Follow:
diary

Hillybilly’s diary #184

hillybillybeauty.nl

Fijne Paasdagen! Het is alweer halverwege april. De afgelopen week was het zalig weer en genoten we daarvan in de tuin. Ook deden Amy, Fenna en ik weer mee met de online Bootcamp van mijn broer en maakte we een zalige wandeling. Ik verwende mijzelf met bloemen, lego en meer 😉 Welkom bij weer een nieuwe diary!

Maandag

Afgelopen week was een goede leesweek. Ik merk dat ik een beetje aan deze situatie begin te wennen en mijn momenten van rust om te lezen goed pak. Anders word ik gek 😉

Amy moest vandaag weer werken en omdat het één van haar laatste keren was besloot Andries even stiekem langs te gaan bij haar. En dan moet er natuurlijk even een foto gemaakt worden.

Dinsdag

Met dit heerlijke weer kunnen we het schoolwerk mooi afwisselen met een rondje op de step. Thomas heeft al heel lang last van zonneallergie/eczeem, dus hij kan niet heel lang buiten. Maar zo’n rondje is wel even lekker…

Ik moest nog even wat pakketjes wegbrengen en Amy ging mee om tegelijkertijd wat boodschappen te halen. Ze is al druk bezig met haar nieuwe kamer inrichten (in haar hoofd) en besloot wat Engelse zepen te kopen om straks gezellig op een tafeltje in haar kamer te leggen. Ze lijkt op mij…haha

Woensdag

Vandaag appte mijn vader of ik even een bakkie wilde doen. Hij verveelt zich te pletter en mist de aanloop van zijn kinderen voor een bakkie. Aangezien het heerlijk weer was, en hij een grote tuin heeft, kon ik wel even langsrijden. Ik moest toch de verhuisdozen die daar nog staan ophalen. Geen aanhang en kinderen mee dit keer. En netjes afstand gehouden 😉

Donderdag

Vandaag kwam mijn (bonus)moeder heel lief een paascadeautje brengen. Nou, dat was natuurlijk zeer welkom!

Niet alles wat erin zat was even goed voor de lijn, maar ja, soms moet je jezelf een beetje verwennen toch?

Amy werkte vandaag haar laatste dienst bij de supermarkt. Het was geen lange carrière bij de Hoogvliet (haha), maar als we eenmaal gesetteld zijn in Nootdorp gaat ze op zoek naar een ander bijbaantje daar in de buurt.

Fenna wilde heel graag dat Thomas een nachtje bij haar zou komen slapen. Dat vond ik geen probleem. Het heeft niet lang geduurd, om half 12 wilde hij weer naar zijn eigen kamer….hahahaha

Vrijdag

Ik wilde vandaag even op pad voor wat nieuwe bloemen voor in huis. En met dit mooie weer een perfect moment om meteen even wat aan onze conditie te doen. Dus we maakten er een wandeling van!

En kwamen nog deze schattige familie tegen.

En ik weer blij met mijn nieuwe bloemen!

Zaterdag

Om 10 uur stond er weer een Bootcamp les op het programma….zucht…

Met Amy en Fenna ons weer gigantisch in het zweet gewerkt….. Ik hield het nog niet allemaal vol, maar ik ben weer trots op mijzelf.

Ook kwam er vandaag leuke post!

Een mooi nieuw boek van de Magische Apotheek serie en een pakket om zeepjes te maken. Deze set kocht ik bij Wat Maakt je Mooi.

In de avond gingen we gourmetten. Dat was lang geleden! Genieten met elkaar en gelachen, daar draait het uiteindelijk om toch?!

ja, de plaat ligt er nog niet op, I know…;-)

In de avond keken we met elkaar Lego Masters. Een leuk programma waardoor je meteen zin krijgt om met Lego aan de slag te gaan 😉

Zondag

In de ochtend deden we rustig aan. Amy en Thomas gingen wat eieren verven voor de paaslunch.

Ik zat ondertussen wat online en plots bestelde ik voor mijzelf deze doos 😉 (ik hou van lego)

Ik kan nu al niet wachten tot deze gave Harry Potter Lego doos binnen is. Die zal mooi staan in mijn nieuwe boekenkasten in het nieuwe huis denk ik.

In de middag hadden we een uitgebreide Paaslunch. Gezellig met lekkere hapjes.

Daarna gingen we aan de slag met het maken van de zeepjes. Dit was super makkelijk en ontzettend leuk om te maken.

En kijk nou hoe leuk?! Amy heeft nog leuke organza cadeauzakjes besteld om wat zeepjes in te doen. Deze gaan we binnenkort langs brengen of opsturen naar wat familie. Een klein lief gebaar als teken dat we aan elkaar denken….

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply miranda

    Wat leuk die zeepjes, ga er ook eens naar kijken. Mooi tijdverdrijf deze weken.
    Magische apotheek boeken vallen hier ook goed in de smaak, we hebben beide delen.

    april 13, 2020 at 16:27
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge