Follow:
beauty

Charlotte Tilbury Pillow Talk Beauty Light Wand

charlotte tilbury beauty lightwand

Sinds ik het merk Charlotte Tilbury heb ontdekt ben ik verliefd op de producten. Inmiddels heb ik al een aantal mooie producten van dit merk en is het elke dag wanneer ik mijn make-up aanbreng een feestje om met de producten aan de slag te gaan. Vandaag laat ik jullie een prachtige vloeibare highlighter zien, de Beauty Light Wand in de kleur Pillow Talk. Een magisch tubetje waar je een prachtige glow van krijgt.

Charlotte Tilbury Beauty Light Wand Pillow Talk

charlotte tilbury beauty lightwand

Na een aantal filmpjes op YouTube te hebben gezien waarin dit product werd gebruikt werd ik toch wel nieuwsgierig naar dit magische tubetje. Ik heb zelf een voorkeur voor een poeder highlighter, voor mijn gevoel werkt dit makkelijker. Maar op de video’s zag dit product er zo mooi uit dat ik het toch graag wilde proberen.

De verpakkingen van Charlotte Tilbury zijn stuk voor stuk prachtig. Een super chique uitstraling waar ik al helemaal blij van wordt. Het liefst stal ik alle producten uit op mijn make-up kast en blijf ik er naar kijken. Ook de Beauty Light Wand ziet er weer prachtig uit. Mooi rosé goud met glanzende opdruk.

charlotte tilbury beauty lightwand

Wanneer je de dop verwijdert zie je een sponsapplicator. Er zijn wel wat geluiden dat mensen dit niet altijd even hygiënisch vinden en het er een beetje smoezelig gaat uitzien. Je kan het namelijk ook niet echt schoonmaken. Dit is dus een keuze die je zelf moet maken. Ik vind het geen probleem. Tot nu toe valt het bij mij erg mee qua ‘smoezeligheid’.

Je ziet op de foto al dat er ‘on’ en ‘off´op het randje van de tube gedrukt staat. Je kan dit product namelijk open en dicht draaien wat voorkomt dat het gaat ‘lekken’ in je make-up tasje bijvoorbeeld.

charlotte tilbury beauty lightwand

charlotte tilbury beauty lightwand

Wanneer je het tubetje opendraait kan je zachtjes in de tube knijpen en komt de highlighter bij het sponsje omhoog. Knijp niet te hard, anders zit je met een overschot aan product en dat is zonde.

charlotte tilbury beauty lightwand

Wanneer er wat product omhoog is gekomen kan je de highlighter met een kwastje, je vingers of direct met het sponsje aanbrengen. Het is maar net waar je voorkeur ligt.

Beauty Light Wand Pillow Talk Swatch

charlotte tilbury beauty lightwand

De glans is echt waanzinnig mooi. Je hebt maar een klein ‘stipje’ nodig om een prachtig resultaat te krijgen. Ik ben echt verbijsterd hoe mooi het resultaat is van deze highlighter. Nou staat Charlotte Tilbury er ook om bekend om veel producten uit te brengen die je een prachtige ‘glowy look’ geven.

 

De glans is echt prachtig. Je kan de glans intenser opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Maar ik kan je verzekeren dat met één laagje je al een prachtige glans hebt voor een mooie dewy look. Ik kan jullie verzekeren dat dit niet de enige kleur is van dit product die ik veelvuldig wil gaan gebruiken. De andere tinten zijn ook prachtig!

Prijs en verkrijgbaarheid

Je kan de producten van Charlotte Tilbury rechtstreeks bij Charlotte Tilbury bestellen. Dan heb je alleen wel langere levertijd (geen invoerrechten aangezien het vanuit Engeland wordt verzonden). Wil je lekker snel van je Charlotte Tilbury producten genieten kan je het ook bij de Bijenkorf bestellen.

De Beauty Light Wand Pillow Talk is €35,00

Liefs Hilde

** Ik heb dit product zelf gekocht ** Dit artikel kan affiliate links bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Traiteur Paris Mariage

  Thanks Hilly Billy ! Luv your blog..
  Anna
  Traiteur Paris Mariage onlangs geplaatst…François Lionel de la tourMy Profile

  juni 7, 2020 at 02:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge