Follow:
beauty

Balea Augen Konzentrat Capsules

Balea

Ik kon geen goede Nederlandse pakkende vertaling bedenken dus heb ik de originele naam van dit super grappige product maar gebruikt. Tijdens mijn euforische bezoekje aan de DM in de afgelopen vakantie zag ik diverse pakketjes met capsules liggen tussen de huidverzorging. Ik nam alle soorten die ik zag liggen mee.

Balea

Ik heb nog niet zolang geleden met dit soort capsules kennis gemaakt. Van zowel Oriflame als van Mineral Care heb ik capsules gehad voor het gezicht. Een heerlijk soort kuur wat ik ontzettend fijn vind. Die lagen alleen in een andere prijsklasse dan deze van Balea! Een pakketje met 7 capsules, goed voor een weekkuurtje, kost namelijk maar 95cent!

Balea

De capsules zijn verrijkt met Groene Thee Extract en Vitamine E. Bij regelmatig gebruikt verminderen vermoeidheidslijntjes, droogtelijntjes en krijg je een stralende blik. De capsules zijn van een soort plastic en makkelijk in gebruik.

1 Capsule heeft meer dan genoeg product om beide oogcontouren te behandelen.

Balea

Balea

Het serum is vrij lobbig en je merkt meteen dat het voedend is. De geur is alleen vies! Ik vind het echt een beetje stinken. Gelukkig smeer/dep je het rond je ogen en niet onder je neus. 😉

Met mijn ringvinger dep ik zorgvuldig het serum rond mijn ogen. Daarna hoef je geen oogcrème meer te gebruiken. Ik vind deze capsules echt super fijn om bijvoorbeeld om de zoveel weken te gebruiken als kuurtje. Mijn rimpeltjes zijn op zich niet minder geworden, maar ik voel wel dat mijn ooghuid minder trekt en comfortabel aanvoelt.

Deze capsules zijn echt super fijn! Mocht je eens bij de DM zijn zou ik zeker een pakketje meenemen. ( of 2….of 3 😉 )

Zou jij zo’n kuurtje kunnen gebruiken?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Dat klinkt fijn en lekker budget!

  mei 18, 2017 at 07:07
 • Reply Lieke

  Zo’n kuur lijkt me inderdaad fijn om een keer in de zoveel tijd te gebruiken. Ik zie wel vaker de capsules liggen maar heb er nooit naar gekeken, volgende keer bij DM neem ik ze mee!
  Lieke onlangs geplaatst…Review | Misslyn Glow for it! HighlighterMy Profile

  mei 18, 2017 at 08:18
 • Reply Beau Bewust

  Klinkt goed en zeker voor die prijs!

  mei 18, 2017 at 09:21
 • Reply Cynthia

  Eerlijk gezegd niet. Wel grappig, want ik dacht in het begin echt even dat het capsules waren om in te nemen..

  mei 18, 2017 at 09:39
 • Reply Jana

  Ik heb zo’n capsules al eens geprobeerd maar ben ze steeds kwijt geraakt omdat ze zo klein zijn haha 😀

  mei 18, 2017 at 11:41
 • Reply Dhini

  Oh handig dat de oogcrème in de capsules zit. Het klinkt goed en heerlijk die prijs

  mei 18, 2017 at 13:49
 • Reply Blog & Beauty

  Over het algemeen ruikt Balea heerlijk, dat is dan weer jammer. Maar voor de prijs heb je denk ik een heerlijk kuurtje.

  mei 18, 2017 at 14:39
 • Reply Chloe Sterk

  Klinkt goed, ben hier wel benieuwd naar 😉 X

  mei 18, 2017 at 15:21
 • Reply Kim

  Oehhh klinkt fijn! Love DM! Wij gaan er regelmatig heen om de stash weer aan te vullen haha.
  Kim onlangs geplaatst…9x inspiratie DIY bed ombouw van palletsMy Profile

  mei 18, 2017 at 15:34
 • Reply Tania

  Oh die ga ik zeker onthouden voor als ik naar DM ga. Ik moet echt dringend eens gaan

  mei 18, 2017 at 16:46
 • Reply Lonneke

  Ik gebruik nooit capsules en ook nooit eerder gedaan. Je maakt mij wel nieuwsgierig. Ik vind geur wel belangrijk aan een product dus dat is van deze een klein minpuntje.

  mei 18, 2017 at 19:50
 • Reply Daphne

  Ik heb hier wel eens de blauwe pareltjes voor gehad. Deze zijn voor het hele gezicht, mega fijn!

  mei 19, 2017 at 10:24
 • Reply chucky1012

  Wat klinkt dit erg goed die moet ik kopen 😉

  mei 19, 2017 at 11:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge