essence pretty little angels mini make-up sponges

Essence

Hoe schattig zijn deze kleine sponsjes? Ik had ze al op diverse blogs gespot en vond ze meteen al super leuk! Toen ik onlangs bij het Kruidvat was zag ik ze nog in een essence display liggen, die gingen mee!

Essence

Deze kleine sponsjes zijn ideaal om bepaalde delen van je gezicht van make-up te voorzien. Voor mijn hele gezicht gebruik ik persoonlijk een groter sponsje, maar hoekjes bij je neus, ogen en mondhoeken vind ik lastiger. Zeker als ik concealer wil aanbrengen en verdelen zijn kleinere sponsjes veel makkelijker.

essence

De sponsjes komen in een kartonnen doosje die essence wederom weer leuk gestyled heeft. In het doosje zitten de 3 sponsjes in een plastic verpakking en komt het hoge “schattigheidsgehalte” je tegemoet. Ik vind het in ieder geval té schattig!

essence

Essence brengt de sponsjes in 3 trendy kleurtjes. In werking verschillen ze niets, de kleurtjes zijn gewoon voor de gezelligheid gedaan denk ik. Je kan de sponsjes zowel droog als vochtig gebruiken, nét waar je voorkeur naar uit gaat. Als je ze vochtig maakt worden ze overigens niet heel veel groter.

essence

Ik gebruik dit soort sponsjes zowel droog als nat, net hoe mijn pet staat. Bij concealer vind ik een droog sponsje vaak wat prettiger, maar bij foundation weer liever een vochtig sponsje. Gelukkig heeft Essence er 3 in het doosje, zo kan je elk sponsje gebruiken voor een specifiek doeleinde. 😉

essence

De essence little beauty angels – pretty little angels mini make-up sponges zijn tijdelijk verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Trekpleister voor 2,99.

Wat vind jij van deze schattige sponsjes?

Liefs Hilde

14 gedachten over “essence pretty little angels mini make-up sponges”

  1. Wat heb je op een creatieve manier de achtergrond verzorgt van de foto’s. Tevens klinkt dit heel handig, slim ook van hun om dit in drie kleuren te verkopen. Dan kan je ze ook voor drie verschillende doeleinden gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge