Follow:
beauty, interieur, samenwerking

Bij Viva Donna verkopen ze de kaarsen van Moments of Light!

De kaarsen van Moments of Light zijn echt super mooie kaarsen die heerlijk ruiken. Het zijn echt bijzondere kaarsen. Ze zijn erg mooi ingepakt met leuke afbeeldingen, pakkende, emotionele en leuke gedichtjes erop. En als je de verpakking er dan afhaalt dan ziet de kaars er super mooi uit en heb je er heel lang plezier van. De grote kaars heeft minimaal 50 branduren.

Deze mooie kaarsen zijn crème-wit van kleur en ze zijn vervaardigd van Soya Wax en Koolzaad wax. Heel natuurlijk en duurzaam dus. Ze hebben wel allemaal dezelfde geur maar dat is dan ook wel een heerlijke warme sfeervolle geur van White wood & rose.

Het Viva Donna Moments of Light assortiment:

Viva Donna heeft van de Moments of Light serie 3 verschillende kaars collecties:

• BIG GIFT WRAPPED CANDLE COLLECTION; Dit zijn de grote kaarsen die ingepakt zijn. Ze hebben afwisselend een leuk kaartje met een gedicht. De kaartjes zijn er in diverse thema’s zoals verjaardag, troost, als presentje en nog veel meer.
• MOMENTS IN A JAR (MEDIUM); Dit zijn de middel grote kaarsen in een potje. Op de potjes staat een leuke gedicht gedrukt. Ook hierin hebben ze weer leuke thema’s net zoals bij de grote kaarsen.
• MINI MOMENTS IN A JAR (LITTLE); Dit zijn de kleine kaarsen in pot. Hierop staan leuke tekeningen die bij een bepaald thema horen.

Ga maar snel eens kijken op de website van Viva Donna want de Moments of Light kaarsen zijn direct bij ze te bestellen!

Zo maak jij je huis een beetje gezelliger en sfeervoller

Veel mensen zijn altijd maar bezig om hun huiskamer, badkamer, slaapkamer, gezellig en sfeervol te maken. Het eerste dat dan bij mij opkomt is KAARSEN! Het liefste wil je dan natuurlijk mooie kaarsen die decoratief zijn. Nou dat zijn de kaarsen van
Moments of Light echt! Het zijn echte juweeltjes. Het is ook nog eens een super mooie cadeau om te geven. Zeker nu de feestdagen er aan komen is dit een ultiem cadeau!

Hoe maak ik mijn huis extra gezellig?

Natuurlijk mogen de kaarsen van Moments of Light in een sfeervol en gezellig huis niet ontbreken. Kaarsen zijn echt de manier om niet te duur je huis leuk en knus te maken. Je kan kaarsen het hele jaar door aansteken; in de zomer op je veranda, maar in de herfst en winter geeft het een beetje extra licht in de donkere dagen.

Als je een kaars voor een spiegel zet dan geeft dat een extra dimensie aan je sfeervolle kamer! Kaarsen kan je in je hele huis neerzetten. Denk ook eens aan je badkamer, slaapkamer, keuken en natuurlijk je huiskamer!

Openhaard is warmte en sfeer

Helaas heeft niet iedereen een openhaard in huis, maar een openhaard is wel de ultieme sfeermaker voor in huis. Openhaarden zijn altijd super sfeervol. Het mooiste is natuurlijk als ze daadwerkelijk werken met echt vuur. Maar tegenwoordig zijn er ook mobiele openhaardjes die voor net zo veel gezelligheid zorgen.. Hoe lekker is het om in de donkere dagen voor je eigen openhaard te kruipen met een dekentje en een beker warme chocomelk. Dus als je een openhaard hebt, steek hem eens aan! De warmte van de openhaard zorgt voor een knusse, aangename temperatuur en een gezellige sfeer in huis.

Gezelligheid bij je voordeur is je welkom voelen

Gezellig bij je voordeur kan maken dat je vrienden en bekende zich welkom voelen. En het straalt al uit dat er bij jou thuis heel veel sfeer is! Dit kan je bijvoorbeeld doen met een krans aan je deur. Dit ziet er al zo welkom en gezellig uit. Natuurlijk kan je ook een leuke kist met een mooie plant of een kaars erop bij de deur zetten. Maak ieder seizoen een andere sfeer bij je voordeur! Super leuk om te doen en zo sfeervol!

Dit is een voorbeeld van de voordeur van Sandra van Viva Donna!

Nog een leuke tip: Volg de Blogs van Viva Donna dan ben je altijd op de hoogte van de leuke producten die ze verkopen.

Wil je meer weten over de Kaarsen van Moments of Light? Neem dan gerust contact met
Viva Donna op via mailto:info@vivadonna.nl

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge