Follow:
beauty

Altruist Dermatologisch Sunscreen

Altruist

Wij zijn hier in huize Janbroers echt de familie bleekscheet. Wij worden alle 5 niet heel snel bruin en verbranden snel. Een goede zonbescherming is dan ook een echte must hier in huis. Ik smeer mijzelf en de kids zo vaak in dat ze er wel eens gek van worden. Maar ik voorkom liever dan dat ik genees. 😉

Altruist

“Altruist Dermatologist Sunscreen maakt de allerbeste bescherming tegen UV-schade eindelijk betaalbaar. Dit superieure sunscreen is ontwikkeld door twee bevlogen experts met de missie om huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen bestrijden. De opbrengsten worden met liefde ingezet voor kwetsbare kinderen in Afrika die lijden aan albinisme.”

Onlangs las ik nog online een verdrietig verhaal van een jonge vrouw die overleden was aan de gevolgen van huidkanker. Het is zo ontzettend belangrijk je goed te beschermen in de zon. Ook al bruin je wel snel en verbrand je niet snel, tóch is het belangrijk om jezelf tegen de schadelijke UV-stralen te beschermen.

Mijn moeder zei altijd tegen mij, als ik weer eens als puber met een lage factor aan kwam zetten omdat ik zonodig bruin wilde worden, dat samen met je huid een soort strippenkaart krijgt. Elke keer als je verbrand door de zon krijg je een stempel op je strippenkaart. Op een gegeven moment is je strippenkaart vol, en heb je blijvende schade. Dit wil je voorkomen!

Altruist

Bevlogen experts

Andrew Birnie, vooraanstaand dermatoloog en huidchirurg in Canterbury (Engeland) en de Nederlandse econoom David Westerbeek van Eerten leren elkaar kennen tijdens het surfen in Zuid-Afrika. Het zijn twee idealisten die elkaar vinden in hun passie: de preventie van huidkanker in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen. Samen ontwikkelen ze de allerbeste bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon voor een betaalbare prijs. Ze steken al hun vrije uren in het project en maken gebruik van hun goede relaties om zo de kosten voor productontwikkeling zo laag mogelijk te houden. Doordat ze geen winstoogmerk hebben, komt Altruist voor de beste prijs op de markt. Dankzij mond-tot-mond-reclame groeit Altruist Dermatologist Sunscreen in 2016 uit tot hét zonbeschermingsproduct van het jaar in Engeland.

Huidkanker is op dit moment de meest voorkomende vorm van kanker. Ik ben allang blij dat de “zonnebank-generatie” op zijn retour lijkt te zijn. Maar nog steeds is het belangrijk mensen erop te wijzen hoe noodzakelijk het is je huid te beschermen. Nog steeds zie ik bij het strand of bij zwembaden kindjes lopen met verbrande schoudertjes!

Altruist

Wat ik bij Altruist zo ontzettend fijn vind is dat het geen mega dikke pasta is om aan te brengen. Vaak zijn hogere factors meteen veel dikker van substantie. De Altruist is heel makkelijk smeerbaar en trekt redelijk snel in, dus geen witte waas! Ook voelt de crème niet plakkerig aan.

Altruist

Goed doel!

Een flacon Altruist = gratis zonnebrandcrème voor een albinokind in Afrika

Altruist werkt samen met de goede doelen organisatie Stichting Afrikaanse Albino’s – www.afrikaansealbinos.nl – dat kinderen met albinisme in Afrika een beter leven biedt. Deze kinderen hebben door hun lichte huid veel te lijden van de felle Afrikaanse zon en hebben een zeer hoog risico op het ontwikkelen van huidkanker op jonge leeftijd. Zo vertoont 100% van de kinderen met albinisme in Tanzania bijvoorbeeld al tekenen van zongerelateerde huidschade voor ze 10 jaar oud zijn. Altruist geeft voor elke verkochte flacon in Nederland gratis een flacon zonnebrandcrème aan een albinokind in Afrika. Hiermee worden duizenden kinderen met albinisme in Afrika geholpen om hun zongevoelige huid te beschermen.

Altruist zonbescherming is verkrijgbaar bij DA drogist.

Altruist Dermatologist Sunscreen SPF 30 200 ml – € 7,99

Altruist Dermatologist Sunscreen SPF 50 100 ml – € 6,99

Altruist

Smeer jij je altijd goed in als je de zon in gaat?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Annette

  Ja ik smeer me altijd goed in ook al verbrand ik niet snel maar wat jij schrijft voorkomen is beter dan genezen.

  mei 17, 2017 at 15:23
 • Reply Blog & Beauty

  Ik vind een goede bescherming erg belangrijk. Helemaal alles je er ook nog een ander kindje mee kan helpen.

  mei 17, 2017 at 17:07
 • Reply Sandra

  Hoi Hilde,
  Is de crème ook prettig voor je gezicht, geen glimmend hoofd?

  mei 19, 2017 at 08:44
  • Reply hillybillybeauty

   Hoi Sandra, hij kan ook voor je gezicht inderdaad. Zodra het is ingetrokken heb je niet echt een glimmend/vettig gezicht. Een beetje net zoals een dagcrème.

   mei 19, 2017 at 09:11
 • Reply chucky1012

  Klinkt zo goed.
  Fijn concept.

  mei 19, 2017 at 11:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge