Follow:
beauty

Nieuwe overheerlijke Treaclemoon Douche Foams

Treaclemoon

Niks is lekkerder dan na een warme zomerse dag onder de douche jezelf inzepen met een overheerlijke shower foam. Als die shower foam dan ook nog eens ruikt naar heerlijke zomerse geuren zoals watermeloen en kokos dan ben ik helemaal happy!

Treaclemoon

Waarschijnlijk ken je Treaclemoon al van de vrolijke verpakkingen met leuke teksten. Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst een showergel van Treaclemoon kocht kwam dat ook puur door de mooie tekst die op de verpakking stond. Eerlijk waar, ik ben een sucker voor dat soort dingen. Nét even iets anders dan de rest, ik hou ervan!

Treaclemoon

The Melon is said to be the food of angels. Its walls a castle of cool, pale marble and a scent that sings fiestas, painted donkey carts and hot air balloons. Sweet”

De creamy shower mousse ruikt echt heerlijk naar frisse watermeloen. Die geur alleen al doet mij denken aan de zomer! Ook zit er arganolie in verwerkt wat een extra verzorgende werking geeft.

Treaclemoon

Het schuim is écht schuim! Super stevig en heerlijk van geur. Stevig schuim is sowieso prettig, dat loopt dan niet meteen zo van je lichaam af. Mijn huid voelt na het douchen heerlijk zacht en ruikt subtiel naar watermeloentjes! Love it!

Treaclemoon

” I’m going to a faraway place she said…just for a while…her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laughed and danced in the sweet wind. “

Kokos, daar ben ik gek op! En deze geur ruikt echt naar zoete kokos, bounty-achtig. Een geweldige geur die ik echt super fijn vind. Bij het ruiken van deze geur denk ik meteen aan parelwitte stranden vol kokosnootbomen. Een briesje terwijl ik lui in een hangmat lig. En dat wil ik wel elke dag!

Treaclemoon

Ook steunt Treaclemoon het goede doel Bullies Out dat zich inzet tegen het pesten op school. Top!

De Treaclemoon Douche Foams zijn vanaf eind mei verkrijgbaar bij Albert Heijn en Etos voor 5,95.

Welke van de 2 lijkt jou het lekkerste?

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Mariska

  Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de watermeloen geur! Eigenlijk vind ik alles wel lekker met een watermeloen geur en smaak, maar toch, haha 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #4 Duitsland en erg naar nieuwsMy Profile

  mei 22, 2017 at 14:56
 • Reply Tania

  Oh die met kokosnoot klinkt heerlijk

  mei 22, 2017 at 17:15
 • Reply chucky1012

  Dat ziet er zo goed uit deze zal ik zeker gaan kopen 😉

  mei 22, 2017 at 19:25
 • Reply Linda

  Doe mij maar een stukje watermeloen. Klink als een lekkere schuim voor onder de douche 🙂

  mei 22, 2017 at 19:53
 • Reply Maxime bouman

  Oeh ik denk dat ik niet kan kiezen, ik ben gek op kokos maar heb ook een zwak voor geuren van watermeloen! Ben heel benieuwd!

  mei 22, 2017 at 21:09
 • Reply Astrid

  Oeh die met watermeloen lijkt mij heerlijk! Ik ben dol op fruitige luchtjes voor in de douche.
  Astrid onlangs geplaatst…Hema Nagellak ReviewMy Profile

  mei 23, 2017 at 08:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge