Follow:
beauty, make-up

Juvia’s Place The Saharan Eyeshadow Palette

juvia's place

Juvia’s Place is een merk wat ik al heel vaak heb bekeken online. Regelmatig heeft dit merk hele goede aanbiedingen en is het aantrekkelijk om een bestelling te plaatsen. Aangezien dit merk vanuit Amerika wordt verzonden moet je altijd rekening houden met de 22 euro grens. Onlangs had Juvia’s Place weer een gigantische kortingsactie en kon ik heel goedkoop een paar mooie paletten scoren. Eén daarvan is The Saharan oogschaduwpalette. Een ontzettend mooi palette die ik vandaag voor jullie uitgebreid op de foto heb gezet.

Juvia’s Place

Africa is not only the birthplace of humanity, it’s the birthplace of all beauty. Juvia’s Place was created to celebrate the rebels, rulers and queens of the African kingdoms of long ago, who emulated and honored beauty through their soulful and innovative techniques that the top beauty gurus still use today. Inspired by the queens before us, Juvia’s Place offers the richest, most vibrantly-pigmented essentials for the eyes, face and lips to take you from the office, to the Caribbean islands, and everywhere inbetween!

Alles aan het merk Juvia’s Place straalt Afrika uit. De verpakkingen, de kleuren, en de namen van de producten. Ook veel van de modellen van Juvia’s Place hebben de prachtige accessoires op/om/aan die de Afrikaanse cultuur nabootsen. Maar de klanten van Juvia’s Place komen overal vandaan! Het merk heeft namelijk voor iedereen genoeg keus. De foundations gaan van de meest lichte kleur tot de diepst donkere kleur. En de kleuren oogschaduw passen bij iedereen. Ik viel dan ook direct voor dit merk vanwege die uitstraling, een merk voor iedereen!

Juvia’s Place The Saharan

Tijdens de actie was er een set bestaande uit het The Saharan Palette en 2 dip eyeliner potjes. Deze combinatie was maar 14 dollar! Wow, dat was nog eens een goede deal. Normaal is het The Saharan Palette los 20 dollar. Deze actie kon ik dus niet laten schieten.

juvia's place

Het palette is van dik karton en sluit goed. Het enige wat ik mis is een spiegel aan de binnenzijde. Maar dit is maar een klein kritiekpuntje. Het palette bevat 12 kleuren die variëren van mat tot glanzend. Ik heb in de afgelopen jaren al vaak reviews gezien van de oogschaduw palettes van Juvia’s Place en iedereen is altijd lovend over de pigmentatie. Dat gaan we testen!

The Saharan Eyeshadow Palette swatches

De bovenste rij doet mij een beetje aan Kerstmis denken qua kleuren 😉

juvia's place

De kleuren zijn aangebracht met één keer strijken met de vinger. Moet je kijken wat een pigmentatie! Het heldere rood (Sokoto) is een kleur die ik zelf nog niet eerder heb gebruikt en ik kijk er al naar uit om eens te experimenteren met die kleur. Dan heb je een prachtig geel/gouden glanzende oogschaduw, Woodabe, welke een glanzende satijnachtige finish heeft. Bororo is een mooie warme aardetint met ook een glanzende finish. Deze glanzende oogschaduws glijden over de huid en zijn intens van kleur. De kleur Kia is van dit hele palette toch wel één van mijn favorieten. Wat een bijzondere intense kleur is dit! Hier kan je ook een perfecte feestlook mee maken.

juvia's place

Zoya – Iman – Jamila – Senegal

Met deze 4 kleuren kan je een prachtige natuurlijke ooglook maken. De helder glanzende witte kleur is ook prachtig in het binnenste ooghoekje als finishing touch. Voor mijn look die je straks ziet ging ik meteen beginnen met Zoya als basis over het hele ooglid en het wenkbrauwbot. Ook dit rijtje is weer mooi gepigmenteerd. Alleen de kleur Jamila ging iets lastiger, maar met het blenden met de kwast werkte dit weer heel goed juist.

juvia's place

Chat is een diepzwarte kleur die ideaal is om bijvoorbeeld met een fijn kwastje langs de wimperrand aan te brengen. Ik had in mijn hele oogschaduw collectie nog niet zo’n mooie zwarte tint. Katsina en Lulu zijn weer mooie tinten voor een look met aardetinten. Lulu is weer prachtig van glans en geeft je meteen een stralende look. De kleur Fula is een prachtige glanzende roze kleur die ook meteen in het oog springt. Deze ga ik ook zeer binnenkort met een ooglook gebruiken.

Zoals je kan zien is het palette van ontzettend mooie kwaliteit. De kleuren blenden mooi, werken makkelijk en geven een intense kleur. Ik kan alleen maar beamen wat al die andere personen zeggen over dit palette, het is gewoon prachtig!

De ooglook

juvia's place

Zoals je kan zien ben ik voor de aardetinten gegaan. Katsina, Lulu en Zoya heb ik op het bewegend ooglid gedaan. Bororo met een klein kwastje langs de onderste wimperrand.

juvia's place

Ik besloot er meteen een shirtje bij te dragen met een klein beetje Afrikaanse invloeden (daar vind ik dierprintjes altijd wel een beetje onder vallen toch?).

Conclusie

Ik ben helemaal verliefd op dit palette en daarom ook heel erg blij dat er nog andere palettes onderweg zijn. Ik adviseer wel te wachten tot er een mooie sale/aanbieding loopt bij Juvia’s Place want dan is het aantrekkelijk om te bestellen. Gelukkig heb ik vernomen dat er geregeld acties zijn, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je het niet misloopt.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Martine

  Wauw, mooi, ik ga dit merk volgen. Wat heb je het prachtig opgebracht!

  mei 14, 2020 at 12:12
  • Reply hillybillybeauty

   Dank je wel!

   mei 14, 2020 at 12:44

  Leave a Reply

  CommentLuv badge