Follow:
beauty

Bescherm jezelf goed met Louis Widmer

louis widmer

Toen ik het persbericht van de producten van Louis Widmer voorbij zag komen maakte ik weer even een sprongetje naar het verleden. Ik heb vroeger een flink aantal jaren in een parfumerie gewerkt waar ook Louis Widmer werd verkocht. Wij kregen als medewerkers ook geregeld een product om te testen en dit mooie merk viel altijd in de smaak. Ook de zonnebeschermingsproducten heb ik destijds wel eens gebruikt en die bevielen mij goed. Inmiddels zijn de producten in een nieuw jasje gestoken en mag ik deze weer gaan testen. Laat het zonnetje maar komen!

Louis Widmer

De eerste tuin- of terrasjesdag, zee en strand… wie verlangt er niet naar de zon in de lente en de zomer! Louis Widmer, expert in dermatologische huidverzorging van Zwitserse topkwaliteit, biedt een doeltreffende lijn met hoogwaardige zonnebeschermingsproducten. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en staan garant voor zorgeloos genieten van de zon voor het hele gezin.

Het assortiment zonnebeschermingsproducten van Louis Widmer is klinisch getest, beschermt alle huidtypes en is nauwkeurig afgestemd op wat de huid daadwerkelijk nodig heeft. De producten worden optimaal door de huid verdragen en bevatten bestanddelen die verzorgen én hydrateren. Bijna alle zonnebeschermingsproducten zijn verkrijgbaar in zowel een licht geparfumeerde versie als 100% zonder parfum.

Louis Widmer Sun Protection Face 30

louis widmer

Deze anti-ageing zonnebescherming hydrateert en is aangepast aan de gevoelige huid van het gezicht. Een huid die veel aan de zon is blootgesteld zal sneller rimpeltjes krijgen wanneer deze niet goed beschermd is. Zorg er daarom altijd voor, ook bij een zonnige dag in de lente bijvoorbeeld, dat je een SPF gebruikt. De Louis Widmer Sun Protection Face 30 bevat Matrixyl 3000, een actief bestanddeel tegen rimpels. Matrixyl 3000 vult rimpels op waardoor deze zichtbaar verzachten. In combinatie met de SPF 30 ben je volop beschermd.

louis widmer

Louis Widmer All Day 50

louis widmer

Ik ben een voorstander van zo hoog mogelijke filters in zonneverzorging. Stiekem vind ik ook dat hoe hoger de SPF, hoe lager de aankoopprijs zou moeten zijn. Na mijn diagnose huidkanker vorig jaar ben ik extra alert hierop. Mijn kinderen smeer ik altijd in, en ook ik gebruik eigenlijk alleen SPF 50. Als ik dan hoor dat een familielid op vakantie in Egypte zich totaal niet heeft ingesmeerd kan ik ook best boos worden. Het is zó belangrijk!

De Louis Widmer All Day 50+ is een zonneverzorging met een combinatie van hooggedoseerde UVA- en UVB-filters. De zonnemelk komt in een tube, verzorgt en hydrateert, is niet vet en is waterbestendig.

Louis Widmer Kids Skin Protection Cream 25

Gelukkig weet ik dat Louis Widmer in de kinderlijn ook een SPF 50 heeft, dat zou altijd mijn voorkeur hebben. Factor 25 is voor mijn kinderen, die een zeer lichte huid hebben, te laag. Deze tube geef ik dan ook aan mijn schoonzusje, haar twee dochtertjes hebben Egyptische roots en zijn daardoor iets beter beschermd tegen de zon.

Deze crème bevat geen chemische filters en beschermt de gevoelige huid van de kinderen. Minerale pigmenten reflecteren Uv-stralen. Vitamine E helpt de huid te regenereren en panthenol beschermt tegen irritaties. De zonnecrème bevat geen parfum en kleurstoffen.

Louis Widmer After Sun

Na blootstelling aan de zon moet de huid herstellen. Soms is de huid wat rood door irritatie of verbranding en kan je huid wel wat verkoeling en verzachting gebruiken. Biostimulatoren (aminozuren complex) en allantoïne zorgen voor de hydratatie. Panthenol en aloë vera verfrissen en verzachten de huid. In de zomer gebruik ik vaak een after sun als vervanging van mijn bodylotion. Vooral de hydratatie van een after sun is een must voor mijn huid.

Prijzen

Louis Widmer Sun Protection Face 30: €20,20/50ml

Louis Widmer All Day 50+: €22,30/100ml

Louis Widmer Kids Skin Protection Cream 25: €18,20/100ml

Louis Widmer After Sun: €16,20/150ml

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar bij de drogist en reform winkel.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Mariska

    Ik hoor veel goeds over dit merk! Hoop dat binnenkort het zonnetje er ook weer aan komt 🙂

    maart 15, 2019 at 13:38
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge