Follow:
beauty

Vichy Slow Âge Eyes

vichy

Kon de tijd soms maar even stilstaan hè? Niet zozeer het ouder worden vind ik erg, maar wel de tekenen van het ouder worden. Als ik een nacht niet zo best heb geslapen ( want dat lijkt ook samen te gaan met het ouder worden in mijn geval ), en ik kijk in de ochtend in de spiegel, tja…..daar word ik niet heel happy van soms! 

Producten die mij dan kunnen helpen om mij tóch toonbaar de dag door te laten komen zijn dan meer dan welkom. Een tijd geleden mocht ik van Vichy al de Slow Âge dagcrème proberen. Deze heb ik ook tot de laatste druppel opgemaakt. Een heerlijke dagcrème die in mijn geval ook wel degelijk zichtbaar resultaat gaf. Daarom wilde ik ook maar al te graag de bijpassende oogverzorging testen. De ooghuid is namelijk sneller tekenend als het gaat om ouder worden.

vichy

Wist je trouwens dat maar 20% van de huidveroudering maar erfelijk bepaald is? De overige 80% is dus te wijten aan invloeden van buitenaf en je levensstijl. Weinig slaap, roken, slechte voeding, zonnenbanken, noem maar op! Ik probeer al veel van die schadelijke factoren te vermijden, maar ook die 20% pak ik graag doeltreffend aan!

vichy

Ingrediënten

AQUA / WATER – DIMETHICONE – GLYCERIN – BIFIDA FERMENT LYSATE – C12-15 ALKYL BENZOATE – BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER – STEARIC ACID – PALMITIC ACID – PEG-100 STEARATE – PARAFFIN – GLYCERYL STEARATE – TOCOPHEROL – PENTYLENE GLYCOL – PEG-20 STEARATE – CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE – CI 77491 / IRON OXIDES – STEARYL ALCOHOL – SORBITAN OLEATE – ISOBUTANE – TRIETHANOLAMINE – DIMETHICONOL – CAFFEINE – ISOHEXADECANE – MYRISTIC ACID – SODIUM BENZOATE – GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT – PHENOXYETHANOL – ADENOSINE – BORON NITRIDE – ASCORBYL GLUCOSIDE – CAPRYLYL GLYCOL – CITRIC ACID – SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT – SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE – PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE – ACRYLAMIDE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER – CETYL ALCOHOL – POLYSORBATE 80 – ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER.

Ik merk dat droogtelijntjes rond mijn ogen al na een aantal keren gebruik minder zichtbaar zijn geworden. De Slow Âge werkt ontzettend goed op het herstellen van de vochtbalans. Gelukkig heb ik zelf geen last van donkere kringen, maar ook daar belooft Slow Âge zichtbaar vermindering voor.

vichy

De oogverzorging gebruik je zowel in de ochtend als in de avond. Het product komt hygiënisch in een handig tubetje. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig, ongeveer de grootte van een speldenknopje. De oogverzorging breng je aan met je ringvingers ( daar heb je namelijk de minste kracht mee, zo kan je de oogverzorging het beste aanbrengen, aangezien de ooghuid heel teer is ). Je klopt heel rustig met je ringvingers de oogverzorging van binnen naar buiten rond je ogen aan. That’s it!

vichy

Ik ben zeer te spreken over de Vichy Slow Âge oogverzorging. Ik geef toe dat niet alle rimpeltjes zijn verdwenen, maar dat verwacht ik ook niet van een oogcrème. ( als dat wondermiddel er zou zijn zou er niemand meer met rimpels rondlopen natuurlijk ). Maar droogtelijntjes en vermoeidheidslijntjes zijn zeker minder zichtbaar!

De Vichy Slow Âge Eyes is online verkrijgbaar of bij je apotheek en kost ongeveer 20 euro.

Gebruik jij een oogcrème?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Dit klinkt erg goed!

    september 15, 2017 at 09:29
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge