Follow:
beauty

Nieuw! Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara

Met Essence mascara’s heb ik een haat/liefde verhouding. Sommige vind ik niks, terwijl ik andere van Essence weer prima vind. Toen ik het persbericht van Essence ontving, met daarin 3 nieuwe mascara’s, besloot ik ze weer te testen. Vorige week vond ik er al 2 in de winkel. Vandaag laat ik de eerste zien, de Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara.

De uitstraling vind ik echt typisch Essence. Lekker vrolijk, stylish en de kleurencombinatie parelmoerroze met zwart vind ik ook super. Op de huls staat duidelijk wat de mascara belooft. Volume en krul, en dat houdt aan voor 18 uur. Nou top!

Het borsteltje

Het borsteltje vind ik altijd weer het leukste onderdeel van de mascara. Is het een standaard borsteltje, komen er allerlei tierelantijntjes tevoorschijn, of is het een een heel ander soort borsteltje. Laten we eens kijken!

Dit borsteltje is inderdaad verre van standaard. Éen kant is als het ware in een lichte boog afgeplat. Daar zitten dus ook geen haartjes op het borsteltje. Driekwart van het borsteltje bevat wel haartjes, een zogenaamde “Paddle Brush”. Wat ik vertaal als een soort peddel borsteltje. Ja, als je goed kijkt zie je er wel een soort peddel in terug, maar werkt het ook?

Het was even kijken welke kant van het borsteltje bij mij het beste werkte. De kant waar de “bolling” zit vond ik het prettigst werken. Ik moet zeggen dat ik de mascara prima vind, of het speciale borsteltje voor veel meerwaarde zorgt bij mij durf ik niet te zeggen. Maar ach, het ziet er wel gezellig uit.

Ik beken wel dat ik vaak mascara’s in tweetal gebruik. In het geval van de foto heb ik braaf alleen de Essence mascara gebruikt, en ik ben hier al tevreden over. Op de foto vind ik hem trouwens iets minder tot zijn recht komen dan wanneer ik in de spiegel kijk, dan vind ik het volume aspect nóg mooier.

Een prima mascara voor een super prijs! Je kan de Essence Volume Stylist Mascara halen bij het Kruidvat en de Trekpleister voor 2,99. Prima prijsje!

Ga jij de Essence Volume Stylist Mascara proberen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Irina

  Hmm, heel erg bijzonder vind ik hem niet maar het is ook zeker niet verkeerd.
  Zelf ben ik gek op de nieuwe Catrice Rock Couture mascara ^^

  februari 14, 2017 at 07:53
 • Reply Romy

  Ik vind dat de mascara echt heel mooi staat op je wimpers! En voor die prijs ga ik er toch eens over nadenken om hem zelf ook te kopen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…8 ideeën om lief voor jezelf te zijn + WINACTIEMy Profile

  februari 14, 2017 at 07:57
 • Reply Tania

  Voor dat prijsje vind ik het resultaat zeker niet slecht.

  februari 14, 2017 at 11:24
 • Reply Natascha

  Ik heb de laatste periode vrijwel alleen wat duurdere mascara’s gebruikt en wil nu weer eens wat budget mascara’s gaan gebruiken (geld is op haha) dus het kan maar zo zijn dat ik deze een keertje meeneem 🙂

  februari 14, 2017 at 11:31
 • Reply Jolanda

  Dit borsteltje zou echt niets voor mij zijn. Mijn wimpers gaan ervan aan elkaar plakken. De verpakking is overigens wel erg leuk

  februari 14, 2017 at 12:19
 • Reply Anna Gerrie

  Hmm, nee deze vind ik er niet zo heel spannend uit zien. Ik zou deze overslaan denk ik.

  februari 14, 2017 at 17:18
 • Reply Quinty

  Hij geeft bij jou een erg mooi effect. Ik heb deze ook gekocht maar ik ben er nog niet zo tevreden over. De paarse variant vind ik wel echt fijn haha!
  Quinty onlangs geplaatst…FAKE VS REAL COLOURPOPMy Profile

  februari 14, 2017 at 19:50
 • Reply Jouvence

  Ik vind het resultaat van de mascara bij jou erg mooi! xx

  februari 14, 2017 at 20:47
 • Reply Melike

  Heel herkenbaar dat een mascara soms op een foto niet tot zijn recht komt. Zo frustrerend vind ik dat soms. Ik ga de mascara zelf niet binnenkort proberen, omdat ik momenteel even geen mascara meer mag kopen hihi.

  februari 14, 2017 at 21:48
 • Reply Julie

  Ik vind dat het resultaat er best goed uitziet! 🙂 Ik heb nog redelijk wat mascara’s liggen, maar nadien wil ik er toch zeker eens wat meer van Essence proberen!

  februari 15, 2017 at 15:57
 • Reply Mariska

  Ben hier ook wel benieuwd naar, heb hem ook gekocht om te testen 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…6 tips om een goede start te maken met je blogMy Profile

  februari 15, 2017 at 22:13
 • Reply chucky1012

  Zo een mooi resultaat!

  februari 16, 2017 at 07:33
 • Reply Eva

  Klinkt en ziet er prima uit!

  februari 16, 2017 at 14:31
 • Reply Vanessa

  Ik vind het resultaat heel mooi. Fijn borsteltje ook!

  februari 17, 2017 at 17:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge