Follow:
beauty

Uit de pers: Real Techniques Prep + Color Lip Set

Na de Real Techniques Prep + Prime Set is er nu ook de Real Techniques Prep + Color Lip Set. Met deze toolkit maak je je lippen egaal en strak omlijnd. En bereid je ze voor op de allermooiste liplooks. De Prep + Color Lip Set is limited edition en nu verkrijgbaar!

De set bestaat uit de Lip Smoothing Brush, Lip Lining Brush, Lip Brush, Lip Fan Brush en Mirrored Brush Canister.

Lip Smoothing Brush 
Gebruik de Lip Smoothing Brush in combinatie met een lipscrub of lippenbalsem. Draai in ronde bewegingen over je lippen om ze te egaliseren en verzorgen. Zo zit je lipstick extra mooi! .

Lip Lining Brush
Lipstick in een strakke lijn langs je lippen tekenen is een hele kunst. Met de Lip Lining Brush wordt het veel makkelijker! Maar dit kwastje is ook een fijne tool bij ombre lippen of andere lipartcreaties.

Lip Brush
Dankzij dit platte, smalle lipkwastje breng je elk lipproduct feilloos aan. Gebruik ‘m voor zowel een subtiel als een intens resultaat.

Lip Fan Brush
Deze mini fan brush vormt een perfecte match met je cupidoboog. Uiteraard kun je er highlighter mee aanbrengen. Daarnaast werkt dit speciale kwastje erg fijn voor het perfectioneren van je liprand met bijvoorbeeld concealer.

Mirrored Brush Canister
In de Mirrored Brush Canister berg je je lipkwasten veilig op. Door de compacte omvang neem je het busje eenvoudig mee voor touch ups gedurende de dag. Een spiegeltje mag in deze huls dan ook niet ontbreken!

Alle Real Techniques kwasten zijn synthetisch en vegan. De adviesverkoopprijs van de Real Techniques Prep + Color Set is €28,99. De set is limited edition en vanaf deze maand verkrijgbaar bij Bol.com

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Irina

  Ik zag deze zelf ook langs komen, maar ga het denk ik toch maar laten liggen.

  februari 14, 2017 at 07:51
 • Reply chucky1012

  Mooie set 😉

  februari 14, 2017 at 10:12
 • Reply Melike

  Kwasten van Real Techniques staan al heel lang op mijn wishlist;) Ik moet ze nu echt een proberen!

  februari 14, 2017 at 21:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge