Follow:
beauty

Catrice Prime and Fine anti-red primer: No More Red

catrice primer

Als ik iets vervelend vind is het roodheden in mijn gezicht. Of dit nou pukkeltjes, vlekjes of andere ondefinieerbare roodheden zijn, ik baal ervan. Ik zou het allerliefst een mooie egale huid hebben, maar helaas. Dus áls er iets is wat ik aan de roodheden kan doen, dan probeer ik dat graag! Ik zag onlangs tijdens een bezoekje aan de drogist deze primer van Catrice liggen. Aangezien ik toch al een primer moest hebben besloot ik hem meteen mee te nemen. En ik heb hem inmiddels getest!

No more red

catrice primer

Het tubetje ziet er top uit vind ik. Sowieso vind ik de uitstraling van Catrice voor een budgetmerk erg mooi. Het is meteen duidelijk waar deze tube voor dient. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten.

Wanneer je de tube opent kan je makkelijk de hoeveelheid doseren die je wenst. Wat mij meteen opvalt is de geur. Ik hou ervan! Een groene, “grassige” geur….heerlijk!

catrice primer

Het product is groen…..echt groen. Slik… Natuurlijk is dat ook de bedoeling om de roodheden te camoufleren. Wanneer je de primer uitsmeert krijg je goed te zien hoe groen de waas is.

catrice primer

Wanneer je de primer gaat blenden trekt het in de huid en is de groene tint zo goed als verdwenen gelukkig. Het product plakt niet en smeert moeiteloos uit en trekt tevens snel in.

Voor het aanbrengen van de primer

catrice primer

Zoals jullie kunnen zien is mijn gezicht zonder ‘iets’ erg vlekkerig. Sproeten, moedervlekken, bultjes, you name it…ik heb ze! Hoog tijd voor wat groene primer!

Na het aanbrengen van de Catrice No More Red Primer

Ik ben enthousiast! De rode vlekjes zijn beduidend minder geworden. Of ik heel blij ben met de ‘waas’ die over mijn gezicht ligt is een tweede. Maar in principe vind ik dat minder erg omdat er toch nog foundation en concealer overheen gaan. Wanneer ik mijn uiteindelijke make-up heb gedaan is er niets meer te zien van de eventuele waas. Ik gebruik de laatste tijd deze foundation van L’Oreal, erg blij mee! Review volgt binnenkort.

catrice primer

Ik ben erg blij met dit groene goedje van Catrice. Zeker op momenten dat ik echt veel roodheden heb pak ik hem sindsdien altijd voordat mijn foundation aangebracht wordt. Wellicht is het niet altijd nodig, maar de dagen dat ik even een wat egalere teint wil creëren is dit mijn to-go-to-tube geworden!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Catrice No More Red is te koop bij drogisterijen voor €4,59

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat een affiliate link, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge