Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #47

Deze week is voorbij gevlogen! Ik was vooral taxi voor Amy die begin van de week haar enkel zwaar verstuikte. Ook had ik een gezellige lunch met mijn moeder en zusje en gingen we naar Andries’ oma die in een verzorgingstehuis zit. Kijken jullie mee?

Maandag

Zoals wel vaker op de maandag ben ik gewoon vergeten foto’s te maken. Nou was het ook weer de standaard dag van boodschappen, huis opruimen, wassen wegwerken. Niks bijzonders dus eigenlijk. 😉

Dinsdag

Amy was vandaag ziek, veel buikpijn en hoofdpijn, en bleef thuis van school. Het was een warme dag, en meestal komt er dan niet heel veel uit mijn handen.

In ging nog even op de fiets naar de markt om voor Andries grapefruits te halen.

Manlief weer blij 😉

In de avond ging ik hartige taarten maken met veel ingrediënten die ik al in huis had liggen. Leuk om zo een beetje te experimenteren!

En het was zeer smaakvol!

Woensdag

Andries bracht de ochtend door met Amy bij de EHBO. Ze had in de ochtend zo’n pijn van haar enkel, ze kon er niet op staan. Dus dat werd een ziekenhuisbezoekje.

Na foto’s te hebben gemaakt bleek het gelukkig niet gebroken. Zwaar gekneusd dus!

En stiekem zijn die krukken natuurlijk super interessant!

Ik ging vandaag ook verder met puin ruimen, er komt werkelijk geen einde aan lijkt het wel. Zo kwam ik wel weer leuke dingen tegen 😉

Haha, zo grappig deze foto van Amy!

Ik ging een keer niet naar judo. Ik vond het te warm en omdat Amy geen krantjes kon lopen moest ik alleen met Fenna. We deden vandaag het eerste deel, maar hierdoor werd het toch lastig om ook naar judo te gaan. ( Andries had namelijk avonddienst ). Fenna moest namelijk ook nog naar hockey en dat ging lastig samen met judo. Thomas vond het gelukkig niet zo heel erg.

Donderdag

Vandaag was ik taxi! Amy kon natuurlijk niet fietsen dus die moest ik vroeg naar school brengen, daarna meteen Fenna en Thomas naar school brengen.

Aan het begin van de week had ik ruzie met een blikje ham wat ik had gekocht bij de supermarkt. Ik kreeg het met geen mogelijkheid open. Dit bericht, met foto’s, mailde ik naar de firma. Het bleek dat het blikje al teveel gedeukt was om het goed open te krijgen. Vandaag werd ik verrast met een doos vol met hamblikjes ter compensatie! Wat ontzettend attent van de firma.

Thomas nam gezellig één van zijn beste vriendjes mee om te spelen. Heerlijk met dit weer lekker buiten in de tuin spelen.

Vrijdag

Ondanks dat Amy niet mee kon doen, moest ze toch verplicht naar de sportdag. Eerst bracht ik Thomas en Fenna op de fiets naar school. Daarna met de auto Amy naar Trix waar de sportdag werd gehouden. Toen kon ik met de auto alweer bijna Thomas ophalen, die moest naar de dokter om zijn oor uit te laten spuiten.

Aan Thomas is wel te zien dat hij flink opgelucht is na het doktersbezoek. Hij kan weer goed horen denk ik. 😉

Na de dokter snel naar huis want mijn moeder en zusje zouden komen. Gezellig lunchen met elkaar. Amy mocht onverwacht eerder opgehaald worden van de sportdag, zij blij! Nu kon ze ook mee lunchen. We aten lekker bij Volle Maan in Leidsenhage.

Mijn moeder en zusje bleven nog even een kopje thee drinken en gingen toen weer weg. Amy ging leren voor haar proefwerkweek. Ik besloot even wat te gaan bakken voor het weekend, had ik zin in!

Andries ging met Fenna mee naar hockey en ik ging met Thomas naar zwemles. Lekker in het zonnetje op de fiets. Thomas uiteraard in zijn wolven onesie, en dat gaf een mooi plaatje.

Zaterdag

Heerlijk een rustige ochtend. Geen hockeywedstrijden vandaag. Amy kon daardoor even flink aan de slag met haar proefwerken leren. Andries ging in de ochtend met Thomas even zwemmen en ik ging weer even spullen op marktplaats zetten en bracht wat pakketjes weg. Ook ontving ik van het PR Bureau een leuk pakketje van Kruidvat.

Einde van de middag kwamen mijn schoonouders even langs voor een bakkie koffie. Fenna brachten we vlak daarna weg naar haar vriendinnetje om te logeren. Wij gingen met mijn schoonouders eten bij de Mac Donalds, Amy en Thomas blij! ( en ik ook wel, want ik hoefde niet te koken haha ). Daarna sloten we af met een lekker ijsje.

In de avond keken Andries en ik nog een film op Netflix. Ik sliep daarna als een roosje met een goed gevulde buik. 😉

Zondag

Bloody Hot! Zó niet het weer voor mij, ik kan er niks aan doen. In de ochtend gingen we naar de kerk, daar was het wel aangenaam binnen ;-). Daarna reden we door naar Voorburg om Fenna op te halen van haar logeerpartij. Snel naar huis, broodje eten en toen door naar Warmond. Op visite bij Andries’ oma in het verplegingstehuis. En niet zo maar eentje….

Een prachtig voormalig klooster in Warmond. Wat een plaatje! Op zo’n moment voelde ik de hitte even niet en genoot ik van het prachtige gebouw.

Met Andries’ oma gingen we ook even naar buiten. Ze wilde ons het ooievaarsnest laten zien vlakbij het verzorgingstehuis.

We stonden heerlijk in de schaduw, in alle rust, naar het nest te kijken. Het voelde even als vakantie, zalig momentje. Echt genieten met elkaar.

Eenmaal thuis ging ik met Fenna nog even op de fiets naar mijn vader voor vaderdag. Op de fiets, met een briesje, was het aangenaam.

ik zag thuis pas dat mijn ogen dicht waren, bummer

Daarna lekker eten in de tuin. Opgebakken macaroni, heerlijk die makkelijke maaltijden.

In de avond ging ik werken aan mijn blog en probeerde ik de kids in bed te krijgen. Slapen met dit weer gaat niet echt makkelijk helaas. ;-). Maar rustig aan doen deze dagen.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Vervelend dat je dochter met krukken moest lopen.
  Hoop dat het nu weer beter gaat.
  Fijne dingen had je voor de rest van de week gedaan.
  Een keer niet koken is niet erg en zo gezellig om uit eten te gaan.

  Xoxo

  juni 19, 2017 at 10:32
 • Reply Marleen

  Arme Amy!! En al helemaal met dit weer.. pff! 🙂 Hopelijk is ze snel hersteld!

  juni 19, 2017 at 11:26
 • Reply Annette

  Ik vond het gisteren ook een beetje te warm eerlijk gezegd 😉

  juni 19, 2017 at 16:08
 • Reply Jessica J.

  Hopelijk gaat het gauw beter met je dochter. Lijkt me ontzettend vervelend om met zulk weer in het gips te zitten. :-/
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #58 • Graspop, zon en een eerste verjaardag!My Profile

  juni 20, 2017 at 15:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge