Follow:
beauty

Bio-Oil Droge Huid Gel. Het nieuwste product van Bio-Oil!

bio oil

Hier in huis zijn we al fan van de Bio-Oil huidolie. Amy heeft snel last van striae en baalde daar ontzettend van. Sinds een paar weken smeert ze elke avond alle plekken in met de huidolie en de paarse strepen nemen al heel mooi af! Ze blijft stevig doorsmeren dus wellicht komt er binnenkort een blog met voor en na foto’s met het resultaat. Ik ben allang blij dat het werkt voor haar. Striae vindt ze niet erg, maar niet als het van die donkerpaarse strepen zijn. Vandaag op mijn blog alles over de Bio-Oil Droge Huid Gel. Een super lekker ruikende gel voor de droge huid.

Bio-Oil Droge Huid Gel

bio oil

Een product als dit heb ik altijd graag in mijn handtas. Een multifunctioneel potje wat handig is om altijd bij je te dragen. Toen ik dit product voor het eerst gebruikte op een droog plekje op mijn elleboog was ik verrast door de zalige geur. Wow wat ruikt dit product lekker!

Deze droge huid gel van Bio Oil is het innovatieve product voor de verzorging van de droge huid. Deze gel bevat namelijk slechts 3% water en 97% actieve ingredienten.

bio oil

De gel komt in een potje van 50ml. Dit lijkt wellicht wat weinig als je bijvoorbeeld je benen ermee wil insmeren, maar pas op! Je gebruikt al snel teveel. Je hebt echt maar héél weinig nodig van deze gel. Het smeert namelijk heel goed uit. Het intrekken duurt iets langer, ik adviseer daarom dit product lekker in de avond te gebruiken.

De gel heeft intense vochtvasthoudende eigenschappen en vochtaantrekkende eigenschappen. Hierdoor voelt je huid na gebruik super comfortabel aan.

De Bio-Oil Droge Huid Gel-formulering bestaat voor 50% uit de succesvolle Bio-Oil olie, aangevuld met 37% andere oliën en sheabutter. Je huid zal bij dagelijks gebruik super goed gehydrateerd zijn dus!

bio oil

De gel is dus erg geconcentreerd en je hebt niet veel nodig. Bij het smeren lijkt de gel wat te veranderen in een iets meer stroeve verse, maar desalniettemin smeert het makkelijk uit. Je kan beter twee keer een kleine hoeveelheid pakken dan in één keer een te grote klodder, aangezien je al snel teveel gebruikt. En dat is zonde!

Je kan de Bio-Oil Droge Huid Gel gebruiken op elke droge/stroeve plek van je lichaam.

Dit product heeft net zoals de Bio-Oil huidolie alweer flink wat prijzen in de wacht gesleept. Veel mensen hebben baat bij deze gel en ik ook! Misschien herinneren jullie je nog dat Thomas altijd last heeft van uitslag in de zomer. Zijn huid voelt dan aan als schuurpapier! Het is zelfs zo erg geweest dat zijn hele knieholtes open lagen en ontstoken waren 2 jaar geleden tijdens de vakantie. Van de dermatoloog kregen wij tubes vaseline, maar dat smeert niet zo prettig. Nu gebruik ik de Bio-Oil Droge Huid Gel en lijkt Thomas zijn huid zienderogen op te knappen. Twee kids dus blij met de producten van Bio-Oil!!

Prijzen

De Bio-Oil Droge Huid Gel is verkrijgbaar in 3 maten

·         Droge Huid Gel 50ml € 6,95

·         Droge Huid Gel 100ml € 11,95

·         Droge Huid Gel 200 ml € 19,95

Verkrijgbaar bij drogisterijen en online bij bijvoorbeeld Bol.com

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge