Follow:
beauty

essence pretty little angels mini make-up sponges

Essence

Hoe schattig zijn deze kleine sponsjes? Ik had ze al op diverse blogs gespot en vond ze meteen al super leuk! Toen ik onlangs bij het Kruidvat was zag ik ze nog in een essence display liggen, die gingen mee!

Essence

Deze kleine sponsjes zijn ideaal om bepaalde delen van je gezicht van make-up te voorzien. Voor mijn hele gezicht gebruik ik persoonlijk een groter sponsje, maar hoekjes bij je neus, ogen en mondhoeken vind ik lastiger. Zeker als ik concealer wil aanbrengen en verdelen zijn kleinere sponsjes veel makkelijker.

essence

De sponsjes komen in een kartonnen doosje die essence wederom weer leuk gestyled heeft. In het doosje zitten de 3 sponsjes in een plastic verpakking en komt het hoge “schattigheidsgehalte” je tegemoet. Ik vind het in ieder geval té schattig!

essence

Essence brengt de sponsjes in 3 trendy kleurtjes. In werking verschillen ze niets, de kleurtjes zijn gewoon voor de gezelligheid gedaan denk ik. Je kan de sponsjes zowel droog als vochtig gebruiken, nét waar je voorkeur naar uit gaat. Als je ze vochtig maakt worden ze overigens niet heel veel groter.

essence

Ik gebruik dit soort sponsjes zowel droog als nat, net hoe mijn pet staat. Bij concealer vind ik een droog sponsje vaak wat prettiger, maar bij foundation weer liever een vochtig sponsje. Gelukkig heeft Essence er 3 in het doosje, zo kan je elk sponsje gebruiken voor een specifiek doeleinde. 😉

essence

De essence little beauty angels – pretty little angels mini make-up sponges zijn tijdelijk verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Trekpleister voor 2,99.

Wat vind jij van deze schattige sponsjes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooi en leuk!
  Handig om mee te nemen als men op holiday gaat 😉

  mei 18, 2017 at 15:08
 • Reply Martiena de Graaf

  Wat heb je op een creatieve manier de achtergrond verzorgt van de foto’s. Tevens klinkt dit heel handig, slim ook van hun om dit in drie kleuren te verkopen. Dan kan je ze ook voor drie verschillende doeleinden gebruiken!

  mei 18, 2017 at 16:06
 • Reply Lonneke

  Ik vind ze alleen al schattig om te zien. En ik ben zelf echt een RT fan maar voor de heb zou ik ze zeker willen haha

  mei 18, 2017 at 19:21
 • Reply Jussi

  Handig! En wat een toffe kleurtjes! Hebben ze ook de grote versie? Dan ben ik helemaal hooked!

  mei 18, 2017 at 19:50
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Ohh, zo schattig!
  Dit soort sponsjes heb ik al veel op beauty blogs gezien, maar ik heb ze zelf nog nooit gebruikt.
  Deze zou ik gewoon al kopen omdat ze zo schattig eruit zien – hahahaha

  mei 18, 2017 at 22:36
 • Reply kim

  Awhhh zo Tiny!! Alleen al omdat ze zo leuk klein zijn wil ik ze hebben haha!!

  mei 19, 2017 at 08:26
 • Reply Daphne

  Super leuke sponsjes! Ik hou het toch liever bij mijn originele BeautyBlender! 🙂

  mei 19, 2017 at 10:19
 • Reply Mieke | mieksmind

  Echt schattige sponges ! Ik heb er nu genoeg dus niet nodig maar ze zijn echt cute

  mei 19, 2017 at 10:29
 • Reply Astrid

  Ze zien er echt superschattig uit! Ik vraag me alleen af of ze in mijn make-up routine zouden passen. (Maar ik gebruik dan ook weinig concealer en foundation…)
  Astrid onlangs geplaatst…5 blogtips die je niet mag missenMy Profile

  mei 19, 2017 at 11:24
 • Reply Dhini

  Aaah zo cute. Alleen lijkt mij te klein, wel handig om mee te nemen

  mei 19, 2017 at 13:58
 • Reply Eva

  Wat een super schattige sponsjes!!

  mei 19, 2017 at 17:39
 • Reply Jennifer

  Ze zien er cute uit! Zelf zou ik voor bij mijn ooghoeken gebruiken. Lijkt mij daar ideaal voor.

  mei 19, 2017 at 18:40
 • Reply Samm Meinderts

  Aaahw, super schattig dit! En wat een leuke kleurtjes. Ideaal om mee te nemen in je makeuptasje ook!

  mei 19, 2017 at 19:09
 • Reply Lotte

  Ik heb hier mee in mijn handen gestaan, maar ik ben zo gewend aan mijn ‘grote’ sponsjes dat ik het maar niet heb gedaan haha. Maar ze zijn erg schattig!
  Lotte onlangs geplaatst…Haters | En waarom je van ze moet houden!My Profile

  mei 21, 2017 at 10:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge