Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Summer Les Fleur Orange

Tante Betsy fleur

Een kleur die ik van Tante Betsy nog niet in mijn kast had hangen was oranje. Onlangs ontving ik de Dress Summer Les Fleur Orange en was ook ontzettend benieuwd hoe hij mij zou staan. Ik ben natuurlijk bleek, en ik was bang dat het mij niet echt goed zou doen deze kleur, tóch ben ik blij verrast!

Tante Betsy fleur

Tante Betsy weet inmiddels wel dat ik van de zomer met mooi weer alleen maar mouwloos zal dragen. Ik heb het heel gauw warm en kan ook niet heel goed tegen warm weer. Daarom wil ik dan het liefst een flinke voorraad mouwloos in mijn kast hebben hangen. ( ik ga er gewoon van uit dat wij een mooie zomer krijgen namelijk ). Vandaar dat Tante mij deze mouwloze Les Fleur Orange opstuurde. In combinatie met het Summer Cardigan Grenadine vestje dé perfecte combi!

Tante Betsy Les Fleur

De print is een heerlijk romantisch bloemenboeket dat eens wat anders van kleur is dan veel andere printjes op de Tante Betsy jurkjes. Mooi diep oranje, bordeaux rood, donker groen, geel.. Het jurkje zelf is zalmkleurig/heel licht oranje. Ik denk dat het jurkje nóg mooie staat als ik van de zomer ietsiepietsie getinter ben. Maar eigenlijk is mijn hele blanke huid ook wel weer iets wat past bij de romantische stijl die het jurkje heeft. 😉

Tante Betsy Les Fleur

Het jurkje heeft een A-lijn en een naad onder de buste. Hij sluit mooi aan en valt op maat. Ik draag hier een maat L ( evenals het vestje ). Door er een zwarte panty onder te dragen breek je een beetje de oranje toon, zeker ook omdat mijn Sendra laarzen ook een tint hebben die een beetje lijkt terug te komen in het bloemenpatroon.

Tante Betsy Les Fleur

Ook heeft deze jurk weer leuke details zoals zakjes en het Tante Betsy bedeltje dat aan de jurk zit. De dikke stof zorgt ervoor dat de jurk mooi valt en je hem eigenlijk niet hoeft te strijken ( doe ik eigenlijk nooit ), ideaal!! ( ik hou namelijk niet zo van strijken ).

Tante Betsy Les Fleur

Bij mij, met mijn 1,67, valt het jurkje net iets op de knie. Een mooie lengte voor mij en ook een lengte waar ik mij zeker bij voel. Te kort vind ik namelijk verschrikkelijk.

Ik ben ontzettend aangenaam verrast door deze kleur jurk! Zeker met het vestje erbij een combinatie die ik niet alleen maar met Koningsdag zal dragen 😉

De Tante Betsy Dress Summer Les Fleur Orange kost 74,95 en kan je hier vinden

Het Cardigan Grenadine vestje kost 54,95 en kan je hier vinden

Wat vind jij van deze combinatie?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Romy

  Dit jurkje is weer zó leuk! Geweldige kleur en lekker vrolijk patroontje! Deze zou ik ook zo kunnen kopen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Hotspot: Café Blond (Blond Amsterdam)My Profile

  mei 23, 2017 at 06:55
 • Reply chucky1012

  Het staat je zo mooi!
  Leuk ik hou van oranje fashion.

  Xoxo

  mei 23, 2017 at 07:03
 • Reply Astrid

  Weer een prachtige combi! De laarzen staan er ook heel leuk bij.
  Astrid onlangs geplaatst…Hema Nagellak ReviewMy Profile

  mei 23, 2017 at 07:46
 • Reply Xenia

  Ik vind het een super leuke jurk, echt zomers. Hij staat je super!

  mei 23, 2017 at 08:48
 • Reply EstherK

  Hij staat je verrassend mooi! Ik zou eigenlijk ook nog graag een mouwloos jurkje willen, maar weet niet of ik deze kleur aandurf. Ben ook bang dat hij te licht voor me is.

  mei 23, 2017 at 09:28
 • Reply Lonneke

  Mooi die zacht roze peachy kleur helemaal voor de zomer.

  mei 23, 2017 at 09:30
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hihi ik had ook zoiets zou deze zalm kleur me wel staan en ja verrassend genoeg wel hihi. Ook ik ben vrij licht van huidskleur en kies veelal knalkleuren, maar deze jurk staat ons allebei weer mooi en is een leuke romantische jurk voor een zomerse dag en avond. By mij kun je hem live op Facebook bewonderen whahaha; https://www.facebook.com/365daysofhappytantebetsydresses/videos/808288369320479/
  En ja je stoere Sendra laarzen staan ook hier weer prachtig bij en ook je zwarte panty (ben me net aan het bedenken of ik ooit een gekleurde panty/legging aan je benen heb gezien hihi) staat er heel mooi bij. Geniet van het zomerse weer lieverd. Vandaag gaan wij Ierland veroveren (vanavond online ;)). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…I need vitamine seaMy Profile

  mei 23, 2017 at 09:47
 • Reply A bite of cravings

  Wat een mooi jurkje! Zacht van kleur maar het staat je echt heel mooi. En het is nu net het weer om het uit de kast te trekken denk ik 😉 X

  mei 23, 2017 at 10:10
 • Reply Mariska

  Ik vind vooral je laarzen zo ontzettend tof!
  Mariska onlangs geplaatst…Trekpleister dip en draai nagellak removerMy Profile

  mei 23, 2017 at 10:29
 • Reply Anne-Marie

  Oranje is idd een kleur die niet bij iedereen goed staat. Maar het staat jou zeker goed! Persoonlijk vind ik de zwarte panty eronder niet echt geslaagd. Maar smaken verschillen gelukkig 🙂
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Reese’s peanutbutter cupcakesMy Profile

  mei 23, 2017 at 10:34
 • Reply Babs

  Weer zo een leuke jurk! Ik ben benieuwd hoe hij staat met hakjes of ballerina’s, ik zou het leuk vinden om te zien hoe dat eruit ziet!

  mei 23, 2017 at 11:19
 • Reply Kirsten

  Wauw, wat een mooie jurk! Ik vind de kleur ook echt heel gaaf, doet me denken aan snoepjes…

  mei 23, 2017 at 11:31
 • Reply Girls-Things

  Wat een leuke en vrolijke outfit!

  mei 23, 2017 at 11:38
 • Reply Wendy

  Laat de zon maar komen want jij ziet er in deze frisse combo al stralend uit!

  mei 23, 2017 at 12:36
 • Reply Jasmijn

  Leuk jurkje! We zijn net zo groot en ik ben vaak bang dat te lang zo saai staat voor mij maar dit is een super handige lengte. Praktisch ook denk ik! De kleur is lekker zomers. Ik draag veel oranje en combineer het vaak met geel alleen moet je hier wel een beetje bruin voor zijn, anders lijkt het wel gek. haha. Leuke outfit!! Ik krijg ook zin in shoppen!

  mei 23, 2017 at 15:29
 • Reply Jolanda

  Superleuke combi! Die licht oranje kleur is ook echt ontzettend leuk!
  Jolanda onlangs geplaatst…Haal jezelf door de wasstraat op het LINDA.festival + win twee tickets!My Profile

  mei 23, 2017 at 20:59
 • Reply Irina

  Wat een lekker zomers jurkje! Tof!

  mei 23, 2017 at 21:11
 • Reply Mieke | mieksmind

  Lekker zomers jurkje! Ik zou er alleen geen zwart onder dragen dat is jammer vd jurk. Gewoon blote benen! Leuke sneakers eronder 🙂

  mei 23, 2017 at 22:55
 • Reply Ezra

  Wat een leuk jurkje! En wat mooi gecombineerd. Ook lekker voor straks in de zomer. Ik draag zelf de meeste jurkjes in de zomer namelijk 🙂

  mei 24, 2017 at 06:35
 • Reply Debbie

  Met het donkeroranje vestje is het een top jurkje! Zonder vestje is de kleur iets te flets voor je denk ik.

  mei 24, 2017 at 18:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge