Follow:
fashion

Daniel Wellington Classic Petite met leather strap

Daniel Wellington

Een tijdje geleden liet ik jullie al mijn nieuwe Daniel Wellington horloge zien. Hij kwam origineel met een zilveren bandje. Ook ontzettend mooi met een mooie klassieke en elegante uitstraling. Maar er werden ook 2 leren bandjes meegestuurd. Een wat lichter leren bandje die ik ook liet zien in die post, en een wat donkerder bandje. Het donkere bandje, Bristol, laat ik vandaag uitgebreid zien.

Daniel Wellington

De bandjes zijn heel handig zelf te vervangen. Zo kan je zelf je horloge constant veranderen in een stijl die je die dag het liefste wenst.

Daniel Wellington

Je kan op de site van danielwellington.com een horloge ( in mijn geval de Petite ) kopen met een bijpassend bandje naar keuze. De samenstelling zoals ik hem nu laat zien kan je ook als set aanschaffen. Maar alle bandjes zijn ook los te verkrijgen, een bandjesset kost 49 euro.

Daniel Wellington

De bandjes zijn heel mooi van kleur en van echt leer. Voor de Petite versie zijn de bandjes mooi smal en vrouwelijk. Echt Italiaans kalfsleer is gebruikt voor de bandjes. Er zitten genoeg gaatjes in verwerkt om hem mooi passend te maken.

Daniel Wellington

Ik heb vrij brede polsen en gelukkig kon ik hem nog prima om in het laatste gaatje. Het bandje is mooi gestikt langs de randen, je kan echt zien dat het kwalitatief goed is. Op het zilveren sluitinkje staan nog mooi de initialen van Daniel Wellington gedrukt.

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Een prachtig sierlijk, luxe en vrouwelijk horloge! Daniel Wellington weet wat vrouwen mooi vinden 😉

Namens Daniel Wellington mag ik een korting aanbieden van 15% met code ”HILLYBILLY“. Ook voor vaderdag kan je daar prima terecht. Check de site voor het aanbod.

Daniel Wellington

Welk horloge zou jij kiezen?

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Kim

  Ik vind de horloge zo ontzettend mooi! Zelf zou ik de petite met zilveren bandje willen of wen andere mat zo’n stoffen bandje in een leuke kleur!
  Kim onlangs geplaatst…Catrice Highlighting powder 015 Merry Cherry BlossomMy Profile

  juni 8, 2017 at 07:13
 • Reply jeapiebel

  Dit horloge heeft een simpele stijl, maar echt een classic en tijdloos look. Mooi!

  juni 8, 2017 at 09:05
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Ik vind zo’n mesh band heel tof, maar dit is ook mooi zeg! Wat een prachtige kleur ook. Ik vind het echt een voordeel dat je kunt wisselen met bandjes, dat maakt zo’n horloge zo tijdloos! Malou x

  juni 8, 2017 at 09:34
 • Reply Cassandra

  Ik hou van het simpele design van Daniël wellington. Mooi horloge

  juni 8, 2017 at 09:35
 • Reply Sabine

  Hier ben ik echt jaloers op hoor! Staat nog altijd op mijn wishlist!

  juni 8, 2017 at 09:52
 • Reply Claudia

  Ik ben ook fan van DW. Omdat ik ga trouwen heb ik voor mijn a.s. ook een horloge mogen uitzoeken en twee om weg te geven op mijn huwelijksfeest. Zo’n ongelofelijk genereus aanbod. Ik heb zelf andere gekozen maar het model houd ik nog even voor me. Omdat ik hierover nog genoeg ga vertellen en foto’s ga plaatsen. Die jij hebt is echt een heel mooi en klassiek model!

  juni 8, 2017 at 10:10
 • Reply Astrid

  Heel mooi Hilde. Ik vind die dunne bandjes ook het mooiste voor een vrouwenpols.
  Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution Nagellak ReviewMy Profile

  juni 8, 2017 at 10:22
 • Reply Amylia - Cookameal

  Mooi! En leuk dat je het bandje zelf snel kan vervangen, bij vele horloges is dit een heel gedoe hé!

  juni 8, 2017 at 10:29
 • Reply Jolanda

  Heel mooi, lekker klassiek!

  juni 8, 2017 at 10:30
 • Reply chucky1012

  Prachtige watch en zo tijdloos.

  Xoxo

  juni 8, 2017 at 12:07
 • Reply bianca

  Heel mooi klassiek horloge, tijdloos.
  Wanneer komt je opgemaakt filmpje weer?

  juni 8, 2017 at 12:55
  • Reply Bea

   Haha; daar wacht ik ook op, die vind ik altijd zo leuk!

   juni 8, 2017 at 15:42
 • Reply Laura

  Wauw heel mooi! Ik hou wel van deze kleur. Zelf heb ik een Cluse horloge, ben ik gek op!

  juni 8, 2017 at 19:01
 • Reply Jouvence

  Mooi horloge! Zelf zou ik voor de classic petite melrose gaan denk ik. xx

  juni 10, 2017 at 00:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge