Follow:
boeken, kids

De laatste helden op aarde – Max Brallier

laatsteheldenopaarde

Na het bekijken van deze populaire Netflix serie wilde Thomas maar al te graag het boek lezen. Even het verhaal herhalen tijdens het lezen, met nog gave illustraties om het extra her te beleven. Deze stoere serie is niet voor kinderen die snel bang zijn, maar voor dappere, stoere kinderen die zich als een held kunnen gedragen. Kan jij dat?

Synopsis ‘De laatste helden op aarde’

laatsteheldenopaarde

Tweeënveertig dagen geleden was Jack Sullivan een gewone jongen met een gewoon leven. Maar nu is zijn wereld een totale monsterzombie-chaos. Vanuit zijn coole boomhut beleeft Jack iedere dag als een soort videogame. Maar in zijn eentje kan hij niet op tegen alle angstaanjagende wezens in de stad. En daarbij is het veel leuker om samen met je vrienden tegen monsters te strijden.

Samenvatting

laatsteheldenopaarde

Of je de Netflix serie nu al gezien hebt of niet, dit boek is een absolute aanrader voor kinderen die van grappige en spannende boeken houden. Want ook voor kinderen niet niet zo van lezen houden is dit een aanrader! Juist door de humor, vele illustraties en overzichtelijke hoofdstukken leest dit boek als een trein. Het verhaal is zo goed als hetzelfde als de serie op Netflix. Thomas vond het ook extra fijn lezen omdat hij de serie al had gezien. Herkenbare stukjes beleefde hij opnieuw en schoot telkens in de lach.

laatsteheldenopaarde

Inmiddels is er al een tweede deel op Netflix en Thomas hoopt dat ook dat het vervolgdeel van het boek niet al te lang op zich laat wachten.

De laatste helden op aarde gaat over vriendschap, vertrouwen en jezelf soms uitdagen om iets te doen wat je eigenlijk veel te spannend vindt. In combinatie met de spannende situaties en dosis humor is dit boek een topper te noemen. Kinderen zullen dit boek verslinden en er ontzettend van genieten!

En Jack Sullivan is een personage om van te houden….

Informatie

De laatste helden op aarde – Max Brallier en illustraties van Douglas Holgate

Uitgeverij Condor

Hardcover, 240 pagina’s

ISBN: 9789492899842

Prijs: €14,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel op Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge