Follow:
beauty

Utsukusy Artificial Skin Serum en Crème

Utsukusy

Dat Utsukusy al menig prachtig product in het assortiment heeft wist ik al. Ik heb al een aantal mooie crèmes, oliën en maskers mogen gebruiken. Een tijdje geleden ontving ik twee producten die qua kleur meteen uit het doosje knalde! Door de verpakkingen werd ik direct al nieuwsgierig naar deze 2 nieuwe producten van Utsukusy en ben ik meteen gaan testen.

Utsukusy Artificial Skin Serum

Utsukusy

Utsukusy

Utsukusy

Een serum vind ik altijd geweldig. Ik gebruik al serums vanaf mijn 16e ongeveer. Ik merk ook dat mijn huid, als ik een keer geen serum heb gebruikt, meteen in protest gaat. Mijn huid gaat dan trekken en voelt alles behalve comfortabel aan.

Het nieuwe Utsukusy serum, Artificial Skin serum, komt in een heel fijn stevig langwerpig pompje. Dit is niet alleen hygiënisch, maar ook super zuinig in gebruik en laat het product veel langer in perfecte staat verkeren. ( als huidverzorging in aanraking komt met zuurstof neemt de werking sneller af ).

Utsukusy

Utsukusy

Het pompje is echt ontzettend mooi en straalt luxe uit. Echt prachtig!

Het serum kan eigenlijk voor elk huidtype gebruikt worden. Ook kan je het zelfs rond je ogen aanbrengen, zo zacht is het product. Bij een droge tot zeer droge huid kan je het serum in de ochtend en avond op een schone huid aanbrengen onder je crème. Bij een normale tot droge huid kan je het serum het beste in de ochtend gebruiken, en bij een gemengde tot vette huid kan je het serum het beste in de avond gebruiken.

Het serum bevat plantaardige siliconen, je huid kan hierdoor nog prima ademen en raakt niet verstopt zoals bij niet-plantaardige siliconen. Het serum bevat ook zeewier en een Japanse boon wat ervoor zorgt dat je huid haar eigen vocht en eigen hyaluronzuur vasthoudt. Een perfecte vochtboost dus!

Utsukusy

Ik gebruik het serum in de avond onder mijn nachtcrème. Zeker met het warmere weer is het serum voor mij te vol voor overdag. In de avond breng ik het serum aan na het douchen. Eén pompje is al voldoende voor mijn hele gezicht, ook pak ik meteen de huid rondom mijn ogen mee. Het trekt vrij snel in en mijn huid voelt ontzettend zacht aan. Droogtelijntjes zijn al na een paar keer gebruik minimaal zichtbaar. Wát een heerlijk serum!

Utsukusy Artificial Skin Crème

Deze crème wordt in de Utsukusy salon gebruikt bij een huid verstevigende massage die ‘Dans op de huid’ heet. Een crème die danst op je huid, magisch…

Utsukusy

Utsukusy

Utsukusy

Alsof de crème op een soort troon zit hè? Dat mag ook wel als je in zo’n prachtige pot zit. Een glazen potje met een prachtige paarse dop. Nóg mooier was het geweest als de crème in een pompflacon of tube zat, maar je kan niet alles hebben natuurlijk. 😉

Utsukusy

Utsukusy

De crème werkt tegen veroudering en zorgt ervoor dat lijntjes minder zichtbaar worden. Ook werkt de crème vochtherstellend en ontgiftend. Je huid zal weer stralen en er gezond uitzien.

Utsukusy

Ik gebruik de crème in de avond over het Artificial Skin serum. Dé perfecte combinatie om er in de ochtend uitgeslapen en stralend uit te zien. Want ik merk écht verschil sinds ik het Artificial Skin duo gebruik. Mijn huid ziet er gezond en goed uit. Fijne lijntjes zijn zeker minder en mijn huid voelt comfortabel aan.

Utsukusy

Utsukusy heeft wederom echt een prachtige lijn uitgebracht. Naast de prachtige verpakkingen en mooie luxe uitstraling, zijn de producten ook nog eens ontzettend fijn in gebruik.

Wil je er nog meer over weten? Bekijk dit filmpje:

De Utsukusy Artificial Skin producten zijn verkrijgbaar bij de Utsukusy Schoonheid webshop.

Het serum kost 56 euro. De crème is verkrijgbaar in een set met het serum en de Bijin Facial Cleanser voor 120 euro.

En nóg een mooie bijkomstigheid, Utsukusy is dierproefvrij.

Wat vind jij van de uitstraling van de Utsukusy Artificial Skin producten?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige verpakkingen!
  Het klinkt erg goed.

  Xoxo

  juni 20, 2017 at 06:17
 • Reply Gonny

  Huh? Geen bol?
  De pot is ook mooi. Misstaat niet in de badkamer

  juni 20, 2017 at 10:51
 • Reply Jessica J.

  Wat een praaachtige verpakkingen! Fijn dat dit merk proefdiervrij is, dat wist ik eerlijk gezegd niet.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #58 • Graspop, zon en een eerste verjaardag!My Profile

  juni 20, 2017 at 13:13
 • Reply Beauty Treasures

  Van dit merk heb ik nog nooit gehoord, maar het serum klinkt fijn.
  Beauty Treasures onlangs geplaatst…YVES ROCHER BOHEMIAN CHIC SUMMER REVIEW, SWATCHES & LOOKMy Profile

  juni 20, 2017 at 18:16
 • Reply Mariska

  Ziet er mooi uit! Fijn dat ‘ie zuinig is. Heeft wel een nette uitstraling vind ik 🙂

  juni 21, 2017 at 12:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge