Follow:
Uncategorized

Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine Base

catriceprimer

Een goede basis onder je foundation is bij mij niet meer weg te denken. Zoals mijn foundation vroeger prima bleef zitten ( wonder boven wonder), zo glijdt het vandaag de dag van mijn gezicht af als ijs over kinderhandjes.

Vooral op dagen met een lekker zonnetje gaat gedurende de dag mijn foundation zich “verplaatsen” ( als ik geen primer gebruik ). Bij mijn neus ontstaan vlekken, op mijn wangen ontstaat een soort eilandjesgroep van foundation. Tijd voor een primer was echt een must!

catriceprimer

Ik hoef denk ik niet meer te vertellen hoe ik aan deze Catrice Prime and Fine kom ­čśë Ik zet wel gewoon het linkje neer: Essence/Catrice EventEen primer gebruik ik dus pas sinds kort, het was gewoon nodig. Ik was daarom ook super blij dat ik deze kon testen!

Wat doet de primer?

 • minimaliseert ongewenste glans
 • zichtbaar verfijnde pori├źn
 • houdt je foundation langer mooi

Nou, kom maar op! Ik kan alle 3 de beloofde werkingen goed gebruiken.

Catrice zegt over deze primer:

Hoogwaardige prestatie

“Pore refining and anti-shine base werkt als een lichte basis om glimmen te minimaliseren en de pori├źn zichtbaar te verfijnen. Voor een perfecte, zijdezachte, matte teint. De ultralichte basis wordt onder de foundation aangebracht en zorgt ervoor dat make-up langer mooi blijft. Een ware beautyperfectionist. Dermatologisch getest”

Ingredi├źnten

catriceprimer1

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL DIBEHENATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, PECTIN, CARBOMER, LECITHIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CETETH-20, XANTHAN GUM, STEARETH-20, PEG-75 STEARATE, SODIUM PEG-4 PEI-6 PHOSPHONATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.

Substantie

catriceprimer2

De primer werkt echt heel makkelijk. Hygi├źnisch in een tube en brengt makkelijk aan. Het duurt maar heel even voordat de primer goed genoeg is ingetrokken en je je foundation kan aanbrengen. Er zit niet echt een geur aan, klein beetje fris geurtje. Prima!

catriceprimer3

De primer droogt mat op en dan kan je gaan met die banaan! Breng je hele make-uplook aan en je bent klaar voor de dag.

Resultaat

Ik ben oprecht super blij met deze primer! Ik zie wel degelijk verschil met mijn look gedurende de dag in vergelijking met dagen dat ik geen primer gebruikt had. Mijn make-up zit nog prima rond het middaguur en ik heb geen glimneus. Mijn pori├źn zijn naar mijn beleving niet verfijnd. Maar ik heb gelukkig geen last van hele grove pori├źn.

Conclusie

Dit pareltje van Catrice ligt nu standaard bij mijn dagelijkse make-up stash. Ik gebruik hem elke dag ( op de dagen dat ik foundation draag dan ). En er komt zeker weer een backup. Toppertje!

Je kan deze Catrice primer krijgen bij het Kruidvat voor 4,59.

Gebruik jij een primer?

Liefs Hilde

** ik heb dit product gekregen ter review**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Femke

  Ik heb de groene variant van deze primer en vind hem prima zijn werk doen :-).
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #35: Onmisbare WordPress pluginsMy Profile

  september 7, 2016 at 06:38
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Mooi budget proof product om eens kennis te maken met een primer. ­čÖé
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Geluk op de werkvloer – tips om met zin naar je werk te gaanMy Profile

  september 7, 2016 at 08:13
 • Reply Janine

  Ik moet elke dag een primer gebruiken wil de make-up een beetje de hele dag blijven zitten. Alhoewel met warm weer doet een primer jammer genoeg ook niet erg veel haha. Lijkt me een heel fijne primer, binnenkort maar eventjes kijken hihi.
  Janine onlangs geplaatst…Mijn piercings & tattoo’s | PersoonlijkMy Profile

  september 7, 2016 at 09:13
 • Reply Nancy

  Ok├ę, ik ben overtuigd! Haha, ik was toch al van plan om zo naar het kruitvat te gaan en dan ga ik deze gelijk uit proberen. Wel jammer dat je pori├źn niet echt kleiner worden, maar misschien bij iemand met grove pori├źn (ik dus) wel!
  Nancy onlangs geplaatst…LAST SUMMER OUTFITSMy Profile

  september 7, 2016 at 09:26
 • Reply Mariska

  Meestal vind ik met primers als deze het porie-blurrende effect het meest belangrijk :O maar daar heeft Catrice ook een andere voor die heel fijn werkt. Deze klinkt ook best prima ­čÖé

  september 7, 2016 at 09:56
 • Reply Babs

  Deze staat al een tijdje op mijn wensenlijst. Wel jammer dat hij weinig doet voor pori├źn maar dat de foundation netjes blijft zitten is een goede zaak!

  september 7, 2016 at 10:54
 • Reply Astrid

  Ik ben ook wel te spreken over deze primer, al gebruik ik niet heel vaak foundation. Grappig he, ik wist voor mijn blogcarri├Ęre ook niks van primers enzo haha.
  Astrid onlangs geplaatst…Persbericht: essence midnight maskeradeMy Profile

  september 7, 2016 at 11:57
 • Reply Beautyjuf

  Wat een heerlijke positieve review! Fijn dat de primer behoorlijk snel intrekt en glimmende neusjes verleden tijd zijn. Deze zet ik op mijn ‘wishlist’.
  Beautyjuf onlangs geplaatst…Blogswap met een aantal lieve blogmeidenMy Profile

  september 7, 2016 at 12:37
 • Reply Lesley

  Ik gebruik deze ook dagelijks! Super fijn product inderdaad!
  Lesley onlangs geplaatst…Koopjesjager geeft tips | Zo lees jij je favoriete magazines (bijna) helemaal gratis!My Profile

  september 7, 2016 at 15:31
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Klinkt goed! Ik heb nog twee tubes liggen maar wie weet ga ik daarna deze budget variant eens proberen!

  september 7, 2016 at 18:04
 • Reply Esmeralda

  Ik gebruik ook altijd een primer wanneer ik me weleens op maak, ik doe dit niet iedere dag, iets met lui zijn. Ik ga op mijn blog de uitdaging met mijzelf aan om meer verstand te krijgen van make up en hoe ik deze kan gebruiken om een mooie make up look te maken. Dus ik noteer deze primer, deze moet ik dus ook proberen!
  Esmeralda onlangs geplaatst…5 x simpele gezonde ontbijtjesMy Profile

  september 7, 2016 at 19:13
 • Reply chucky1012

  Klinkt zo goed!
  Fijne review.
  Ik ben er niet bekend mee.
  Misschien toch maar eens gaan kopen ­čśë

  Xoxo

  september 8, 2016 at 06:20
 • Reply Melike

  Wat gaaf dat hij dus wel goed werkt. Dat is nogal een fijne prijs voor een primer;) Deze moet ik nu ook maar eens proberen!
  Melike onlangs geplaatst…Blondie vs Brownie, ik kan nooit kiezen! Review: Davines Mask With VibracomMy Profile

  september 8, 2016 at 22:33
 • Reply Deb

  Klinkt goed! Fijn dat ie zo goed werkt voor jou. Zelf gebruik ik geen primer voor mijn gezicht omdat ik eigenlijk nooit foundation gebruik, maar wel altijd een primer voor onder mijn oogschaduw.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Happy hour in je badkamer met The Body Shop Pi├▒ita Colada by YvonneMy Profile

  september 9, 2016 at 14:10
 • Reply Willemien Danneberg

  Lijkt me een geweldig product
  Ga het zeker proberen voor onder de oogschaduw

  september 10, 2016 at 13:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge