Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #43

Een week met uitersten in het weer, heel warm en frisjes. Ook maakte ik financiële plannen en ging ik verder met het puinruimen/ontspullen in huis!

Maandag

Vandaag heb ik voornamelijk gestreken, en in huis gerommeld. Eigenlijk niet zo’n bijzondere maandag, haha.

Dinsdag

In moest in de middag Thomas even van school halen voor logopedie. Hij kwam het lokaal uit met allemaal verband. Hij was gevallen op het kunstgras. Het zag er indrukwekkend uit. Achteraf bleek dat er maar een paar kleine schrammetjes zaten.

In de middag ontving ik nog een hartstikke leuk pakketje! Zalig zijn deze!

De meiden hadden looptraining in de avond. Amy zag er als een berg tegenop, achteraf viel het mee en merkt ze al dat haar conditie ontzettend vooruit gaat! Trots op die kids!

Ik maakte heerlijke taco’s, smullen!

Woensdag

Wat was het heet vandaag! Ik moest echt even omschakelen! Op het schoolplein zocht ik maar even een plekje schaduw.

Eenmaal thuis vond ik dat ik dit wel had verdiend!

Mjammie!!

In de middag was het zó warm dat ik maar even een ander jurkje aan heb getrokken, Tante Betsy Summer Cross. Met de meisjes liep ik de krantjes, wel in een rustig tempo 😉

Maar na de krantjes waren we helemaal heet en bezweet….

Dus lekker douchen en de rest van de avond gewoon heerlijk ontspannen.

Thomas ging met Andries nog naar judo. Daar had hij een flinke botsing met een vriendje, die kwam met zijn tanden in Thomas’ wang…au!

Donderdag

Vandaag ben ik flink gaan ruimen en spullen op marktplaats gaan zetten. Wat voelt het goed om te ontspullen!

 

En dan kom je ook nog geld tegen! Helaas heb ik er niks aan…haha

En spullen die al jaren in de woonkamer stof zaten te vangen hebben nu hun laatste plekje in de tuin gekregen!

En na een dag in de weer te zijn, en de meiden nog hockeytraining hadden, vond ik het tijd voor pannenkoeken!

Vrijdag

Vandaag ging ik vol goede moed verder met puinruimen en marktplaats volgooien. Andries en ik willen flink wat klusjes in huis gaan aanpakken en daar is geld voor nodig. Dus het ontspullen heeft ook meteen een mooie bijkomstigheid. Ook werd ik vandaag flink verwend met blogpakketjes!

Kijk nou hoe leuk dit is ingepakt door havetohave.nl!

En dit zat erin! Wooooo, zo gaaf! Nu kan ik eindelijk van de kids een mooi album maken!

Ook kreeg ik nog een onverwacht Beauty Kitchen perspakket. Dit is zo’n fijn merk!

En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog voor Fenna Birkenstocks én een speciale shampoo!

Ik haalde Thomas op bij een vriendje. De moeder van het vriendje is een vriendinnetje van mij en die heeft een nieuw huisje, deze kon ik meteen even bewonderen. In de avond werkte ik nog wat aan mijn blog en keek ik Grimm! Super spannend!

Zaterdag

In de ochtend konden we weer met z’n allen op pad voor hockey. Fenna haar wedstrijd in Klein Zwitserland was als eerste, en Amy mocht daar ook invallen. Het weer was eigenlijk best prettig en Thomas nam het daar ook maar even van.

Net voordat de wedstrijd was afgelopen moest ik Den Haag in om Thomas bij een feestje af te zetten. Daarna kon ik terug om Andries en de meiden op te halen en naar onze eigen club te rijden waar Amy moest spelen. ( eigenlijk was ik van al dat rijden ook al bekaf. Ik was namelijk sinds kwart voor 6 al op toen Andries thuis kwam van een avondje stappen ). Tijdens Amy haar wedstrijd moest ik bardienst draaien, dus ik heb niet heel veel van de wedstrijd gezien.

Eenmaal thuis werd Fenna opgehaald voor een logeerpartijtje. Daar kreeg ik in de avond nog via de app een geweldige foto binnen. Ze waren lekker uit eten! Bofkont!

Ik zelf ging al om half 10 naar bed, ik was doodmoe! Heerlijk even een lange nacht.

Zondag

In de ochtend ging ik met Amy en Thomas naar de kerk. Andries had door het omschakelen van de nachtdienst niet best geslapen, dus die bleef thuis. Ik had kidsclub en Amy hielp ook mee.

Voor de dienst begon gaf Thomas even een voorstelling 😉

Uit de kerk haalde ik Fenna op van het logeerpartijtje en gingen we lekker naar huis. In de middag moest Andries hockeyen, en omdat het wel lekker weer was gingen we even kijken.

Al had Amy meer oog voor de knappe jongen die de wedstrijd floot…haha.

Na het avondeten besloten we nog even richting Scheveningen te rijden en even uit te waaien en een ijsje te halen. Andries is maandag jarig ( vandaag dus als de blog online komt ) en dit was alvast een klein feestje.

Daarna de kids gauw in bed ( al duurde dat toch weer langer dan zou moeten ) en zelf lekker onderuit.

Hebben jullie een leuke week gehad?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Lonneke

  hahah hoe krijg je het voor elkaar na tig jaar nog 0,25 cent te vinden. Arme Thomas hij had niet helemaal zijn weekje. Heerlijke dat jullie even naar Scheveningen zijn geweest, uitwaaien geeft je ook weer lekker frisse energie. Fijne week!

  mei 22, 2017 at 09:42
 • Reply Mariska

  Dat ziet er weer gezellig uit en lijkt me fijn om op Scheveningen te lopen. Ben er nog nooit geweest 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #4 Duitsland en erg naar nieuwsMy Profile

  mei 22, 2017 at 13:36
 • Reply chucky1012

  Wat een leuke week en zo fijn om daar op het strand te wandelen 😉

  Xoxo

  mei 22, 2017 at 19:24
 • Reply Neverdullmoments

  Gefeliciteerd met Andries! Leuke week, heerlijk dat puinruimen hè! Ik zou die 25 ct maar goed bewaren, leuk! 😉 En wie weet… ooit!

  mei 22, 2017 at 21:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge