Follow:
beauty

Ontdek de nieuwe Batiste Dry Shampoo Wildflower

batiste

Sinds ik weer regelmatig naar de kapper ga krijg ik mijn haar makkelijker in model. Ook ben ik mijn haar iets minder vaak gaan wassen omdat ik merkte dat elke dag wassen mijn haar alleen maar slapper maakte. Daarom is het gebruik van een droogshampoo voor mij een must geworden. En zeg je droogshampoo, dan zeg je automatisch Batiste!

Batiste Wildflower

batiste

De nieuwste aanwinst in de geliefde Batiste™ collectie: Wildflower. Van buiten is de nieuwe droogshampoo een lust voor het oog dankzij de metallic botanische print. Van binnen is het een plezier voor de zintuigen dankzij de fruitige mix van de nieuwe en innoverende geur.

De bus is absoluut al een plaatje om naar te kijken. De zomerse uitstraling van de bus is echt prachtig. Batiste is daar natuurlijk ook wel om bekend, elke droogshampoo is alleen al in haar uitstraling beeldig.

Voor mij is het een must dat een droogshampoo naast een goede werking, niet al te sterk en zoetig ruikt. Sommige droogshampoos hebben een hele overheersende geur wat mij soms wat misselijk maakt. Het is dus altijd even afwachten of de geur mij zal bevallen.

De geurlagen:

Top: watermeloen sorbet, groen en fris
Midden: hibiscus, appelbloesem en lotusbloem
Basis: muskus en sandelhout

Bij het lezen van de geurlagen ben ik al enthousiast. De geuren zijn fris en een tikkeltje kruidig. Een mierzoete geur hoef ik dus niet te verwachten gelukkig.

En inderdaad, deze geur is zalig. Ook de geur van de mini spray die ik ontving is een favoriet voor mij. Ideaal maatje voor op vakantie of in de tas 😉

batiste

Hoe gebruik je een droogshampoo

Het is super makkelijk om een droogshampoo te gebruiken. Het geeft je haar meer volume en ook als je haar iets vettig aanvoelt verhelpt een droogshampoo dit makkelijk.

1. Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.
2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van subtiele natuurlijke geur.
4. Borstel je haar en style het zoals gewenst.

Prijs en verkrijgbaarheid

Nederland: Batiste™ Wildflower, €5,49 voor 200ml, is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.
België: Batiste™ Wildflower, €5,49 voor 200ml, is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge