Follow:
beauty

Lierac Arkeskin+ Crème

lierac

Onlangs ontving ik van Viata Online Apotheek een heerlijke crème van het merk Lierac Paris. Ik heb nog niet eerder iets van dit merk gebruikt en moet eerlijk bekennen dat ik het merk ook niet kende. Ik was daarom heel erg benieuwd hoe mijn huid zou reageren op deze crème.

Lierac

Het blijkt dat ik waarschijnlijk onder een steen heb geleefd, want Lierac heeft écht een boel producten. En ze zien er ook nog eens heel chique en aantrekkelijk uit. Ook de Arkeskin ziet er heel mooi uit. Een stevige pot van matglas en een mooie zilverkleurige dop. Erg strak en clean.

Lierac

Lierac Arkeskin+

De Arkeskin crème werkt op de hormonale huidveroudering. De crème herstelt de huidlaag, hydrateert en voedt. De huid zal er strakker, stralender en gezond uitzien bij regelmatig gebruik. Eigenlijk een complete crème voor de huid die huidveroudering wil tegengaan.

Ingrediënten

Aqua, stearalkonium hectorite, caprylic/capric triglyceride, propylene carbonate, Castanea sativa extract, glycerine, urea, hydrolyzed sweet almond proteïn, glycine, sodium PCA, sodium hyaluronate, sodium lactate, ethylhexyl isononanoate, paraffinum liquidum, hydrogenated polydecene, polyglyceryl-3 diisosteate, polyglyceryl-3 beeswax, cyclomethicone, sorbitan isostearate, cera alba, magnesium sulfate, squalane, calcium carbonate, Triticum vulgare germ oil unsaponifiables, Sesamum indicum oil unsaponifiables, acetylated glycol stearate, tristearin, tromethamine, parfum, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, butylparaben, isobutylparaben, chlorhexidine.

*Sesamextract bestrijdt uitdroging van de huid.

*Extracten van kastanje stimuleren de aanmaak van ceramiden ( ceramiden beperken het vochtverlies in de huid ) en herstellen de huidlaag grondig.

Lierac

De test!

Allereerst vind ik de crème fijn qua geur. Ik vind dat altijd wel belangrijk omdat ik het niet zou kunnen verdragen als ik een crème zou moeten smeren die niet lekker ruikt. Ik gebruik de crème in de avond omdat hij vrij vol is voor mijn huid. Als ik hem overdag zou smeren zou mijn huid wat te vettig worden.

Lierac

De crème smeert prima uit en trekt redelijk snel in. Mijn huid voelt meteen comfortabel aan in de avond. Na een goede nachtrust voelt mijn huid nog steeds comfortabel en voelt goed gehydrateerd. Mijn gezicht ziet er absoluut niet dof uit. Ik zie niet echt verschil of mijn huid ook strakker is geworden door de crème ( ik gok van niet ), dus op dat puntje heb ik geen verandering gemerkt.

Overall ben ik zeer happy met de crème. Hij smeert fijn, mijn huid reageert heel goed op de crème en hij voelt lekker aan. Absoluut een fijne crème! Lierac heeft mij als merk nieuwsgierig gemaakt 😉

De Lierac Arkeskin+ crème is verkrijgbaar voor 20,40 bij Viata Online Apotheek

Kende jij het merk Lierac al?

Liefs Hilde

** ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Yvonne

  Ik heb dan ook onder een steen gezeten, want ik ken dit merk ook niet. De ingrediënten zien er goed uit. En geen alcohol of parfum zo te zien.

  juni 7, 2017 at 06:49
 • Reply chucky1012

  Het ziet er heel goed uit.
  Dit merk ken ik niet maar denk dat daar snel verandering in gaat komen….

  Xoxo

  juni 7, 2017 at 19:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge