Follow:
beauty

Revolutionaire mondverzorgingsproducten: blue®m !

Tandenpoetsen, we doen het als het goed is allemaal elke dag twee keer. Het is onmisbaar voor onder andere het verwijderen van plaque, het tegengaan van mondziekten, voor een frisse adem en voor het behoud van gezonde witte tanden en tandvlees. Wist je echter dat de dikte van je tandpasta, de samenstelling ervan én de hardheid van je tandenborstel hét grote verschil maken als het aankomt op een daadwerkelijk effectieve poetsbeurt? De tandpasta’s en zachte tandenborstels van blue®m maken dit verschil op alle fronten!

blue®m

blue®m maakt al jaren het verschil in mondverzorging. De unieke formule heeft talloze mensen geholpen bij het voorkomen en verhelpen van gebits- en tandvleesproblemen. Het geheim is de geleidelijke afgifte van zuurstof. Zuurstof speelt een sleutelrol in bijna alle stappen in het proces van wondgenezing. Met die kennis en wetenschap hebben Dr. Peter Blijdorp en zijn team de unieke formule ontwikkeld: blue®m, oxygen for health!

blue®m tandpasta

Er is een mogelijkheid tot een tandpasta met fluor en een tandpasta zonder fluoride. De tandpasta zonder fluoride bevat naast actieve zuurstof uit o.a. honing ook xylitol en lactoferrine als aanvullende actieve ingrediënten. blue®m tandpasta helpt tanden en tandvlees gezond te houden. Uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van implantaten.

De tandpasta met fluoride bevat naast calcium fluoride ook actieve zuurstof uit o.a. honing, xylitol en lactoferrine als aanvullende ingrediënten. Helpt de mond gezond te houden.

blue®m mond spray

Helpt perfect bij een slechte adem of droge mond. Bacteriën achter in de mond en op de tong veroorzaken een slechte mondgeur. Met de mondspray krijg je meteen een fris gevoel en voorkom je een slechte adem. De unieke formule bevat actieve zuurstof uit o.a. honing en is vrij van parabenen, kleurstoffen en schuimmiddelen.

blue®m oral foam

Wil je je tandvlees en mondslijmvlies dagelijks onderhouden? Dan is de blue®m oral foam ideaal! Dit product is ook ideaal voor het reinigen van beugels, gebitsbeschermers en protheses. Het schuim werkt makkelijk en snel en geeft direct een schoon en fris gevoel!

blue®m mondwater

blue®m mondwater is een fris mondwater voor dagelijkse mondverzorging en is fluoridevrij. Doordat het mondwater geen alcohol bevat, droogt het de mond niet uit. De actieve zuurstof maakt dit een uniek en werkzaam product. Uitstekend geschikt voor mensen met een sterke mondgeur. Direct een frisse adem!

Voordelen gebruik blue®m vóór operatie

 • Verbetert de algehele conditie van de mond: mondwater, fluoridevrije tandpasta, supplementen
 • Vermindert de kans op infecties tijdens de operatie: oral gel, oxygen fluid
 • Verlaagt preventief het risico op complicaties na de operatie: oral gel, oxygen fluid

Voordelen gebruik blue®m na operatie

 • Versnelt het genezingsproces: oral gel, oxygen fluid
 • Verbetert de algehele conditie van de mond: mondwater, fluoridevrije tandpasta, supplementen
 • Voorkomt corrosie van de titanium toplaag: fluoridevrije tandpasta
 • Voorkom beschadigingen en gebruik tandpasta zonder schuurmiddelen: fluoridevrije tandpasta of tandpasta met fluoride

blue®m is een Nederlands merk, dat wereldwijd geadviseerd wordt door de beste dentale specialisten. De producten worden op de markt gebracht door Bluem Europe uit Zwolle en zijn verkrijgbaar via diverse tandartsen, mondhygiënisten, apotheken en online drogisterijen.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Miranda

  Wat toevallig, ik krijg als het goed is vandaag een gel binnen voor mijn tandvlees. 1 plekje is ietwat ontstoken en na googlen kwam ik op dit merk.

  mei 4, 2019 at 13:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge