zó schattig! Wat Treacle Moon betreft, ben ik voorlopig enkel bekend met de One Ginger Morning-douchegel. Supertof, die tekstjes!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Vijf redenen waarom de lente ontzettend kut isMy Profile

  maart 30, 2017 at 14:57
 • Reply Lieke

  Ik zag ze ook al liggen bij de DM, maar ik heb nog 100.000 handcrèmes. Ik gebruik ze eigenlijk nauwelijks. Ik heb voor mijn zusje wel die douchegel gekocht in marshmallow geur en die ruikt heerlijk.

  maart 30, 2017 at 18:47
 • Reply Babs

  De marshmellow en kokos variant lijken mij heerlijk!

  maart 30, 2017 at 22:48
 • Reply Yvonne

  Ze zien er heel cute uit! Ik hou wel van een handcrème.

  maart 31, 2017 at 19:59
 • Reply Maxime bouman

  Wat een schattige verpakking!

  maart 31, 2017 at 22:20
 • Reply Evelien

  Ohhh.. ik wil deze zo graag 🙂 Marshmallow Heaven doet mij echt kwijlen. IK WIL HEM RUIKEN!!

  april 4, 2017 at 21:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge