Follow:
beauty

Balea vochtcapsules met algen-extract en olijfolie

Mijn laatste blister met capsules van Balea. Naast de liftende capsules en de oogcontour capsules kocht ik ook de hydraterende capsules. Bijna elk huidtype kan op zijn tijd wel wat extra hydratatie gebruiken, zo ook de mijne.

Na mijn mixed feelings over de andere 2 Balea Capsules was ik erg benieuwd naar deze. Zouden ze net zo onaangenaam ruiken als de oogcontour capsules? Of een heuse pukkel-invasie laten ontstaan als de liftende capsules? Ik ging het testen!

Ook deze capsules waren weer onder 1 euro per verpakking. Super voordelig om af en toe als kuurtje te gebruiken onder je crème. De geur van het serum uit de capsules is vrij neutraal gelukkig. In 1 capsule zit genoeg serum om het hele gezicht én de hals mee behandelen.

Het serum trekt redelijk snel in, mijn huid heeft blijkbaar behoefte aan het extra vocht ;-). Na het serum breng ik mijn nachtcrème aan en als dat goed is ingetrokken voelt mijn huid zeer comfortabel aan. Geen trekkerig gevoel, perfect!

Of het nou door de Balea capsules komt of niet, maar wederom had ik weer 2 pukkels bij mijn kin. Ik heb dit normaal bijna nooit, en nu in een maand tijd toch een aantal keren. Ik gok dus toch dat het door de Balea capsules komt helaas.

Ingrediënten

DIMETHICONE | POLYSILICONE-11 | TRISILOXANE | OLEA EUROPAEA FRUIT OIL | TOCOPHERYL ACETATE | CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE | PARFUM | ALARIA ESCULENTA EXTRACT | LINALOOL | LIMONENE | TOCOPHEROL.

Conclusie

Voor mij geen capsules meer helaas. De capsules die ik nog over heb geef ik weg aan iemand met een wat drogere huid dan ik heb. Die persoon zal er wellicht meer plezier van hebben, want de capsules voelen écht wel prettig aan! Maar voor mij helaas geen winner.

Heb jij snel reacties op bepaalde producten?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Natasja

  Dimethicone als belangrijkste ingrediënt, grote kans dat je pukkels daardoor komen. Hadden de andere capsules dat ook?
  Natasja onlangs geplaatst…Impulss Color Gel systeem: in 2 stappen naar gelnagelsMy Profile

  juni 2, 2017 at 06:43
  • Reply hillybillybeauty

   Ja ook. Dat zou dus goed kunnen kloppen

   juni 2, 2017 at 09:15
 • Reply chucky1012

  Vreemd dat je hier pukkels van had gekregen.
  Hier zo benieuwd naar omdat mijn droog en wat trekkerig voelt.
  Ik ken dit merk helemaal niet en nu snap ik waarom iedereen die net bij de grens van Duitsland woont bij de winkel gaat shoppen die dit verkoopt.
  Alles is er spotgoedkoop.

  Xoxo

  juni 2, 2017 at 07:23
 • Reply Annette

  Op Dimethicone reageren veel mensen met pukkels iets wat je beter kunt vermijden als ingredient dus. Jammer wel want over het algemeen heeft Balea goede verzorging

  juni 2, 2017 at 11:09
 • Reply Jessica J.

  Jammer dat ze voor jou niet werken. Komt waarschijnlijk door de dimethicone, helemaal bovenaan in de ingrediëntenlijst!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Wellness Academie | Ik volgde een basiscursus visagie!My Profile

  juni 2, 2017 at 11:10
 • Reply Sofie Katelijne

  jammer dat het toch geen winner is! kende dit eigenlijk helemaal niet maar heb ook niet echt een droge huid, ook niet echt iets voor mij dan.. 🙂

  juni 2, 2017 at 16:54
 • Reply sherry

  Jammer ik heb zelf een vettige huid dit zal vast ook niet echt iets voor mij zijn. Ik dacht dat het goede capsules waren.

  juni 2, 2017 at 19:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge