Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #213

hillybillybeauty.nl

Welkom bij weer een nieuwe diary! Deze afgelopen week ben ik weer flink bezig geweest met budgetteren, spullen verkopen op Marktplaats, bespaarblogs lezen en mijn No Buy volhouden. Ook had ik een heerlijke dag bij mijn moeder samen met mijn zusje. Eigenlijk zouden we dit weekend in Bath zitten, maar door Covid-19 kon dit helaas niet doorgaan. Toch was het een heerlijke dag. Hoe zag mij week er verder uit? Ik laat het je weer zien!

Maandag 8 november

Op maandag ga ik altijd even langs de Lidl voor de nieuwe aanbiedingen. Ik zag in een opruimvitrine deze Skyr knijpzakjes liggen. Die waren nog eens goedkoop. En super lekker!

Mijn moeder stuurde nog een foto van haar gezellige tuin. Ik wil ook zulke lampjes! Zo gezellig en sfeervol!

Dinsdag 9 november

Mijn moeder heeft een paar boekjes te leen voor mij die mij wel erg interessant lijken. Die kan ik mooi zaterdag meenemen!

Er zijn wel meer boeken in dat genre waar ik naar op zoek ga om te lenen om te lezen. Ik vind het interessante lectuur 😉

Zelf zette ik nog flink wat boeken te koop op mijn Marktplaats.

In de avond maakte ik een lekkere hartige taart met prei. Nu ik weer goed de aanbiedingen in de gaten hou eten we ook veel meer gevarieerd. Voor mij weer extra uitdaging om mij wat meer op het koken te richten.

Woensdag 10 november

Amy heeft haar eerste cijfers binnen, nou, ik mag niet klagen!

Ik heb nog een aantal zakjes gemalen koffie in huis uit boekenboxen. Zonde dat ik die niet kan gebruiken met onze machine! Ik ben niet van plan om geld uit te geven voor een koffiezetapparaat, en de zakjes niet gebruiken vind ik ook zonde. Gelukkig bleek mijn vader mij uit de brand te kunnen helpen. Ik mag hun apparaat even lenen. Top!

Donderdag 12 november

Hoewel het morgen pas vrijdag de 13 is lijkt dat niet zo. Allereerst dit:

Daarna reed ik door glas, fietsband lek! En ik was nog niet thuis of Fenna kwam ziek thuis en vond het handig om in de wc op de grond haar maaginhoud te legen. Dus ik kon meteen dweilen. Dat was grotendeels mijn dag. Oh ja, ik was ook nog door mijn rug gegaan.

Toch met flink wat pijnstillers naar mijn werk gegaan. Ik hoefde maar 3 uurtjes en ik besloot dat ik gewoon niet ging tillen, dat lukte goed. Ik zag nog een nieuw boek in de winkel liggen. Perfect voor één van mijn broers! Die wilde mijn moeder dus wel hebben om cadeau te geven.

En in de avond kreeg ik Amy haar cijferlijst weer onder ogen. Ok, die gaat als een trein!

Vrijdag 13 november

Ik kreeg via de mail de nieuwe catalogus van Uitgeverij de Fontein binnen. Ik zag alweer wat mooie boeken voorbij komen.

Ook kwam er leuke post! Dit is toch geweldig. Deze puzzel vind ik zo sfeervol en ik kan niet wachten om hem te gaan maken.

Thomas had aan het einde van de middag weer hockeytraining. Het is al bijna donker tijdens de training, gezellig met die lampen zo aan.

In de avond keek ik wat tv en ging ik lekker lezen. Morgen een leuke dag!!

Oh en ik zag dit Tantilly truitje nog voorbij komen, die wil ik!

 

Zaterdag 14 november

In de ochtend kon ik vroeg naar de hockeyclub om Thomas af te zetten voor een wedstrijd. Ik zou daarna doorrijden naar mijn zusje in Zoetermeer en dan zouden we met mijn auto richting onze moeder rijden. Zin in!

Omdat we niet naar Engeland kunnen had mijn moeder wat cadeautjes voor ons gekocht. Zo lief!

Oa deze hele gave kerstkalender van Soap & Glory:

En de volgende heerlijke Engelse lekkere chocolade en koekjes:

Lekkere douchegel

En er komt nog een kerstmok aan en we mochten nog een warme kerstpyjama uitzoeken. Die komen er dus nog aan. Ik ben verwend!

Thomas ging met Andries nog even op pad voor nieuwe Pokémon kaartjes. Deze zijn weer helemaal in, dus Thomas weet waar hij zijn zakgeld aan uitgeeft.

We aten lekker bij mijn moeder, een heerlijk menu bestelt bij een restaurant in de buurt daar. De hele avond hebben we nog heerlijk gekletst en we reden pas laat in de avond weg (met onze kerstboom, die bij mijn moeder in de garage stond). Een heerlijke dag gehad!

Zondag 15 november

Vandaag een beetje een rustig dagje. Het is regenachtig en guur buiten. Ik ging even met de meisjes boodschappen doen, pakketjes wegbrengen en een pakketje ophalen. Daarna lekker aan tafel bloggen en in mijn planner. Deze planner is echt top!

Ik maakte lekker macaroni, Andries keek sport op tv en de kids deden allemaal lekker hun eigen ding (huiswerk, knutselen, gamen etc). Een heerlijk dagje!

Liefs Hilde

** Dit artikel kan affiliate links bevatten**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply jane

    Wat een super leuke blog dit keer ,die boeken ga ik proberen te lenen bij de bieb dat leek mij ook wel wat .Wat ontzettend lief van je moeder die cadeautjes voor jullie met een gezellig dagje eraan vast . (mooie knappe vrouw je moeder )

    november 16, 2020 at 10:13
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge