Follow:
fashion, Tante Betsy

Wat??!! Hilde in een broek?!

Tante Betsy

De oplettende kijker op Facebook in de Tante Betsy groepen had het al een keer kunnen opmerken, Hilde in een broek! Het mag in de krant! Na bijna 2 jaar onafgebroken elke dag een Tante Betsy jurkje te hebben gedragen heb ik sinds eind november af en toe een spijkerbroek aan. Hoe dat is gekomen? Ik zal het uitleggen.

Bath passessie

In november ging ik 4 dagen met mijn moeder en zusje naar Bath. Een heerlijk moeder-dochters weekendje vol met shoppen en gezelligheid. Voordat ik wegging had ik met Amy en Fenna al een beetje zitten kletsen over wat ik daar allemaal zou gaan doen. Uiteraard shoppen én dus kleding passen. Ik ben vaak snel klaar op dat vlak, zeker omdat Tante Betsy in Engeland niet in winkels zomaar te krijgen is. Dat vond ik weleens jammer. Dan zat ik bij de pashokjes toe te kijken hoe mijn moeder en zusje leuk aan het kleding passen waren.

Amy vroeg of ik weer eens een keer een broek wilde passen als ik daar in Engeland was. (en dan wilde ze daar natuurlijk een foto van!). Dus ik beloofde haar dat ik in Engeland een spijkerbroek zou passen, speciaal voor haar.

Dus eenmaal in Bath liepen mijn moeder, zusje en ik door de Debenhams. Tijd om kleding te gaan passen! Ik pakte een spijkerbroek en vond nog een gave asymmetrische trui met glitter sterren. ‘Passen!’ zei mijn moeder. Toen ik het kleedhokje uit kwam lopen reageerde mijn moeder razend enthousiast. ‘Hilde, dit moet je doen! Het staat je fantastisch!’. En ik moet zeggen dat ik het ook wel weer een keer leuk vond mijzelf in een stoere broek te zien. En het is uiteindelijk de schuld van mijn moeder, die pakte de kleren uit mijn armen toen ik mij weer had omgekleed en liep er rechtstreeks mee naar de kassa. haha.

Jeans in combinatie met Tante Betsy

Tante Betsy

Inmiddels weet ik dat een jeans ook perfect in combinatie met Tante Betsy kan! Ik ontving afgelopen week dit geweldige Tante Betsy Cardigan Rose Red vest. Een heerlijk warm vest tijdens deze koude winterdagen en perfect op een stoere jeans! In combinatie met een paar gave laarzen, in mijn geval uiteraard de rode Sanita laarzen, heb je een prachtige outfit!

Ik draag nu ongeveer één keer per week een spijkerbroek. Mijn garderobe om op een spijkerbroek te dragen is nog nihil, eigenlijk heel gevaarlijk dus! Want nu wil ik natuurlijk meer items die je kan dragen op deze jeans. De Tante Betsy Cardigans zijn er nog in meerdere kleuren, dus die lonken natuurlijk.

Maar ook de jackets die Tante Betsy heeft zijn perfect op een jeans.

tante betsy

Zo’n jasje is natuurlijk geweldig op een spijkerbroek. En dan draag ik uiteindelijk nog steeds elke dag Tante Betsy 😉

Tante Betsy Cardigan Rose

Tante Betsy

Het vest van Tante Betsy is heerlijk warm en van 100% wol. Ik draag hier een maat M, een maatje kleiner dan ik normaal draag. Op zich had een L ook wel goed geweest, dan had ie wellicht iets ruimer bij mijn buik gezeten. Maar aan de andere kant, er moet nog wel wat vanaf bij mijn buik, dus dan zit ie helemaal perfect.

Het vest is nog in alle maten verkrijgbaar bij Tante Betsy voor 159 euro. En tipje, de groene is op dit moment in de aanbieding en een flink stuk goedkoper!!

Dus ja mensen, Hilde draagt af en toe een spijkerbroek. En ik moet zeggen, dat is soms toch best wel weer leuk. 😉 Maar eens een Tante Betsy fan, altijd een Tante Betsy fan!

Liefs Hilde

** Het Tante Betsy vest heb ik ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Sylvia W

  Goedemorgen Hilde, nou ook ik hou hier van! Staat je super, deze heerlijke stoere look, Op de foto zit het vest perfect bij je, gaaf dat je de rode hebt. De jeans ook leuk om te combineren met een heerlijke blouse van Tante want die vind ik net zo fijn zitten als de jurkjes. Het turnup shirt square roze oranje kan ik je echt aanraden, zo mooi van kleuren een heerlijk kraagje onder je vest, weer meer keuzes hihi, fijne dag Hilde x

  december 18, 2018 at 07:15
 • Reply Jessica J.

  Staat je goed, zo’n stoerdere look! Die jackets zien er ook mooi uit, zeg. Die donkere op de foto staat vast erg goed op een zwarte of donkergrijze jeans.
  Trouwens, herkenbaar … Als ik ga shoppen met m’n moeder of meter, kunnen ze het ook niet laten dingen voor me af te rekenen, haha. Zo lief. ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn groene Christmas wishlistMy Profile

  december 18, 2018 at 09:18
 • Reply Anita

  Staat je super!
  Ik draag de tops vaak op een spijkerbroek.
  Gaat ook prima

  december 18, 2018 at 22:28
 • Reply chucky1012

  Het staat jouw zo mooi

  december 19, 2018 at 10:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge